Új hozzászólás Aktív témák

  • #96241664

    törölt tag

    válasz bbendre #105569 üzenetére

    Hát ha az alapján döntjük el, amit az első két bekezdésben írtam, akkor szerintem vitatható, hogy engedni kell-e, vagy sem.
    Személy szerint nem látok különbséget abban, hogy a kép készítése előtt gyári alkalmazással, vagy utána külső appal van-e rárakva ugyanaz a filter. Viszont akkor meg az a kérdés merül fel, hogy ki hol húzná meg a határt; AI, jelenet optimalizáló... Ez mind befolyásolja az elkészült képet.

    Ezért is lenne jobb szerintem az, amit a második felében írtam. Az alapján döntenéd el, hogy hol osztod meg, hogy tesztképnek szánod, vagy sem. Azt várod, hogy a képminőséget értékeljék ki, vagy azt dicsérjék hogy milyen kreatív vagy/milyen jól elkaptad a pillanatot...
    És akkor játszhatna minden, csak jelezni kéne.

    (#105572) Drakmusz:

    "Ezalatt azt értem hogy nagyjából két hét alatt már mindent láttál az adott készüléktől."

    De látod, többnyire most is így van használva a topik.
    Ezekből meg ezekből nem nagyon lehet többet levonni, mint az előző 20 sorozatból, de a minőségen túl nem nagyon van mit kommentálni rajtuk.

    Kevés most is a nem teszt jellegű kép. Nem lenne kevésbé pörgős a topik, ha az a pár darab nem ide jönne ezentúl, meg a jelenlegi állapotához képest nem lenne kihaltabb a másik topik sem.

    De ez csak egy ötlet, nem tudom mennyire lenne rá igény a többiek részéről.

Új hozzászólás Aktív témák