Új hozzászólás Aktív témák

  • Qkackca

    őstag

    válasz parandroid #24080 üzenetére

    Egyrészt nem értem én se, hogy gondolták ezeket a limiteket, másrészt meg gondolom a felhőmentés tárhely igénye lehet az egyik oka.
    Nekem pl 2020 májusban volt 162 MB, most a héten pedig 313 MB a mentés mérete.
    Próbáltam már beléjük túrni, jó része kép, pl a garázsodban listázott autók képeinek a miniatűrjei, meg nem is mindig annyira miniatűrjei.

    Del Tommaso: igen, azt láttam én is. Szerintem az zavart össze, hogy egy korábbi részben mondták, hogy más lesz az időjárás a vulkánnal mint mondjuk a tengerparton, aztán ha erre rájönnek az évszakváltások is...szerintem itt mostam mindent egybe :B :DDD

    Viper26: a demo az furcsa volt az biztos, de mióta megvan nem tapasztaltam ilyet. Túl sokat mondjuk még nem mentem vele.
    Most hétvégén újra letöltöttem, teljesen rendben van e téren. Engem pl hétfőn vágott ki az asztalra, kb félóra játék után, míg vasárnap meg bő kétórát mentem vele, akkor meg semmi baja nem volt.
    De az 'érdekes' számomra, hogy pl a Bmw m2 coupe féktávon, gázfröccsöl, mintha váltogatna vissza, másodpercekig nyomom a féket, aztán meg lassul vagy 20 kmh-t, és durr a gumifalba..
    Míg a Maserati 250f a virsli gumijaival meg úgy tapadgázra is, fékre is, esőben is, mint a fene :U

    http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'

Új hozzászólás Aktív témák