Aktív témák

  • Nowhereman

    őstag

    válasz 7600 GS #30540 üzenetére

    "zsenialitasa ami Vettelnek van" - no ha neked az olyan csapaton beüli támogatás, hogy a ponttabellán kb. egy győzelemnyivel, a versenyben meg úgy másfél körrel hátrébb szituban is kérésre sem kap a dobogós helyekért küzdő csapattárs gumit, hogy nehogy belezavarjon a kerékcserébe a zsenialitás...
    A zsenialitásával meg még a RB-nél is tisztában vannak: nem is szokták neki mondani, hogy előzd meg. Tavaly az egyetlen Webbo-s előny gyanús szitu is abból származott, hogy Monzában az elrontott 3-on is átrágva utolérte a csak körözgető Vettelt.
    Vettel és az ő "zsenialitása" csak marketing, és csak annyi valóságalapja van, mint hogy egy doboz tutti-frutti ízű lött után két méretes repképessé tevő szárny nő ki az ember hátából.
    Lonzi szerencsétlenkedését nem jó példának felhozni, mert egyrészt Lonzi nem egy előzőgép - Lajos, Koba, Birka tuti hogy kezdett volna Petrovval valamit - és megremegett a keze...
    Tilkét meg már rég el kellett volna tiltani a pályatervezéstől a "tehetsége" alapján. Ha máshogy nem megy, akkor egy bérgyilkos felfogadását is elfogadhatónak tartom!

    [ Szerkesztve ]

    Utánam a kondenzcsik!

Aktív témák