Aktív témák

  • Oliverda

    félisten

    válasz MPowerPH #28959 üzenetére

    "Azt nem értem Massa miért nem húzódott belülre, miért tartotta kívül."

    Mert egy őstehetség. :)

    Noha Hamilton mindenkitől bocsánatot kért, a Nemzetközi Automobil Szövetség nem hagyja annyiban a történteket: a Telegraph úgy tudja, hogy az FIA utánajár annak, hogy a brit pilóta a hétvégén megszegte-e a Nemzetközi Sporttörvény 151c cikkelyét, amely a sport hírnevét védi.

    Miközben az FIA nem zárja ki az esetleges eltiltásos büntetést sem, volt olyan pilóta, aki megértést tanúsított Hamiltonnal szemben. "Lewis túlságosan motivált volt, és ideges is talán, mert másra számított. Teljesen természetes, hogy ilyenkor eldurran az ember agya" – mondta a Servus TV-nek adott interjúban Timo Glock, aki úgy véli, hogy a korábbi bajnokot az is zavarhatta, hogy magáért a versenyzésért büntették meg.

    "Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy néhány büntetés valóban túlzás. Mindenki előzéseket akar látni, és egy remek show-t. Ha valaki bevállalja, és előz, előfordulhat, hogy egy-egy elem elrepül. Ilyenkor azonnal büntetnek. Nem biztos, hogy minden esetben helyes döntés születik, de azt is el kell ismerni, hogy a versenybírók helyzete sem könnyű" - tette hozzá Glock.

    [link]

    Na ha maguk és az egész F1 alatt akarják vágni a fát, valamint már a szezon első felében be akarják biztosítani Vettel címét akkor eltiltják. Glock-nak pedig riszpekt. :R

    "Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

Aktív témák