Aktív témák

  • #70869248

    törölt tag

    válasz Peat;) #2758 üzenetére

    Rosberg-t nehéz felmérni, mert egyfelől az autó is kérdéses, másfelől a csapattárs nem alkalmas arra hogy viszonyítani lehessen.
    ..egyébként Nakajima nem rossz, de nem is a legjobb választás az F1-be...jól ment az alacsonyabb sorozatokban, de nem kiemelkedően jól..egyértelműen a származása okán került be.
    ...nem rossz, de nem alkalmas megmérni rajta Rosberg-t.
    A saját véleményem szerint Rosberg nagyon jó, ...szépen nevelődött a Williams-nél, ahol viszont nincs már hite. Kell egy olyan csapat a számára ahol érzi az erőt, ..a McLaren-nél Hamilton teljesítménye kihozná azt Rosberg-ből ami benne van, fenékig.
    ...és meg is akarná verni Lewis-t...bárhol kapott ki töle eddig, mindig mondhatta hogy ez mind nem számít, de az F1-nél nincs feljebb. Itt már nincs mire várni, mit magyarázni....meg kell vernie ha tudja.
    Kimi már jó ideje 'plafon' csapatnál nyomja..McLaren-Ferrari, ..én nem várok töle semmit, fel lehetne még benne piszkálni az oroszlánt, de ahoz akarnia kellene.
    ..ha már rally, ott megy Solberg szintén egy északi srác, 3 év Subaru, 1 VB cím, majd még 5 év Subaru...nem hagyta ott őket, és amikor a Subaru kivonult akkor beleült egy Xsara-ba (már akkor 3 éve C4 volt a Citroen autója),..mert ha csak azzal lehetett menni akkor azzal ment.
    Ez a valami.
    ..ehez képest nekem Kimi -csak VB autóba ülök, ha nem kapok akkor otthon ülök-..és -Rally-ba megyek- nyilakozatokat nem magyarázza semmi, ahogy írtam..leigazolnám, mert benne van az esély, de ha komoly vetélytárs nem érdeklődik utána akkor nekem se kellene, akkor Rosberg...számomra teljesen egyértelműen.

Aktív témák