Új hozzászólás Aktív témák

  • flymi

    addikt

    Tegnap komplett bal visszapillantót cseréltem, de mivel kíváncsi természet vagyok atomjaira szedtem. :B
    A bontóból szerzett tükörben voltak döglött alien-ek, rengeteg por és némi állati szőr valamint egy méretes darázsfészek amit hála égnek nem laktak már a zümik.
    Szóval szétkaptam mint floki a lábtörlőt, kipucoltam majd összeraktam. Ugye kijött belőle 8 darab csavar, ennyi fogja össze az egész misungot, de vissza már csak 6 darab került. A jó ég tudja honnan maradt ki, pedig vagy hússzor átnéztem. No mindegy, most már a bal első tükör burkolata sem repedt, rendben működik.
    Mondjuk azt nem tudom, h az a két kábel ami a tükörlap hátulján csatlakozik az mire jó. Talán a fűthető tükör előkészítése lenne? :U
    Az enyém originálba csak sima elektromos mindenféle más extra nélkül. Ahogy elnéztem és próbálgattam még manuálisan sem hajtható be.
    Következő projekt a két első ajtó lesz majd. Már említettem, h kell némi kenés az eblakemelő mechanikának és a bal első ajtóhatárolót is ki akarom cserélni.
    De ilyen melegben még élni sincs kedvem nemhogy szerelni.
    Téli gumikat (Conti TS860 195/55 r15) most rakattam fel az acélfelnire, a régi 7 éves abroncsokból meg talán jövő tavasszal virágágyás lesz. Le van a gond úgy 4-5 évre a téli-nyári szettel.
    Isofix vasat már pár hete beszereltem, a gyerekülés (Cybex Sirona Q) ma került bele. Sokkal jobban élvezi az autókázást, mint a hordozóban. Csak akkor kezd elkámpicsorodni, ha megállunk. Igaz még csak városban furikáztunk vele délelőtt, hosszabb útra nem megyünk még vele mostanában.

    Szerelő most jött meg nyaralásból, de már elmaradása van. Nem ígéri, de jövő héten talán sor kerül a kipuff flexi cső és a hátsó első szilent + olaj és szűrők cseréjére és szeptember vége felé mehet műszakira. Váltóolaj esetleges cseréjét meg a kuplungtárcsák megvizsgálását már nem is mertem felhozni... Harmadikba előfordul, h nem akar becsusszanni, ötödikbe meg csattanva lehet csak felváltani. Rükit nem mondom, mert nem szinkronizált, de azt többször nem akarja bevenni, de úgy tudom ennél a típusnál ez normális és vannak "trükkök". Bár nem igazán rajongok a "B" megoldásokért.

    Vajon mennyire vannak/lehetnek betáblázva a vizsgaállomások ilyenkor ősszel? Még nem érdeklődtem sehol.

    [ Szerkesztve ]

    /// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///

Új hozzászólás Aktív témák