Új hozzászólás Aktív témák

  • Cypresss

    senior tag

    válasz cintula187 #17684 üzenetére

    Van. Klikk az approach gombra, kiválasztod a neked szimpatikus megközelítést, ha nem találod a sztenderd eljárások között, akkor az other apps alatt lesz, választasz hozzá transitiont és kész is. Kb így:

    #17687sheep : Igazából azt gondoltam hogy ha VFR repülök, az irányítás akkor is rávezet a pályára ha bejelentkezem.

    VFR-ben nincs irányítás, csak tájékoztató szolgálat, ami az ajánlott pályairányt, szelet, esetleg a hőmérsékletet, légnyomást közli.

    Ezt esetleg el tudnád magyarázni hogy hogyan lehet a játékban megcsinálni? Vagy ez mindenképpen külső programmal kell megcsinálnom, a FS2020 nem tudja?

    Ehhez az FS belső térképe nem elég részletes, és nem tartalmazza a szükséges adatokat sem. Érdemes külső progit használni, ha a Navigraph nem szimpatikus, akkor használd [EZT].

    Ha pedig csak point to point szeretnél VFR-t tervezni, akkor [EZZEL] a videóval érdemes kezdeni. Majd ha lesz natív támogatás, meg használható SDK, akkor majd jönnek a nagyok is, mint pl az Aivlasoft vagy az FSaerodata, de ezek nem mostanában várhatók. Addig ezzel kell beérned.

    Egyébként IRL is na valaki VOR repül akkor az azt jelenti h nem kell repülési terv, mondjuk felszállsz egy Cessnával Budaörsön és leszállsz Balatonfőkajáron, adott magasságon repülve, nem kell bejelentkezni sem?

    Ha 9500 láb alatt maradsz, akkor FP-t csak ajánlott leadnod, hogy a FIC tudja kb hol zuhantál le. :DDD
    Ha 9500 láb felett (ez már irányított légtér) akarsz repülni, akkor kötelező FP-t leadni.

    Bejelentkezni természetesen kell, de mivel tájékoztató szolgálat van, kb ilyen válaszokra számíts "sziasztok, köszi, a lényeg, hogy ne repüljetek a város fölé" vagy "sziasztok, a pályán induló forgalom nem várható", stb. Érkező-induló pályából is csak ajánlott van, nem kötelezően használandó. Viszonylag nagy szabadság van, ha az alapszabályokat betartod.

    [ Szerkesztve ]

    A világegyetemben két állandó dolog van; a hidrogén és a hülyeség!

Új hozzászólás Aktív témák