Új hozzászólás Aktív témák

  • Frawly

    veterán

    válasz Doky586 #43652 üzenetére

    Igen, de a kolléga retrózik, én linuxozás, meg retrózás miatt, így nem csak fél évente lehet rá szükség.

    Abban azért igazad van, hogy legújabb, USB3-as, minőségi pendrive-ok is sokat gyorsultak, de egyrészt majdnem olyan drágák is, mint egy hasonló tárterületű SSD, másrészt az SSD-s sebességeket nem érték még utol. Így egy ilyen megoldás rettenet hasznos tud lenni, sok ránctól meg fölösleges várakozástól meg tudja kímélni az embert.

    Főleg akkor látványos, ha SSD-ről telepítesz SSD-re. Ami persze természetes, de aki még HDD-khez, meg DVD-ről telepítéshez szokott hozzá, az ilyenkor először nem hisz a szemének, hogy ez lehet ilyen gyors is.

    #43653 DarthSun: nyilván A400-ból sem mindegyik megy tönkre, inkább csak a hibastatisztika magasabb, főleg az újabb szériáknál. A régebbiekre sose érkezett panasz, azok átlag szintjén voltak meghibásodásügyileg. Teljesen megértem, amit írsz, az Adata SU650 is egy hírhedten hibás széria volt, és nálam is volt sokáig egy, ami teljesen jól szolgált, semmi baj nem volt vele, nem akart megdögleni, hozta a gyártói sebességeket, csak azért nincs már meg, mert egy ismerős gépébe kellett gyorsan egy olcsó, kicsi SSD, egy régi, használt laptopba, így szívességi alapon kisegítettem vele, mert hirtelen döglött meg neki a HDD-je, és gyorsan kellett neki a gép, nem akart rendeléssel szívni, meg postázásra várni, meg hogy új termékért új árszabásban húzzák le. Természetesen abban a gépbe is hibátlanul funkcionál a mai napig. Szóval a hírhedt szériákból sem minden példány hibás, nyilván ebből botrány is lenne, ha minden egyes darab kihullana, tömeges visszahívás, meg médiafelháborodás lenne. De ennek ellenére nem javaslom, hogy más SU650-nel, meg A400-zal kockáztasson, mert lehet kifog egy nem selejtes darabot, de mi van, ha mégse?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák