Új hozzászólás Aktív témák

  • DarthSun

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Frawly #43649 üzenetére

    Igen, sztem is elgendő sebesség, leglényegeseb hogy üzembiztos legyen...én annak is örülök hogy tartalékot is tudtam venni, bár annyiban könnyebb dolgom volt hogy a lapot és az A400- asokat ajándékba kaptam, utóbbi olyan-amilyen (de ajándék lónak ne nézzem a fogát), bár nálam 4db stabil, amíg működnek, tökmindegy hogy milyen gyártmány.
    Az A400- asból kettőt Delock kábellel próbáltam ki, ott másképp nézett ki, igaz Win8.1 alatt és régebbi lappal, sima USB3.1, de látszott a 80% teljesítmény...kipróbálom majd a WD/Samu párost is a Delock+B450+Win10 kombóval, kíváncsi leszek. Bár a Delock saját tápos kábel, azt inkább optikával és 3.5" HDD- vel használom. Az olcsó Kínaiakat csak az SSD- khez vettem, hátha jó lesz...és jónak is bizonyult. Ajánlom bárkinek, akár használatra, akár kipróbálásra is, szépek a LED- ek is rajtuk :DD

    (#43652) Doky586 : általában penről telepítek én is, kivéve az olyan retro gépeket, melyek nem tudják ezt (ego on -inkább a retro gépekhez értek, az újakhoz kevésbé, amiatt kérdezgetek alap dolgokat, a retro elvetemültség miatt lettem a megfelelő topikban TG- ego off). De tényleg nem hetente, sőt még évente sem, a régi laposomra pld újonnan felment a Win7 kb 10 éve, azóta is az van rajta, jól működik, minek is installálnám ujra.

    A 3 test probléma nem megoldható.

Új hozzászólás Aktív témák