-
IT café
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
x64emulator
tag
Sziasztok!
Egy Lenovo Yoga 2 (13") laptopban szeretnék ssd-t csernélni de kisebb bajba kerültem. SATA SSD-kel nem volt gond, de ahogy látom ebbe egy M.2 bementet raktak, és érdekes módon ha rákeresek ilyen típusú SSDkre akkor látok 3 egységű lábkiosztást, illetve még két különböző két egységeset. Ahogy nézem ami 2 egységes lábkiosztású az NVMe SSD, ami 3 egységes az M.2 SATA SSD. Annyit észrevettem hogy nekem emiatt NVMe SSD kell, azonban érdekelne hogy ezen felül figyelnem kell-e másra, ugyanis láttam hogy ebből meg van különböztetve egy B-key és egy M-key edge csatlakozó típus. Itt viszont már elvesztem sajnos.A képen elvileg látszódik hogy a lenovon b-key csati van. Nagyon örülnék, ha valaki tudna segíteni, hogy milyet érdemes ehhez venni. Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves Fórumozók!
Frissítettem az összefoglalót, valamint a topik neve is változott.
Remélem ezekkel a változásokkal itt több tapasztalat/eszme csere fog létrejönni, mivel kicsit szabadabb, lazább lehete ezentúl ez a topik.Mindenkinek további jó fórumozást!
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Projektor topic
- Külpolitika
- Milyen videókártyát?
- World of Warships
- További aktív témák...
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SSD többféle, sata 2,5"
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Bontatlan WD Black 2TB SSD Gen4x4 SN770
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest