Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz mckay #30134 üzenetére

    Maga az SSD típusa és állapota nem derült ki most sem, ahogyan a többi topikban (pl. 1, 2) sem, ahova be lett szórva ugyanez a kérdés...

    Aztán az sem, hogy a klónozás a rendszer alól indítva, vagy a program pendrive-ról futtatott WinPE változatával történt-e. De inkább az utóbbi lenne a célszerűbb, illetve szükség esetén pl. a fájlrendszer ellenőrzése is kikapcsolható. Valamint, ha 1 programmal nem megy, akkor célszerű megpróbálni másikkal is, esetleg másik gépben, másfajta csatlakozással stb. Viszont, ha nagyon problémás a meghajtó állapota, akkor nem kell meglepődni azon sem, ha nem sikeres a művelet (példa).

    Ha otthoni módszerekkel nem megy, ellenben annyira fontos és pótolhatatlan adatok vannak rajta, illetve fontos a Windows lementése, akkor az adatmentéses cég is megfontolandó. Nekik megvannak ehhez a megfelelő hardveres és szoftveres eszközeik, ellenben a házilagos kísérletezéssel. És még mielőtt egyesek csak a "k" betűset emlegetnék, nem csak az lehet opció, illetve itt a fórumon is többen foglalkoznak ilyennel. Aztán az már más dolog, hogy célszerűbb lett volna inkább előre tervezni és mentést készíteni a rendszerről.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák