- Milyen NAS-t vegyek?
- Proxmox VE
- Windows 11
- ASUS routerek
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- DIGI kábel TV
- Router gondok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz brownus #84335 üzenetére
Gyorsan meg is néztem még egyszer... végre volt lehetőség visszatekerni meg megfigyelni jobban részleteket meg párbeszédeket.
Egészen más amugy így a hype után nézni a filmet... más a hangulata picit meg minden.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
gyuromoj
veterán
(#84316) gyuromoj
rmx+srt[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Dilikutya
félisten
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
cyberkind
félisten
Na a PC Guru-nál 4 pontot kapott a BvS, egyre jobban kíváncsi vagyok hogy mi van már mert emlékeim szerint a MoS se osztotta meg ennyire az embereket.
-
gyuromoj
veterán
Képeken a Star Wars – Az ébredő Erő kivágott jelenetei
Chris Pratt körbevezet a Galaxis Őrzői 2 forgatásán
eepwater Horizon trailer – Wahlberg az olajfúrón
Kilenc élet trailer – Kevin Spacey macskává változik (Frissítve)
Rendes fickók – Pofátlanul szórakoztató az új előzetesPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
cyberkind
félisten
válasz Bad Pritt #84365 üzenetére
Aha, sőt ők azt is írták hogy felesleges volt elmenni a moziba erre a filmnek és senkinek se ajánlják, nagyon remélem hogy nem a sajtón fog múlni a nyereség vagy különben kuka, egyébként az Otherworld továbbment, ők Snyder-t se látnák tovább a rendezői székben meg azt se értik hogy került ide pont ő meg stb.
Külföldi sajtó meg így: [link]
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Bad Pritt
félisten
-
Pearce
aktív tag
Deepwater Horizon (2016) – Official Movie Teaser Trailer - baromi erősen fel van építve ez az előzetes
[ Szerkesztve ]
-
Pitterix
őstag
-
Bad Pritt
félisten
Szóval ez volt egy 40%-os film? Okké...
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
gyuromoj
veterán
BvS
Stáblistát csak akkor üljétek végig ha érdekel a stáblista.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Magnum_ #84379 üzenetére
Tetszett. Viszont az én véleményem nem mérvadó a témában, mert mindent tudok a DC idevágó történéseiből, ez a film pedig olyan iszonyatos előképzettséget vár el, ami szerintem elfogadhatatlan. A MoS-on kívül minimum három rajzfilm kell, hogy ne vakard a fejed értetlenségedben és értsd az utalások nagyját.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
cyberkind
félisten
válasz Bad Pritt #84375 üzenetére
+ többiek
Batman v Superman: : Dawn of Justice - Batman Superman ellen - Az igazság hajnala
Több mint 40, de abszolút semmi több ez a film mint egy futószalagon gyártott semmi.
Batman pedig egy piromán gyilkos denevérruhában, ez nem nem Batman csak egy gyilkos, Snyder tökéletesen benézte ezt is, Alfred szerepét is de nagyon, a film abszolút nincs kibontva, a többi karakterről meg a ruháról, a cuccokról szart se tudnék ha nem lennék benne a Batman világban, és így tényleg nem ajánlott annak akinek fogalma sincs ezekről, mert a film utolsó kétharmada egy katyvasz volt onnantól kezdve amikor csak megjelenik Batman az új ruciban de szinte semmi nincs kifejtve, és már korábban megkezdődik ez, erre ennyit várni kár volt, és jöhet ide bármiféle Ultimate Cut meg társai nem menti meg a filmet, Snyder abszolút nem tökéletes ide, vele csak bukó lesz az egész univerzum.
Batfleck jó volt, de Bale viszi a prímet még mindig, Superman a szokásos jó, Lex Luthor zseniális, Wonder Woman meg nem tudom, semmi se derült róla hogy ő milyen lesz a jövőre nézve feltéve ha ezt a filmet követik de nem lepődök meg ha nem, ilyen rendezővel ez nem lesz jó, nem is értem hogy engedhette meg Nolan hogy Batman-t így megszégyenítsék, semmivel se több mint Superman a filmben, csak Superman romba dönt mindent és úgy öl Batman meg csak lelövi vagy felrobbantja, de rengeteg más hibája van a filmnek amit napestig lehetne sorolni, "sajnos" még mindig a Nolan trilógia és Bale a legjobb.
Zene nagyon rendben van, CGI szintén, szinkron szar de van, nem tudom szerintem ennyi egyelőre.6/10 talán.
[ Szerkesztve ]
-
-
Dilikutya
félisten
válasz Pearce #84386 üzenetére
Van vagy egy tucat executive producer. Az acélembernél ott volt még a story-nál is a neve, de szerintem akkor se sok vizet zavart. Nem akar több Batman filmet csinálni, csak kell a neve, mert az olyan jól hangzik a trilógia után. Nolan megcsinálta a szerencséjét a Batman-nel, úgy, mint anno Tim Burton, őt se a Beetlejuice és az Ollókezű Edward dobta be Hollywood sűrűjébe. Egyedül Joel Schumacher kivétel, ő már a Batman Forever előtt sem volt ismeretlen, bár az ő karrierjén épphogy nem lendített a két film, igazából nem is volt neki a Batman & Robin után jelentősebb filmje. Pedig Az elveszett fiúk, az Összeomlás, az Egyenesen át és a Ha ölni kell jó filmek, tud ő rendezni, csak épp a tömegek a sztorira nem voltak vevők a két Batman-nél, amit megértek, annak ellenére, hogy én szeretem, mivel harsány, enyhén rajzfilmes beütésű mindkettő, és azt nem veszi be mindenki gyomra. Pedig a szereplőválogatás is jó volt, egyedül épp Bruce Wayne/Batman nem volt nyerő egyik részben sem, Val Kilmer még elment, de George Clooney-nak nagyon nem állt jól.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
LOTR
addikt
The Divergent Series: Allegiant - A beavatott-sorozat: A hűséges (2016)
Röviden: nagyjából (vagy inkább pontosan) ugyan azt tudom mondani erről is, mint az előző részről [link]. Azt azért megismétlem, hogy Shailene Woodley továbbra is jó. Az utolsó részre már tehetnének bele több akciót is, mert beszélgetős/politikáról szóló jelenetekben ez is bővelkedik.
One Ring to rule them all
-
cyberkind
félisten
válasz brownus #84393 üzenetére
Doomsday is jöhet bár ez csak kis részben szerintem, de így is nagyon sok kell ahhoz hogy egyáltalán valamire menjen az ember de nem szeretnék spoilerezni.
--------------
Már 8.2-n áll az IMDB-n a film, az éjjel még 8.5 volt, nagyon gyorsan repül lefele.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz spammer #84395 üzenetére
Pont neki, akinek köszönhetünk igazán jó Batman filmeket, aligha hiszem, itt Snyder volt a ludas de nagyon, ez a film tökéletes lehetett volna ha csak a címben szereplő dologra összpontosítanak nem úgy mindenre, és végül a film pont az nem lett ami a címben van, annyi minden kis finom dologra kellett figyelni hogy nem sikerült, ha tényleg csak azt viszik vászonra ami a cím, akkor mindenkinek de legfőképp Snyder-nek könnyű dolga van, de nem így lett, de ezt meg is fogalmazta egy kritika szinte tökéletesen: A Batman Superman ellen: Az igazság hajnala remek ugródeszka lehetett volna, az ugrás pillanatában viszont kivették a deszkát a többiek lába alól, így hatalmas pofára esés lett a végeredmény.
Rengeteg nagy hibát vétett a Warner minden téren, kb mint a PC-s Arkham Knight-nál.[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz cyberkind #84394 üzenetére
nekem tetszett a MoS (is), imdb 7,2 a paradicsomon meg 50%, usaban közel 300M, ww közel 700M
szóval az embereknek bejött.
batman vs superman nyitás, ezt csekkold a lényeg az optimizmus
rottenen 33% WTF???
ennyire szar nem lehet, vagy a kotsogok lehúzzák valamiért? nem kaptak ingyen puncit, szelfit, akármit a producerektől?
-
cyberkind
félisten
válasz brownus #84397 üzenetére
Akkor tökmindegy hogy tetszik-e vagy nem, erre a filmre fogják felhúzni a többit, nincs több kérdésem.
Ennyire nem szar csak sokan nem értik mert abszolút nulla kézfogást kapunk Zackitől, de ezt le is írtam hogy ha nem lennék benne a Batman világban fogalmam se lenne kb a film feléről minimum.
Amúgy nem hittem volna hogy csak ez a két karakter feledtetni tudja majd a film hiányosságait minden téren az átlag néző számára.
Most már nekem is tetszik a MoS, de ott azért más volt a szitu mint itt.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz cyberkind #84390 üzenetére
A színészek jó voltak. Alapból ripacs a két film, a gonoszok is hatványozottan azok, de szerintem mind jól hozták a szerepet, a két Bruce Wayne/Batman volt Michael Keaton után gyengébb, főleg George Clooney, aki komolyabb színész ennél, bár akkor még nem tudtuk. Megeshet, hogy nem képregényhű a két film, bár sok képregényt nem ismerek, engem a 60-as évek Batman sorozatára emlékeztetett, az volt ilyen komolytalanabb hangvételű.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Politika
- Milyen NAS-t vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- PlayStation 5
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.