Új hozzászólás Aktív témák

  • zolka95

    őstag

    Star Wars 7
    Többen írták, hogy nem tetszett nekik az, hogy Kylot könnyen elintézi a csaj.
    Előttem írták is, hogy Luke amatőr pilótaként felrobbantja a halálcsillagot és Anakin is felrobbant egy űrállomást gyerekkorában.
    Akkor mért ne lehetne ilyen erős ez a csaj is? :D
    A Birodalom visszavágban, amikor Luke-ot megtámadja az a bundás szörny a Hoth-on akkor már használta az erőt. Pedig csak utána ment el Yodához, hogy kitanítsa.
    + A jedi visszatérben milyen gagyi volt már, hogy császárt Vader csak úgy simán belevágja a mélybe az meg továbbra is csak szórja a villámokat megfeledkezve arról, hogy ő a sith nagyúr és nem egy tehetetlen ember, akit csak úgy simán arréb lehet hajítani. Ja de ez nem szar, mert ezt sok fan gyerekkorába látta és akkor nem kritikus szemmel nézte.
    Kylo mestere (vagy akárkije) a végén mondta is, hogy küldjék vissza hozzá Kylot, hogy befejezze a kiképzését. Tehát félig-meddig ő is tanonc. Ha sith nagyúr lenne, akkor eleve Darth-tal kéne hogy kezdődjön a neve. Már az első, rövid trailerben sejteni lehetett és a film címéből is, hogy itt nem jedi mesterek meg sith nagyurak fognak egymás ellen harcolni, hanem olyanok akik csak most ismerkedtek az erővel.
    + Tudni lehetett, hogy a gonosz és a jó főszereplő is fiatal, szóval biztos nem jedi mester.
    A régi trilógiában sem mutatkozott meg Palpatine, hanem csak később és ő tőle már féltek. Van is erről egy jelenet.
    Meg Vadernek könnyebben be mertek szólni a tábornokok példa: mikor fojtogatta az egyiket.
    Nem arra kellett számítani, hogy majd Kylo lesz a nagy, egyetlen sith.

    Akiknek nem tetszett a film azoknak milyen Star Wars film tetszene?
    Gondolom egy előzmény trilógia féle se tetszett volna, de egy ilyen remake szerűség sem, akkor mi?

    Nincs bajom azzal, hogy hasonlít a 4. részre, mert a folytatásban úgy is más lesz. Tuti nagy dolgok derülnek ki ott. Ez a film egy felvezető, ahogy előttem mondták. Aki egy kerek történetet várt egy filmtől, miközben tudta, hogy trilógia lesz belőle az ráb@szott.

    A 4. rész forgatása közben Lucas úgy gondolta, hogy mindenki hülyeségnek tartja majd a filmjét (ezt olvastam). Talán ezért pusztították el benne a halálcsillagot aztán a birodalom visszavágban újra építik ugyanazt és megint felrobbantják (ja ez nem sz@r, mer' gyerek vótam oszt teccet?)
    Szerintem akkor még Lucas nem gondolta, hogy trilógiát csinál.
    Az előzmény trilógia részeiben is voltak befejezetlen dolgok. Ja, hogy ott tudni lehetett, hogy trilógia lesz. Most meg mindenki elfelejtette, hogy ez is az és ez miatt fikázza a SW 7-et.
    Szerintem várjuk ki a végét. Akkor lesz teljes a történet.

    Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?

Új hozzászólás Aktív témák