Új hozzászólás Aktív témák

  • zolka95

    őstag

    Újra megnéztem a Sötét lovagot és a Sötét lovag: felemelkedés filmet. Feltűnt, hogy a Sötét lovag végén Batman elolvassa a levelet, amit Rachel írt neki. Rachel a komornyiknak adta oda és azt mondta neki, akkor adja át a levelet, amikor itt az ideje (tehát ha meghal).

    A Sötét lovag felemelkedésben pedig Alfred azt mondja Bruce-nak, hogy kíméletből elégette. Tehát nem tudott a levélről. Ekkora bakit hogy lehet elkövetni? Ez nem baki volt? Nem értem.

    Érdekesség: Heath Ledger haláláról ezt írja a wiki: gyógyszer túladagolásban halt meg és ami a fontosabb: "még az is kiderült, miután apja betekintést engedett a munkanaplójába, amit a legjobb szerepéről a Jokerről írt, azt tette egyértelművé, hogy emiatt az elméje sajnos megbomlott, olyannyira, hogy komoly lelki és érzelmi válságba került és ez később a halálához is vezetett."

    én elhiszem azért mert:
    Nemrég megnéztem Christian Bale A gépész című filmjét. Ebben a filmben csont és bőr a csávó, szó szerint! Rá sem lehet ismerni!!!
    Azt hallottam, hogy van egy színészi módszer, aminek neve is van, de nem jut eszembe. Szóval a színésznek teljesen azonosulnia kell a szerepével. :D De nem ám csak a forgatáson, hanem úgy az életben is, hogy nagyon hiteles legyen a produkciója. Erről amúgy mi a véleményetek? Ez hülyeség? :D

    Tehát Christian Bale beleélte magát a szerepébe és le is fogyott rendesen. Nagyon durván. :Y
    Lehet ezzel akarják elhitetni hogy nem volt anorexiás vagy hogy a drogtól lenne? Nem tudom, nem követem a színészek bulvárhíreit. Vagy tényleg önszántából fogyott le?

    Akkor lehetséges, hogy Heath Ledger is annyira beleélte magát a szerepébe, hogy már kicsit beleőrült?
    Kemény dolog ez a színészet, na. :D Minden jó színész skizofrén?
    Lehet Christian Bale néha kiugrik a háza ablakán, mert azt hiszi veszélyben a város? :))

    [ Módosította: radi8tor ]

    Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?

Új hozzászólás Aktív témák