Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    Hétvégén volt időm filmet nézni. Két alkotást sikerült megnéznem.

    Walter Mitty titkos élete: Zseniális film. Minden percét élveztem, nagyon hangulatos, és érzelmes az egész. Minden logikai ellentmondása ellenére ezt a filmet lehet szeretni. Még azt is megkockáztatom, hogy újra megnézem. És ez nálam nagyon ritkán fordul elő. Külön öröm volt felfedeznem a filmben Rodney Mullen-t. Mikor Walter trükköket mutat a kisfiúnak a parkban. Már akkor biztos voltam benne mikor láttam a jelenetet, hogy ott Mullen volt a dublőr. Szép kis gesztus volt, hogy így emlékeztek meg a "munkásságáról". Nem vagyok én filmkitikus vagy ilyesmi, de azt nem értem miért nem kapott egy árva Oscar jelölést ez a film.
    9/10 - Nem tökéletes, (mert semmi sem az) de nagyon jól szórakoztam egész végig.

    Phillips kapitány Na ez viszont tökéletes ellentéte volt az előző filmnek. Kezdeném azzal rögtön, hogy miért? jelölték ezt legjobb film Oscar díjra?! Csak én nem értem ezt? Ez a film, tökéletes példája annak, hogy teljesen érdektelen, feledésbe merülő alkotás. Egyedül Tom Hanks neve miatt kapott ez ekkora figyelmet? Vagy azért mert ismét egy "amerikai hős" történetét mutatja be? Ugyan olyan érthetetlen dolognak tartom a felhajtást eme film körül mint tavaly az Argo körül. Csak az ráadásul egy mocsok propagana film volt. Minden rendben van a filmben, a színészek, a környezet, a sztori. De ez csak egy sima átlagos, igaz történeten alapuló film. Semmi maradandó, vagy kiemelkedő nincs benne. Ehhez a szerephez még csak Tom Hanks-nek sem kell lenni, hogy valaki jól eljátssza. Leszámítva a film végi kiborulását a gyengélkedőn. Az Amerikai botrány után a második nagy csalódás.
    4/10 - Egy tök átlagos film.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák