-
IT café
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuMarc
veterán
-
spammer
veterán
válasz bAtt001 #36245 üzenetére
Miért, mi a baj a mesékkel? Az Avengers meg a többi Marvel cucc nem mese? A Sötét Lovag? Minden mese, ami nem történt meg a valóságban.
Frozen pl. lehetett volna jobb is, de nekem tetszett. Az biztos, hogy köröket vert a Szörny egyetemre, meg az ilyen verdás, repülős, meg a többi hasonlóra. Tényleg a klasszikus, rajzolt Disney filmes hangulatot és stílust hozta vissza (ahogyan a Tangled is), aki pedig azokon nőtt fel, az tudja értékelni ezeket. És igen, ehhez hozzátartoznak az éneklős betétek is.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Huma
addikt
válasz callmeakos #36227 üzenetére
Kicsit erős a Croodékat fércmunkának nevezni. A tavalyi év legjobb animációs filmje. A Gru 2-nek voltak jó pillanatai, de összességében eléggé lapos lett. Ezzel szemben a Croodék folyamatosan tartani tudta a színvonalat.
(#36253) devil-k:
Nem értem, hogy miért kéne szeretnem egy sima gengszteres filmet. Annyi van belőlük, hogy Dunát lehetne rekeszteni velük.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Pitterix
őstag
Na biztos most jön az újabb pofon néhány kedves topiklakónak.
Ez is tetszett, élveztem végig, sőt kedvet kaptam a könyvhöz is. Mondjuk közben eszembe jutott
pl:
A függetlenség napja, a Csillagközi invázió, Star Strek.
Tetszik, ahogy a srác fejlődik, a magabiztossága, a kitartása.
Azt hittem sokkal gyengébb lesz, de simán megéri azt a majd két órát.7\10
(#36252) Huma: ezt nem mondanám, de nekem nagyon bejön, még akkor is, ha neked ettől kiütéseid lesznek.
(#36260) HuMarc Így van. Még jó, hogy nem kell közösen megbeszélni, hogy egy filmet hány pöttyre értékeljünk. Akkor lenne ám csak igazán háború.
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
toldy
őstag
Most reklámozták valamelyik nap, de nem tudom mikor volt, bepótoltam.
Törés - 8,75/10 nagyon szeretem a filmjeit,
ha már eszembejutott Hannibal is, akkor
Hannibál ébredése - 8,5/10
Az élet nem habostorta.
-
spammer
veterán
Ennek is az Oscaron lett volna a helye. 60-as évek, gitározás, hangulat, giccs nélkül. Oscar Isaac nevére ezentúl érdemes lesz odafigyelni. John Goodman pedig mindig lopja a showt.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Pitterix #36261 üzenetére
én is 30 perce végeztem vele, nálam simán megér egy 8-ast is
végig lekötött teljesen, az a csavar meg kemény voltGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Integra
titán
rájöttem, hogy mi fáj a legjobban az f&f filmekben: az automataváltó b@sztatása.... mindegy melyik részben, mindegy melyik autóban, egy jelenet során 40x ütik-vágják az autómata váltót, miközben a pedálokat össze-vissza tapossák. ez tényleg fáj
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
callmeakos
veterán
Csak én vagyok fenn, és nézem a kifőzdehuszárok gáláját?
JellemzőAll→M8
-
gyuromoj
veterán
válasz callmeakos #36269 üzenetére
Én nem rég jöttem rá, hogy most van. 1-kor értem haza melóból, kicsit még fent leszek.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
ígyvanferi
addikt
Adja valamelyik adó vagy valami netes közvetítést nézel?
-
Integra
titán
én nézem, más okból még ébren vagyok, de megyek mindjárt aludni. ez a bohóckodás nekem nem éri meg. reggel 9-kor amúgy is szervízben kell lennem, szóval kelnem kell reggel korán
feri:
magyaron hbo
németen pro7
ahogy látom, mindkét csatorna vágatlanul az amerikai közvetítést és összeállítást adja[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz ígyvanferi #36271 üzenetére
HBO elvileg élőben adja
most jut eszembe, hogy az van már nekünk is, elalváshoz pont jó
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
gyuromoj
veterán
válasz ígyvanferi #36271 üzenetére
-
Integra
titán
ez szánalmas....
az hbo kivágja a felvételeket, berakják az oscar szigno képét, és csak az élő hang hallatszik, de nem látod mi van a szőnyegen, a németek meg átváltanak a kommentátorokra és beraknak saját összeállítást...
itt semmi sem élő egyenes, ami "élő", az is késleltetve megy le. fosnak...[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
En az OW streamet nézem. Elég jól felvezetik az egészet.
Vagyunk páran ez gut, de van aki szabadnapot vett ki mára rajtam kivül?All→M8
-
gyuromoj
veterán
válasz callmeakos #36276 üzenetére
Én nem, mivel teljesen kiment a fejemből. De szerintem én már csak a végeredményeket nézem meg ha felkeltem.
Hajrá LEO!!!
Jó szórakozást azoknak, akik figyelemmel követik az eseményeket!PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
callmeakos
veterán
Hát ez az Oscar minden nemében ócska volt.
Egyedül a Nő forgatókönyvi díjának örülök. A Gravitáció technaki díjai meg egyértelműek voltak. A show maga kritikán aluli volt, Ellen maga volt a megtestesült ripacsság. Pizzarendelés, pénzgyűjtés. Fhuj... Jövőre kétszer is meggondolom hogy szabadnapot veszek ki e miatt. Most megyek, és alszok erre egyet. Gúdnájtszerk.: és még annyit mondom hogy a mélyen tisztelt akadémiai tagok, akik innentől kezdve tiszteletbeli kifőzdevezérek lettek húzzák le magukat sürgősen a klotyón, amiért beszari módon nem képes semmi esetben sem újítani. Egy egész társadalom drukkolta ki DiCaprionak azt a nyamvadt Oscart, és ennek ellenére is ilyen vaskalapos szánalomra méltó maradi burnyák. Mind.
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
aizen92
addikt
A győztesek listája
Legjobb film: 12 év rabszolgaság
Legjobb rendező: Alfonso Cuarón (Gravitáció)
Legjobb férfi főszereplő: Matthew McConaughey (Mielőtt meghaltam)
Legjobb női főszereplő: Cate Blanchett (Blue Jasmine)
Legjobb férfi mellékszereplő: Jared Leto (Mielőtt meghaltam)
Legjobb női mellékszereplő: Lupita Nyong'o (12 év rabszolgaság)
Legjobb eredeti forgatókönyv: Spike Jonze (A nő)
Legjobb adaptált forgatókönyv: John Ridley (12 év rabszolgaság)
Legjobb operatőr: Emmanuel Lubezki (Gravitáció)
Legjobb vágás: Gravitáció
Legjobb látványtervezés/díszlet: A nagy Gatsby
Legjobb jelmeztervezés: A nagy Gatsby
Legjobb eredeti filmzene: Steven Price (Gravitáció)
Legjobb eredeti dal: Let It Go (Jégvarázs)
Legjobb hangkeverés: Gravitáció
Legjobb hangeffektusok: Gravitáció
Legjobb vizuális effektusok: Gravitáció
Legjobb smink: Mielőtt meghaltam
Legjobb idegen nyelvű film: A nagy szépség (Olaszország)
Legjobb animációs film: Jégvarázs
Legjobb animációs rövidfilm: Mr. Hublot
Legjobb rövidfilm: Helium
Legjobb dokumentumfilm: Twenty Feet From Stardom
Legjobb rövid dokumentumfilm: The Lady In Number 6[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
.LnB
titán
válasz aizen92 #36281 üzenetére
A Gravity-ből kicsit sok volt. Imádom a filmet, de azért eléggé tarolt. Gatsby-nek örülök. Viszont az, hogy a Wall Street farkasa nem nyert semmit az non-szensz.
Legjobb férfi főszereplő díj. Egész eddig hangoztattam, hogy ne nyerjen Dicaprio, mert csak degradálná, ha kapna egy szobrot. Viszont kicsit még is rosszul érzem, hogy megint nem kapta meg. Egyszerűen az évek múlásával az Oscar díj is egyre nevetségesebbé válik. De még mindig ez a díj jelenti a legtöbbet Hollywood-ban.
Ma megnézem Matthew McConaughey filmjét, mert mikor a Wall Street farkasát megnéztem, én azt mondtam nem kaphatja más a díjat csak Dicaprio. Kíváncsi vagyok McConaughey tényleg felülmúlta e?!„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
.LnB
titán
Ennyi szeritnem mindent elmond az Oscar díj "értékéről", komolytalanságáról:
Nicolas Cage-nek van Oscar díja (legjobb férfi főszereplő) Leonardo DiCaprio-nak nincs.
Ez így rendben van?(És Cage helyett írhatnék rengeteg színészt aki csinált egy filmet, gyorsan megkapta érte az Oscart, majd azóta sehol sincs.)
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
KisTücsök
addikt
Amúgy a Mielőtt meghaltamot látta valaki? Jobb volt benne a csávó, mint Leo? Mert ha igen, nincs miről beszélni.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
-
törölt tag
Sok-sok éve, amikor még az RTL adta, annyira borzasztó volt a közvetítés, hogy azóta nem nézem
-
james001
veterán
Most néztem én is az Oscar eredményeket,DiCaprio-t sajnálom,a Gravitáció meg várható volt hogy ennyit kap...
Na de Leo ne csüggedj,majd legközelebbhttps://psnprofiles.com/kazama001
-
spammer
veterán
válasz aizen92 #36281 üzenetére
Egész jól bejöttek a tippek. Mondjuk ha akkor láttam volna már a filmeket, akkor Leto is meg lett volna, mert a film megnézése után nem sok kétségem volt.
Egyébként meg Matthew fuckin' McConaughey. Ez az év az övé, remélem az Emmy-n is díjazzák majd.
-
gzbotii
nagyúr
Ez az Oscar egy kesz vicc.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
gyuromoj
veterán
-
.LnB
titán
válasz spammer #36298 üzenetére
Ez kicsit fail. Lupita Nyong'o, Jolie melett áll és nem néz ki férfinek.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest