Új hozzászólás Aktív témák

  • Ijk

    nagyúr

    válasz Integra #21406 üzenetére

    Hát azért nem egészen ugyanaz. ;]

    Én sima 2D-ben néztem, így spóroltam is párszáz forintot. Egyszerűen nem szeretem a 3D-t, ha van lehetőség mindig a hagyományos vetítést választom.

    Nem vagyok képregényrajongó, nem is igazán ismerek sok képregényhőst. Superman-ből a Christopher Reeve féle első rész ami megmaradt, meg talán a második foszlányokban, ez a film is ezeknek a történetéből készült. Az összes többi felejthető próbálkozás, szóval már ez is megérett a remakre. Szerintem nehéz feladat ezeket a szuperhős képregényeket a jelen kor elvárásaihoz megformálni, sőt lehetetlen úgy hogy mindenki elégedett legyen. De azért lássuk be, ezek régen az igazi gagyi kategóriába tartoztak, és talán egy pattanásos tini még leült megnézni őket. Most pedig még felnőtt fejjel is fogyasztható filmeket csináltak.
    Nálam még mindig Chrisopher Reeve az igazi, de ennek a srácnak megvan az esélye felérni hozzá a karakter megformálásában. A folytatásban dől el hogy képes lesz-e erre, mert eddig kevés volt, a régi film teljesen a karakter köré épült, itt inkább maga a világa került központba, nem a főhős.
    Egyébként hogy kicsit bekapcsolódjak a kissé gyerekes vitába, ha lenne kedvenc szuperhősöm, akkor ő lenne, mert talán a legerősebb ennek ellenére mégis a legszerényebb.

    Zenéről annyit, hogy Hans Zimmer nagyon könnyen felismerhető, a sajátos motívumai miatt. Sajnos nagyon sok filmre őt kérik fel, a zenéi egyfajta ridegséget, komolyabb hangulatot kölcsönöznek. Minden zeneszerzőnek van egy sajátos stílusa, ezért már sablonosnak tűnhetnek az ő filmzenéi is.

    [ Szerkesztve ]

    /人◕ ‿‿ ◕人\

Új hozzászólás Aktív témák