-
IT café
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz callmeakos #19302 üzenetére
Plusz erre mondom hogy ott lesz az Avengers 2 is, szóval...
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz callmeakos #19304 üzenetére
Tuti hogy arra, hisz volt a napokban hír is róla, hogy más lesz már a következő részben a főszereplő.
más:
Mekkora lesz már.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
félisten
-
mindfreak
őstag
válasz FoxiestFox #19307 üzenetére
Volt pár kifejezetten jó poén nem vitatom, de a baj, hogy az egész filmet átszövi a komolytalanság. Annyira ellentmondásos számomra, hogy a főhős többször tesz említést, hogy mindent másképp lát a new yorki incidens óta (még pánikrohamai is vannak), félti a szeretteit, de mégse veszi komolyan a dolgokat (arcoskodik, kiadja a címét stb. nem akarok nagyon spoilerezni). Nem igazán lehet érezni a kétségbeesést a főhősön a kialakult helyzetért. A trailer alapján nem ilyennek tűnt a film. Lehet csak ezért vagyok csalódott.
Ami érdekesség és még tetszett is, hogy a rendező több olyan jelenetet rakott a filmbe, ami a Halálos Fegyver 1-2-ből jött. Én olyan 5/10-re értékelném a filmet. Lehetett volna sokkal jobb is.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
zoltanz
nagyúr
Kísértetjárás Connecticutban 2.
(The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia, 2013)10/6,5
-
Sziasztok!
Szerintem ez az új Vasember, egy olyan film, ami teljes mértékben megérte a mozijegy árát! Nem pattogni kéne a jogvédőknek, hanem ilyen filmeket csinálni, és akkor újra megtelnének a mozik!
Persze ez is szubjektív vélemény, és a sztori mindenkinek másképpen jöhet le, de kapunk egy jó kis történetet, akciót, látványt, és humort.
Szerintem elsőre aki tudja, moziban nézze meg! Én 2D-ben néztem magyar szinkronnal, és szerintem nagyon jó a magyar hang, és fordítás.
-
callmeakos
veterán
Nem tudom ki hogy volt vele, de a IM3 vége ezzel a zenével elég jó volt, élveztem
All→M8
-
HuMarc
veterán
válasz FoxiestFox #19309 üzenetére
"remélem, a többi szuperhősös motyó inkább komolyodni fog."
Hát erre elég kicsi az esély Minél alacsonyabb korhatár besorolás, annál nagyobb bevétel. Ez csak a pénzről szól.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Kérek minden kedves topiklakót, hogy vegye komolyan a címben levő felszólítást, és ha a film érdemi részére vonatkozó információkat oszt meg, egyértelműen jelezze, spoilerről van szó, ha pedig szabadon akar beszélni, használja a spoileres topikot.
Köszönöm.
-
Integra
titán
válasz BomiBoogie #19314 üzenetére
jaja, kéne egy filmvilág-spiler topic..
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
törölt tag
-
hoffman_
nagyúr
válasz #54715584 #19319 üzenetére
én nem értem ezt a nagy kínlódást. ha egy hsz elején kint van az, hogy spoileres, akkor nem kell megnézni, punkt. arra kellene rászoktatni a népeket, hogy tessék kiírni azt a nyamvadt szót - ez zömmel a nem konstans idejárókra vonatkozik, ezért valóban kemény dió, mert 1hsz-t ignorálja mindenki.
én a magam részéről, ha írok valamit, akkor leírom, hogy mi ez, meg milyen volt, és ha úgy érzem, hogy spoiler nélkül nem tudok elmondani mindent, akkor a hsz második felébe rakom a szpojlát, és van vélemény, meg spoil, kecske is, káposzta is.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
hoffman_
nagyúr
válasz Integra #19321 üzenetére
hinnye, passzolom. csak azért nem mondom, hogy mind, mert asszem nem mind az. de elég sok van. a 4. 110% és azt hiszem az 5 és 6 is az. egyszer már végig kéne írjam, mert a folyosón kint van, ha jól emlékszem.
[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
Nagyon tetszett az új Ironman, pedig nem vártam a második rész után túl sok jót tőle.
Lehet még moziban is megnézem
Látványos volt, story sem volt rossz a kategóriájában.Egyébként animációs filmeket nézek mostanában állandóan. Pirosszka volt terítéken, nemsokára pedig jön a Volt és a Flushed Away (elvitte a víz) is.
(Mindegyiket láttam már csak megnézem őket még egyszer)If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
mondomén
őstag
Nah, találtam még egy koreai gyöngyszemet. Szerintem elég ha annyit mondok, hogy a szokásos minőség... Igazi ázsiai gengszterfilm késekkel meg bézbóz ütőkkel. (Ha jól emlékszem 1 db pisztoly tűnik fel 2 óra alatt.) A történet röviden annyi, hogy egy 29 éves gengszter próbál feljebb lépkedni a ranglétrán,de elég nehezen megy neki. Egyre nagyobb volumenű dolgokat vállal be, egyre nagyobb felelősség nyomja a vállát és persze egyre több ellenséget is szerez. Közben beleszeret valakibe, próbál egyensúlyt teremteni a gengszterkedés meg a normális élete között... Nem valami eredeti, de mégis nagyon élvezetes és egyáltalán nem unalmas. Jó színészek, jó karakterek, jó zene, jó történetvezetés, és persze a szokásos realisztikus harcjelenetek.
Nagyon tetszett, még biztos megnézem párszor.
7,5/10 (csak mert 8-as volt a Bittersweet Life ami egy picit jobb volt szerintem)[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz Integra #19326 üzenetére
a 4-es terem az tuti 4k, ott néztem már sok filmet, de máshol is játsszák az euroban, asszem az
5-ös3-as terem, biztosra veszem, hogy ott is 4k.nincs máshol 4k az országban, csak az eurocenterben*. én, mint 3d ellenes, azt kell mondjam, hogy fejlődőképes a dolog, mert ezt a 4k 3d-t egészen élveztem. nem mondom, hogy ezt néztem volna, ha lett volna rendes 2d vetítés, de így muszájból ki voltam békülve teljesen, nem volt zavaró. a 4k meg 2d-ben 3d-ben is faszányos.
* hogy miért euroba tették be a 4k-t, azt nem tudom, az a hely állandóan pang, továbbra is tartom, hogy pénzmosoda de nem baj, nekem évek óta a kedvenc mozim.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz hoffman_ #19330 üzenetére
jó helyen van nekem is, 5 perc autóval
lehet, hogy kipróbálom ezt a 4k-t, kíváncsi vagyok, hogy érezni e bármi különbséget a hagyományos technikához képest.
viszont érdekes a foglalásnál az ülések képe. a teremben található székek bal oldalon miért kékek?...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Xirtam
veterán
Érezhető a különbség a 4K és a normál mozi között?
-
hoffman_
nagyúr
válasz Integra #19331 üzenetére
mert azok nem székek az folyosó, meg lépcső. 4-es terembe úgy foglalj, hogy balra, tehát a "kék-székek" felé eltolod, azaz azokhoz közelebb legyél 2-3 székkel, és akkor leszel középen kb. ez utolsó 1-2 sorra kötelező érvényű.
amúgy akkor szomszéd lehetsz, kocsival nekem is kb 5 perc
@Xirtam: 4k és sima között érezhető a különbség.
@HuMarc: az ára ugyanannyi[ Szerkesztve ]
-
Apone33
őstag
Hello!
Remélem jó helyre írok, a lényeg az hogy valaki meg tudná nekem mondani, hogy a 300 című filmek van-e külön zenéje, ha igen mi a címe?
Play Hard!!!
-
törölt tag
Ez a film egy hatalmas csalódás volt, nem értem 2013-ban miért a hangerő növelésével akarnak minket ijesztgetni, a hirtelen történések is csak emiatt tudtak néha kizökkenteni. Ez a film egy kalap
sz@rés amellé még unalmas is.
Kivéve az utolsó 10-15 perc, ami viszont relatíve jól sikerült és nem a szokásos klisét kaptuk az arcunkba. Csak ez mentette meg az értékelhetetlen jelzőtől.3/10
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz mayday00 #19345 üzenetére
Szerencsére nem vagyunk egyformák Ahogy meg a topiklakókat ismerem, a fele biztosan betojt ezen a gyerekmesén...
Évek óta nem láttam jó horrort, már nem is emlékszem..
Vagyis jó ijesztgetős filmet többet is láttam tavaly, de azokon sem féltem.SPOILER
Egy dolog nagyon tetszett: amikor azt hitte, hogy felébredt, de még álmodott, és másodszorra ébredt fel igazából. Na az jó volt, velem is történt már ilyen.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz baluka26 #19348 üzenetére
Szerencsére egyik sem rémálom volt, de háromba visszamennék: az egyik olyan volt, amire régóta vágytam. A másik kettő inkább hajazott egy elborult sci-fi FPS-re egy kis horror beütéssel
Viszont mindegyik után úgy ébredtem, mint aki egy hete nem aludt, nagyon kifáradtam a romantikában meg a világok megmentésében(#19347) bok92 emiatt halogatom a Haunted House-t is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest