Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz arcitec #165317 üzenetére

    Ez a hozzászólásod leginkább azt jelzi, hogy nem tudsz értékelni. De ne értsd félre, nem kell hivatásos kiritikusnak, pláne nem Puzsérnak lenni hozzá. :DDD Csak le kell tisztáznod magadban, hogy az 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 értékek mit jelentenek számodra.

    Tehát 10-es skálán 1-től értékelünk, nem 0-tól. De ha nagyon erőltetni akarom, akkor a filmes skálán a nullás értékelést az veszi fel, ami nem film. Nem nagyon szar film, hanem tényleg tényleg olyan, ami nem film, tehát pl filmes skálán 0/10 pl egy lapra szerelt bútor, gumicsónak, tölcséres fagylalt, eeXaa, stb.

    Na de az 1/10 is már olyan, hogy mindent el kell rontani benne. Mindent is. Technikai oldalon a rendezés, színészi játék, látvány, zene, stb mindennek gagyinak kell lennie. A forgatókönyvnek borzalmasan rosszul kell lennie megírva, hemzsegve a hibáktól. Tartalmilag nullának kell lennie. Az 1/10 már gyakorlatilag annyira rossz, hogy érdekes. És nagyon ritkák az ilyen filmek, mert kimagasló tehetségtelenség, elhivatottság és szerencse is szükséges ahhoz, hogy a fenti követelmények megvalósuljanak.

    Hogy legyen példa is, 1/10 az Álom.net meg Kis Vuk. Ezek a filmek ténylegesen nézhetetlenek, röhejesen rosszak. A Dune-t ezek mellé raknád? :))

    [ Szerkesztve ]

    A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

Új hozzászólás Aktív témák