Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    válasz [HUN]NIMROD #164759 üzenetére

    Nem bantasz meg, latom en, hogy mas ligaban focizunk :) :R
    Szerintem az alapveto felreertest a regenyek/konyvek kifejezes adja/adta, elnezest. Inkabb "kotetek".
    A regeny ugyebar harom kotetbol all. Nekunk azt hiszem olyan valtozat volt, ami harom kisebb konyvbol allt, Felesegemnek ketto nagyobbol. En is ez utobbiakat olvastam - ahogy talan sokan azok is, akikre meg utaltal.
    A folytatasokat nem olvastam, mert egyszer - tevesen - a Dune gyermekeit kaptam kolcson, mint kozvetlen folytatas, de nem tetszett. Ritkan hagyok felbe konyvet, ez olyan volt. Igaz akkor huszonegy-ket eves lehettem, es finoman szolva sem voltam akkortajt nagy konyvfalo, Felesegem unszolasara olvastam csak el a klasszikus konyvet is.
    Nem tudom, a Gyermekeit a Messias helyett, veletlen kaptam-e, de mindegy is.

    Lattam, hogy tobb folytatas is van, nemreg elgondolkodtam rajta, hogy vegigolvasom az egesz ciklust, bar a folytatasok sokkal rosszabb ertekelest kaptak, igy nem voltam/vagyok tul motivalt.
    Mindenesetre ugy terveztem, hogy a masodik resz moziba kuldese elott elolvasom az egeszet, vagy legalabb az eredetit ujra, mert 6-7 eve olvastam utoljara, de nem jutottam el meg oda.
    Tavaly januar ota Asimov teljes Alapitvany-Robotok-Birodalom sorozatat olvasom ( [link] ), nincs mar sok hatra belole, csak mellette folyamatosan olvasok mas konyveket is, parhuzamosan, vagy ket Asimov konyv kozott (es veletlen sem sci-fit) :)

Új hozzászólás Aktív témák