Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    veterán

    válasz Yodamest #153207 üzenetére

    Még az előzőhöz kis kiegészítés: már már kezdem úgy érezni egy jó film megnézése után, amit sokan mégsem látnak olyan jónak, hogy túl lágyszívű vagyok a filmekkel. Érdekes, mert pedig nem gondolom, hogy így lenne... pont, hogy eléggé kritikus szemmel nézek mindent és nagyon ki tud vetni egy rossz színészi játék vagy amikor értelmetlen placeholder párbeszédek vannak időhúzás céljából.

    Nekem úgy tűnik, hogy túlontúl sokan fennakadnak úgymond "logikátlanságokon", csak párat említek általánosságban:
    1. erőviszonyok, ennek le kellett volna győzni azt, annak le kellett volna győzni ezt
    2. nem tárazott a katona, miért volt annyi lőszere
    3. hogy mentek a jövőbe, amikor a jövő az ő idejükben még meg sem történt
    Meg még nemtudom hasonló dolgok. Nem kell ezeken túlpörögni, ha ilyeneken fennakadnék kb egy filmet sem tudnék élvezni szerintem... Én sokkal inkább a tárgyilagos, mérhető elemeit nézem a filmnek, mint ahogy említettem már: színészi játék (mint egy színész záróvizsga, szakvizsga, mérhető mennyire jó vagy nem valaki, osztályozható), fényképezés, operatőri munka (mérhető, hogy valaki jó operatőr vagy nem, ezért vannak sikeresebb foglalkoztatottabb fényképészek és kevésbé sikeresek), aláfestő zenék (ugyanaz, mint az operatőr, hiába szubjektív a zene, azért egy Hans Zimmerre mégis mindenki felkapja a fejét, szóval mérhető a sikere)

    Márpedig ezekben az elemekben nagyon is odatették a Preyt, minden box pipa ilyen téren, az 50 kilós csaj meg hát istenem... karakterfejlődés a javából 90 percben és legalább csinos is volt, én ezért nem tudok haragudni. ;]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák