-
IT café
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miklós315
aktív tag
Hát Nektek aztán mindent is el lehetne adni...
"Szerintem."
-
Pearce
aktív tag
válasz #42308056 #143831 üzenetére
Én sehol nem láttam ilyen pletykát.És mivel 2022-ben fog lezárulni az összeolvadás, így senkinek semmilyen infója nem lehet még erről. Úgyhogy forrást kérnék. De ne ilyen wegotthiscovered nevű szemeteket.
(#143847) Bad Pritt
"úgyhogy kukázták James Wan jópár ötletét, amit Snyder átemelt a JL-be, mint pl. az atlantisziak nyelve víz alatt".
Erre mondjuk pont emlékszem, hogy ez Wan saját döntése volt. Snyder meg mindent annyira realisztikusra akar. Arra viszont ugyancsak emlékszem, hogy Johns akarta Black Manta-t bele vagy ez csak pletyka volt-e?, de igazából ilyen a filmkészítés - együttműködés a stúdió és a filmkészítő között, ott ez egy 160-200 milliós projektet jelentett.Senki nem gondolhatja komolyan, hogy egy akkora költségvetéssel full szabad kezed lesz. Ha az kell, akkor lehet menni indie filmeket forgatni az A24-nek vagy Tarantinonak / Cameronnak vagy Nolannek kell születni, Még James Gunnak is adtak jegyzeteket az új SS-hez.
"Amúgy még 2011-ben volt olyan pletyka, hogy Joseph Gordon-Levitt Batmanjével folytatják és része lesz a Man of Steellel kezdődő világnak (csak nem volt így szó szerint lehozva sehol, mert egyikről se tudott pontosat senki)."
Ezt viszont a napokban megválaszolta Snyder, nem tudom, olvastad-e: Setting ‘Man of Steel’ in ‘Dark Knight’ Universe “Was Not 100 Percent Off the Table”
Érdekes, hogy míg Affleck hezitált, hogy elvállalja-e, a B-terv Matthias Schoenaerts volt, mint Bruce.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
BREAKING: felkerült egy 2017-es negatív kritika Rotten Tomatoesra, így már nem a Paddington 2 a legjobbra értékelt film az oldalon!
-
paatrick
őstag
válasz #42308056 #143863 üzenetére
Mi az hogy felkerült? Eddig hol volt ha 17-ben írták?
Mondjuk annak az oldalnak is csak az Audience score miatt van értelme, mert a sok "profi elemző" kb egy fostengertől is el tud ájulni és ódákat zengeni róla. Bár ha meg azt nézem akkor az imdb-n sokkal hitelesebb nézői szavazatban
De nekem nem is hozza sehol a Paddington-t, ha a top-ra megyek akkor
1. It happened in one night
2. Modern Times
3. Black Panther6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Peterhappy
őstag
Tegnapi termés:
Friends - Reunion:
Inkább sorozat kategória (csak abban a totyikban nem vagyok járatos), így csak fél sorban: én nagyon élveztem, jól szórakoztam rajta, ezerszer rosszabb filmeket is láttam már 100 percben.Wrath of Man:
Ez kérem nagyon-nagyon rendben volt! Látványos, izgalmas, pörgős, egyúttal okos és okosan felépített elmesélés, tipikus GR-féle elemekkel. A zenei téma nagyon jó volt, azt kicsit sajnáltam, hogy jóformán csak az szólt - de tény, hogy az ütősre sikeredett.
Külön tetszett, hogy volt mélységük a karaktereknek és egy elég komor atmoszférája volt a filmnek. Úgy érzem, egyetlen felesleges másodperc sem akadt a filmben."már-már darkos"
Messze nem tökéletes, de nálam eddig az év egyik legjobbja.
Egyértelműen moziban kellett volna megnézni!Ami érdekes volt:
- 0, azaz nulla humor - ami így volt rendjén, nem is illett volna a filmhez, csak GR-től ez szokatlan - GR-hez képest meglepően egyértelmű volt, ki lehet az "insider", de az igazat megvallva ez a filmből annyira adta magát, hogy nem is lett volna jó megoldás, ha más az. Ez egyáltalán nem hiba, "csak GR-től ez szokatlan" -
brownus
veterán
válasz Peterhappy #143865 üzenetére
friends - r, most fejeztük be, 10/10 <3
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz brownus #143866 üzenetére
Ezt vicces volt látni a végén:
Jennifer Aniston ... executive producer
Courteney Cox ... executive producer
David Crane ... executive producer
Marta Kauffman ... executive producer
Lisa Kudrow ... executive producer
Matt LeBlanc ... executive producer
Matthew Perry ... executive producer
David Schwimmer ... executive producer⭐ Stella
-
hoffman_
nagyúr
válasz brownus #143866 üzenetére
a Lady Gaga rész volt teljesen felesleges, az csak elvett belőle. plusz James Corden is elhagyandó lett volna, nagyon antipatikus egy ripacs. egy sokkal kelendőbb, szolidabb műsorvezetőt megérdemelt volna a show. azt klassz volt látni, hogy tényleg elöntötte őket a sok érzelem és emlék, amikor megérkeztek a díszletbe. azon pedig meglepődtem, hogy még nekem is tudtak olyat mondani, amit nem tudtam
nekem is tetszett, gyakorilatilag mindenkinek fog, aki Friends rajongó.
a fentiekkel együtt is[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
válasz radi8tor #143871 üzenetére
Ez biztos az? Még egy 10+ éves belépő DSLR-ben is van korrekció erre. Anno én bevittem egy fotósboltba és ingyen megvizsgálták és kalibrálták a szenzort, hogy ne legyen pixelhiba. Nem ritka az ilyen, a fényképező kalibrálás után firmware-ből interpolál információt a hibás pixel (szubpixel) helyére. De ha már késő, akkor is ott az utómunka. Ha ez tényleg pixelhiba, akkor az hatalmas amatőrség volt.
Make Asia Great Again!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz lezso6 #143873 üzenetére
Azok dead pixelek bizony.
Army of the Dead: Dead Pixels Fiasco Explained
Ha jól értem elvileg azért történhetett mindez, mert régi lencsét használtak modern kamerákkal? (Vagy valamit félreértek, nem vagyok szakértő a témában )
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
k-adi
nagyúr
válasz RetepNyaraB #143874 üzenetére
jaja
-
flash-
veterán
ez az elkurtuk film rendezője ezt vajon hogy szedték össze?
mert egy full noname rendező ez a Keith English
pályázat, vagy nézték valalmi szabad listáról, vagy valakinek a valakije
szerintem egy hegynyi magyar rendező van akik ennél többet tettek le az asztalra -
Peterhappy
őstag
válasz hoffman_ #143870 üzenetére
Én mondjuk bírom Corden-t, a Wrong mans az egyik legbetegebb sorozat, amit valaha láttam, nagyon rövid sorozat, ha nem ismered/ismeritek, érdemes megnézni, én mindig szakadok rajta a röhögéstől. Plusz állítólag JC hatalmas Friends rajongó, szóval legalább hitelesen tudott kérdezni. -
bagyulajuve
addikt
van olyan oldal ahol utána tudok nézni, hogy klasszikus filmek közül miket 4k-sítottak? illetve miket fognak mostanában?
azt tudom, hogy pl a Jó, a rossz és csúfat, vagy az Ózt már igen, de jó lenne egy összeszedett listát látnom
Resistencia eterna
-
Bad Pritt
félisten
Elhunyt Jankovics Marcell.
Nem igazán tudok mit írni, gyerekkorom egy jól körülhatárolható darabkája volt az ő munkássága a Fehérlófiától és János vitéztől kezdve a Magyar Népmeséken át az Ének a csodaszarvasig, aminek a mozibemutatójára mai napig emlékszem. Gondolom nem vagyok ezzel egyedül.
Nyugodjék békében!Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
k-adi
nagyúr
Szörnyella (2021)
CruellaSokkal rosszabbra számítottam, ahhoz képest meglepően érdekes volt. Féltem, hogy kevés lesz Emma Stone, de pont ellenkezőleg: ő jó, csak a forgatókönyv gyengélkedett
A ruhák jók, a hangulat megvan, a kutyák cukik -
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
paatrick
őstag
2 Kubrick jutott mostanra.
Tágra zárt szemek / Eyes Wide Shut (1999)
Borzalmas. Egyedül a zene jó benne, az tényleg parádés. Az "értékes nő" átjött de amúgy egy semmi történet. Nem tudom mit akartak elérni ezzel a szektás(?) cuccal, de se nem volt megbotránkoztató, se nem félelmetes. Mintha Kubrick próbálta volna a semmit felhypeolni és előadni hogy hűhű micsoda misztikum. Azt hittem 40 percnél beindul végre, volt pár történés is de aztán másfél óra semmi következett megint.
Soha többet.
Mondjuk azon nem lepődnék meg ha ezután a film után kezdett volna kinyílni Nicole Kidman szeme hogy lehet búcsút kéne inteni jóurának.---------
Acéllövedék / Full Metal Jacket (1987)
Azt hiszem Hartman kiképzőtisztet már mindenki látta akár csak részletekben is. Megkerülhetetlen és ikonikus. Annyira jól játszik, teljesen beszippant a filmbe.
Viszont ez a film is két részből áll, kiképzés+háború, és a háborús rész nagyon lemaradt a kiképzős mögött. Ott nincs senki akivel együttéreznél vagy kicsit is érdekelne a sorsa. A történet se nagy eresztés, különösen azért nem értem mert 79-es az Apokalipszis Most, ahol ténylegesen sikerült átadni a vietnámi háború poklát pedig csak részleteket mutattak. Ebben volt 1 óra rá és közelében sincs.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Farming Simulator 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Parfüm topik
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest