Új hozzászólás Aktív témák

  • Mik76

    senior tag

    Tegnap este rossz szeriank volt. Ket filmet is felbe hagytunk, annyira jellegtelen/szar volt.

    Destination Wedding

    Kenau bacsi es Winona neni parbeszedeibol keszult total jellegtelen es sotlan szaraz ketszersult. Remes. Erezni hogy itt valami olyat akartak osszehozni mint ami Tarantino vagy Kevin Smith erossege, de nagyon nem sikerult. A ket szinesz mar megelt jobb napokat is ugyhogy kevesbe az o hibajuknak erzem mint a rendezo es a szovegiro benazasanak.
    Remes, de meg nem tudtam hogy lesz meg ennel lejjebb is.
    4/10

    Serenity (2019)

    A sokk.
    Valahogy ugy emlekeztem hogy ez sok embernek tetszett, mint utolag kiderult, tevesen. Gondoltam a Mcoughney gyerek csak hozta legalabb az utobbi idoben jellemzo szinvonalat, es nagy hibat nem vethetunk vele.
    Az elejen meg ugy szo szo elment hogy kisse benacska ugy egybe az egesz, aztan egyre kuszabb lett a tortenet, es egyre rosszabb mind a szineszi jatek, a sztori, a rendezes. Ugy egy ora utan lett kikapcsolva.
    Sejtettem hogy amugy ez tulsagosan is fullba lenne tolva ha nem lenne valami csavar a tortenetben, ugyhogy utana olvastam a tortenetnek utolag. Igy mar tobb ertelme van tudva hogy a srac altal irt programban jatszodik az egesz, de akkor is BENA!! Ilyesmi filmbol ami szerintem jol sikerult az a Swiss Army Men. Ott mar a kezdetektol erezheto volt hogy itt valami masrol melyebbrol van szo, es ennek megfeleloen utott is a vege mikor minden a helyere kerult.
    Moziban talan kenyelembol vegig szenvedtuk volna, de tul nagy csabitas egy taviranyito az ember kezenel, ami leroviditheti a szenvedest.

    3/10

    #értékelés

    http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1

Új hozzászólás Aktív témák