Új hozzászólás Aktív témák

  • shotika

    őstag

    válasz tuki2200 #121163 üzenetére

    Értem, hogy mire gondolsz, de szerintem teljesen jó, ha kategóriákra bontjuk a filmeket. Ki határozta meg, hogy nem lehet? Ezért is szoktam odaírni, hogy épp adott esetben, milyen stílusban, milyen műfajban használom a saját pontozási rendszeremet, hogy annak, aki elolvassa, egy picit árnyaljam a képet. Nem egyenértékű egy 2017-es Pókember 9/10-es értékelése mondjuk egy Faun labirintusa 10/10-es értékelésével, de úgy gondolom, vagyis eddig úgy gondoltam, hogy ez azért evidens. Pókica kalandjai számomra roppantul szórakoztatóak, és mint képregény/szuperhősös film nálam be is talált.

    De hogy az előzőre is válaszoljak, Ryan közlegény megmentése nekem nagy jóindulattal is 3/10, a 3 pontot a látvány és hang miatt kapja, a 7 pont levonást pedig a hányingert keltő, hitelességet pátoszossággal hazudó arca miatt. A Vissza a jövőbe trilógia, eltekintve az időutazás sajátos megoldásaitól és egy két logikai bukfencet leszámítva, számomra egy tízpontos film, mert baromira jó, telis tele ötletes jelenetekkel, remek karakterekkel. A Gladiátor szintén alacsonyat kapna, rettentően untam annak idején, és míg bizonyos filmeknek (Gyűrűk ura) hajlandó vagyok elnézni a színpadiasságot, Scott filmje ezt már nagyon túltolja (a történelmi pontatlanságokat már ne is említsem).
    Vagy ott van a Szikla, amit az új Mad Maxig bezárólag az egyik legtökéletesebb akciófilmnek tartok, szintén veri a maximumot, mégse tekintem egyenértékűnek mondjuk a Terminator 2-vel.

    [ Szerkesztve ]

    Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ

Új hozzászólás Aktív témák