Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    Ready Player One

    Az első trailer(ek) után azt mondtam, ezt majd inkább itthon nézem. Ez részben tökre jó döntésnek bizonyult. Mert ezért nagyon bántam volna a mozijegy árát. Itthon meg az időt bánom amit rászántam sajnos.
    Egyszerűen siralmas ez a film. Spielberg-től azért vártam volna egy szintet, amit átlagban azért hozni szokott. Persze ő sem tévedhetetlen, de ez nagyon mellé. El se hiszem, hogy ez egy blockbuster. Néhol annyira "B" kategóriás az egész. A színészek, a valóságban játszódó jelenetek, és még sok más is. Elég nagy szenvedés árán bírtuk csak ki a végéig.

    Két dolog maradt meg bennem, azok mellett, hogy bűn gyenge film.

    Az egyik, hogy a nagy verseny alatt nincs zene?! Ez nekem nagyon fura volt. Persze ezt biztos meg tudják magyarázni kreatív oldalról, de a film egészét nézve nekem az a (gonosz) kérdés jutott az eszembe, hogy a CGI mellett erre már nem maradt pénz?! :D Biztos nem így volt, de szerintem akkor is gagyi húzás volt.

    A másik pedig az, hogy a Blizzard biztos szépen tejelt, hogy Tracer kisasszony ennyire az arcunkba legyen tolva több alkalommal is... :(((

    Szóval rettentő gyenge film, számomra egy cseppet sem volt szórakoztató. És a baj igazából nálam az volt, hogy nem vártam sokat, de még annál is gyengébb lett.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák