Új hozzászólás Aktív témák

  • james001

    veterán

    Tyűű már 1700 új hsz ebbe a topikba... Rég voltam itt már azt hiszem :DDD De muszáj volt visszatérnem mert ki kell írnom magamból az új Alien filmről a véleményemet,ma néztem meg.
    Először is meglepődtem hogy vetítik feliratosan,egy pár filmet nem nyomtak amit meg akartam volna nézni de ezt legalább igen,puszi a fejükre.
    Másodszor elég nagy Alien fan vagyok,az első rész számomra az egyik kedvenc filmem a Ponyvaregény után,láttam már vagy 5-ször,ugyanúgy a másodikat is. Aztán persze a 3-4 is élvezhető volt de kissé rosszabb elődeinél. A Prometheus-t is szerettem de a sztori annyira befejezetlen és kesze-kusza lett hogy csak na. Szóval én baromira vártam ezt a filmet,ennyire nem is emlékszem mikor voltam ráizgulva egy filmre mint erre. :D
    A Covenant se volt rossz,de mégis csak nem ezt vártam. Legalábbis én egy Alien filmet vártam,nem egy Prometheus 2-nek akaró tűnni valami masszát. Mert annyira üvöltött a filmről hogy ez először az akart lenni,de aztán Scott bácsi inkább összekutyulta az Alien-nel mert gondolom amiatt többen ráhájpolódtak (ugye én is),mivel a Promi nem lett annyira sikeres.
    A film elég lassan indult,plusz csak úgy a semmiből egyből bedobnak egy "balesetet",mintha egy olyan baromi fontos karakter halna meg... Aztán csak úgy "folyik" a film,majd amikor leszállnak a bolygóra végre beindul,de ez kb. fél óra után jön el ugye. Utána voltak nagyon király jelenetek,az albinó Alien is jól nézett ki. David feltűnése meglepett,Shaw sztorija viszont elég ratyin volt megoldva,de mondjuk jobb történet mintha csak marad hogy meghalt véletlenül. Ami a legjobban bejött az egész kutyulékből viszont hogy láthattuk az első igazi Alien-t megszületni,vagy legalábbis azt ami az első részben is van. Sajnos az nem derül ki David miért ilyen gonosz amúgy,vagy lehet a Promiban megemlítik csak nem emlékszem... A lezárás meg csak egy "gyorsan legyen valami akció a hajón is azért" féle jelenet volt,egy eléggé egyertelmű csattanóval.
    Ami még zavart leginkább hogy a karakterek itt kb. semmit nem értek,senkiről nem tudunk meg semmit,mindenki sík hülye,egyedül a két robot dob valamit a hangulatba. Az Alien meg... Mintha csak egy "eszköz" lenne,semmi nagyobb veszélyt nem jelent itt,a régi részekben másabb volt,ráadásul alig tűnik fel. Ebben is látszódik hogy két filmet gyúrtak egybe,rosszul :N
    Plusz egy csomó Prometheus kérdést nem válaszoltak meg még mindig. A fent említett David féle gonoszságot,az engineer-ek terveit,stb.
    Szóval ja csalódás volt a film,megértem miért akadtak ki rajta sokan,főleg az Alien fanok... Scott-nak át kell gondolnia a jövőjét ennek a franchise-nak,vagy csak egy épkézláb sztorit írnia a következő résznek. Blomkamp-nak meg vissza adhatnák a "jogokat" a saját Alien filmjére,az biztos ezerszer jobban sikerülne :U

    [ Szerkesztve ]

    https://psnprofiles.com/kazama001

Új hozzászólás Aktív témák