Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    válasz RedWing #24180 üzenetére

    Igen, ezért is írtam, mert mások lehet előítélettel néznének rá egy ázsiai filmre. De ebből is látszik, hogy nem mindig "hálivúd" az igazi profi!

    frame: A hatodik érzék engem annyira nem vágott meg, a Shutter sokkal durvább, a Hatodik érzék kisfiúja miatt meg annyira nem érzek nagy veszélyt, mert a gyerekeket nem szokták (általában) bántani a filmekben, így annyira nem félelmetes. Meg már jó rég láttam, még valamikor amikor először volt HBO-n, kb 13-14 éves lehettem akkor.

    Nah mindegy, bár hasonló, de a Hatodik érzék (véleményemtől függetlenül természetesen tetszik, meg jó filmnek találom de) szerintem délutáni matiné a Shutterhez képest.

    Az új Resident Evil-ről elég lehangolóak a vélemények, pedig nagyon bejön a "műfaja", mindenesetre meg fogom nézni, bár így már nem várok tőle akkorát.

    Az Iron Man 2-t én is láttam, nekem tetszett,
    SPOILER!!!!!!!!!!!!

    bár az nem, hogy az ultra nagy problémák a végén pikkpakk megoldódtak, szinte nem volt átmenet a probléma és a megoldás közt, hanem PUKK, és helyrejött minden. Szerintem inkább ez vágta oda a filmet. Meg külön pont jár az R8 reklámozásáért, legalábbis nálam, mivel kedvenc álomautóm :D

    Úgyhogy Iron Man 2 (Audival) 7/10

    #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Aktív témák