Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    Zombieland (2009)
    8.5/10
    Nagyon kellemes meglepetés volt ez a film, megnevettetett párszor. Az elején, mikor végzett a szabálylistával, azt hittem le is ült a film, de jók voltak a flashback-ek, míg beindult a történet. Nem mondom, hogy az eddigi legjobb vígjátékok közt van, amit láttam, de horror-paródia kategóriában a Scary Movie 1 (horrorra akadva első rész) óta nem láttam ilyen jót. És azon túl, hogy van benne néhány jobbfajta poén is, nézhető az egész film, nincsenek túl unalmas részek, és nem a rossz értelmében fárasztó baromság, amiből már fél óra is sok néha. Ami külön dicséret, hogy szép, és változatos fegyverekkel operáltak, nem a sláger m4 és mp5 volt, hanem többféle sörétes, és pisztoly is, na meg az uzi sem az a szokványos kacat, amit olcsóbb filmekben dobálnak folyton.

    (#19771) krómX - Jaja, de nekem kellemes meglepetés volt. A Heroesban Syler a kedvenc karakterem, és jó volt valami olyan szerepben is látni, ahol nem csak én kedvelem a szereplőt, hanem a történet többi karaktere is. (Sylert legfeljebb a néző kedveli, az összes többi szereplő utálja, szerintem még az írók is mostohán bánnak vele egy kicsit :DDD)

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Aktív témák