Új hozzászólás Aktív témák

  • gabigyerek

    senior tag

    válasz Yodamest #5394 üzenetére

    Lehet, hogy csak a magasság miatt Perin jobban kiszedi a reflex lövéseket, könnyebben leér. De mint mondtam a kötelezőt hozza, nagy javulás lenne erre a posztra egy értékesebb embert integrálni, de egyelőre ezen a ponton még nem szükséges.

    (#5397) Szigma70

    Igen, itt inkább arra értettem, hogy a közelebbi helyezkedésekkel a passzok biztonsága növekszik, de ez az érték pont egy egészséges középút, nem húzza túl magára a labdát kérőt helyzet kialakításkor (ami a legtutibb passz lenne) de nem is kell hosszú passzokkal megtalálni egy távolabbi embert.
    ennek majd jobban utánanézek, addig talány :)

    Peres staminája nagyon fontos, Anderson is jó, ha hátrányban vagyok a végén jó opció, de ezen a poszton fontos a játékos sokat legyen elérhető a szélen labdafelhozatalnál (főleg szűk alakzatok ellen hasznos a szélek járatása), és vissza is érjen védekezni és ott hatékonyan tudjon segíteni a 16-os előtt gurigázókkal szemben

    (#5393) scholl

    Nekem ideális lenne a H/H egy Nainggolannál, mivel benne bőven van tartalék támadás építéshez. Khedira ehhez kicsit lassú, ezért a stay back

    (#5398) MdewC
    Tudom, de aki keni vágja a játékot nem is az én leírásommal fog elindulni :) Div 1-2-3-ban már biztosan szükséges lesz posztokon is erősíteni. De mint mondtam div 4ig ezzel jöttem és eddig bőven elég volt :)

    [ Szerkesztve ]

    PS4

Új hozzászólás Aktív témák