Új hozzászólás Aktív témák

  • Datsyuk

    aktív tag

    Nekem is megvolt a WL. Ezért had meséljem el az én benyomásomat.
    Pénteken, teljesen normális WL gameplay volt. Adok kapok, semmi különös. 7 WiN-em volt 3 vereséggel, rank prediction Gold2 volt azt hiszem.
    Szombaton, nem tudom mi volt de egyszerűen nem tudtam nyerni. Mindig valami közbe szólt, így 2 Lost után hagytam is, inkább vasárnap.
    Vasárnap
    Akinek bármilyen kétsége is lenne,hogy nem szkriptelt a helyezésed WL-illetően az szerintem minden kételyét felejtse el. Nem tudtam levédekezni a támadásokat. Mármint sehogy, vagy késtem, vagy szereltem de visszapattant hozzá a labda. Se SIF Mustafi, Bailly, Koscielny, IF Boateng se tudott mit tenni. Cseréltem Vasárnapra a kapusomat is. Begovics helyett jött De Gea. Semmi de semmi különbséget se éreztem közöttük.
    Annyira berágtam már, hogy felvettem az egyik meccsemet egészben.

    https://www.youtube.com/watch?v=wCM8CehFlSk&t=4s

    Ezt úgy nézzétek, hogy amit én csinálok a védőimmel, kb 1 másodperccel előbb nyomok mint ahogy történik. 4 vagy 5 nullákkal kaptam ki a mérkőzéseimen. Teljesen kiakadtam.
    Konkrétan azon téptem a maradék hajamat, hogy befutották a driven passzaimat. Így azért nekem nagyon nehéz támadást építeni. Gondoljatok bele, szélen passzolok egyet és az az ember aki a zavarni próbált felzárkózik ahhoz akihez passzolok mire odaér a labda.

    7 Win és 15 Lose állt a mérlegemen vasárnap 17:00 körül. Konkrétan 12 meccset veszítettem el egymás után.
    Vasárnap este 9 után bestartoltam a maradék három meccsem.
    Azokat a szegény lúzereket akik velem szembe jöttek a még most is sajnálom. Konkrétan az én csapatom aki nem tudott mozogni, most megint kokainozott. 1 srácra különösen emlékszem, Delpiero+ olasz védelem és persze Dybala IF. Látszott, hogy jobb volt mint én. Tényleg, jól mozgott, jól cselezett. Nagyon élveztem a játékát.
    Konkrétan, körbefutottam IF Ferdaninhoval a Dybaláját. Mármint vezette a labdát, én utolértem, elvettem a labdát, lesprinteltem, kanyarodtam balra és elfutottam a másik irányba. Úgy, hogy nem tudott utolérni.
    Mondanom kell, hogy mind a 3 mérkőzést megnyertem? esélyük se volt, nulla!
    Akkor nagy szkript az egész, hogy teljesen kiábrándító. PC-n volt ez. Nem tudom, hogy konzol is ugyanez-e?
    Szóval aki magában kételkedik, hogy nem működik a csapat, nyugi, nem te vagy az oka. Valami kitétel az EA szkript-ben. Lehet, mert nem raktál ki egy sbc-t, lunar alatt, nem kereskedtél, vagy nem vettél új játékost. Ki tudja.... you have EAIDS.

Új hozzászólás Aktív témák