Új hozzászólás Aktív témák

  • Geradossz

    aktív tag

    Na draftoltam egyet, ezt a keretet sikerült összedobni. Első meccsen 6-2 nél csávó kilépett 50. percbe, úgy hogy volt TOTW Dybala ICON Ronaldo és TOTW Aguero lapja. Aztán nem talált ellenfelet háromszori keresésre, így nyomtam egy squad battlest legendary nehézségen ultimaten nem mertem. Hát 3-2 lett 3-1 ről ugyhogy win. A 5-2-1-2 csapattal toltam amit fentebb linkeltem az a Gabriel Jesus nagyon jó nagyon gyors, jó lesz. Ruffier a Draftban nagyon op volt, tavaly sem volt rossz francia csapathoz jó kapus lesz.

    Pár dolog a játékról illetve pár kérdés.

    1. Nagyon fura, gyorsabb mint a demo, de várható volt, de fura is más, a demora azt mondtam, hogy tiszta 17 ez viszont sokkal másabb ujra kell tanulni egy két dolgot.

    2. megcsináltam a napi küldetéseket, igazából zsetont adott, meg bronz csomagokat, azt hittem ha mindmegvan ad vmi nagyobb ajándékot is de semmi.

    3. Jó lenne tudni, hogy ez a squad battles hogy műáxik, hány meccset kell/lehet tolni stb. Meccs előtt lehet nehézséget választani, én miután letoltam a meccsem irta, hogyha rt-t nyomok frissit ellenfelet 3 maradék mecscet irt frisités előt, mondom megnézem hogy csak egy ujat rak e be(ezt hittem) a másik helyett vagy pedig mindet kicseréli. mindet kicserélte és ujra négy meccsem voltam tehát valszeg 3 lehetőséget elcsesztem. Na mindegy csak kiderül majd, hogy hogy működik.

    4. Nálam a webapp transfermarket még mindig nem megy azt irja játszak a fifával, nem értem egyeseknek miért jo nekem meg mért nem jó lenne tudni.

    5. A játékosok ára amiket nyitottam elég gyenge, remélem feljebb megy majd.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák