2019. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  FIFA 18

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-11-06 21:44:33

IT café

FIFA 18 topikösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#651) Kristof_94 válasza MdewC (#650) üzenetére


Kristof_94
(PH! kedvence)

Ez csak valami EA event volt! Semmi jelentősége szerintem.

(#652) LedyGyuszi válasza MdewC (#650) üzenetére


LedyGyuszi
(PH! addikt)

az alap lapját is megnézheti... :P

XONE: LedyGyusziHU

(#653) gamegod


gamegod
(senior tag)

na én beadtam a derekam. előrendeltem :D

Honor 8 + Piston Hybrid | | PSN: gamegod0893

(#654) ProgenXL válasza MdewC (#650) üzenetére


ProgenXL
(őstag)

Nincs jelentőssége. Egy kis reklám hogy idén is megéri packokat nyitogatni..

kommentbe írták:
"Thanks to EA for getting be over to record some sick content for you guys at EA Game Changers! What you think of that prime icon, is he the best!?*

Gunner for life

(#655) MdewC


MdewC
(Topikgazda)

Egy kis vakítás... ;)

Amúgy van 1-2 finomhangolás a játékban, ami pozitív, a bravúr az lenne, ha online is érezhető lenne. Plusz a free érzet is megmaradna.

Ezt várom el a 18-tól.

(#656) LFC1892YNWA


LFC1892YNWA
(senior tag)

Próbáljátok ki a finess shotokat :) hihetetlenül OP lett :)
Amúgy egy kicsit FIFA 15 feelingem van a játékkal kapcsolatban.

(#657) getdizzy válasza MdewC (#587) üzenetére


getdizzy
(fanatikus tag)

Ezek a nyitások szándékosan vannak így "súlyozva".

Ha megnézed kb 100 "szerencsés" van meghívva erre az eseményre, általában youtuberek és hasonló emberek.

Egyszerre 100 gépen megy a pack opening, és mindent monitoroznak, hibát küszöbölnek ki és ilyenek. Ebből a nyitásból semmi sem marad meg nekik :D

Majd ha ennek vége szept 26-tól meg jön az agyf*sz és a 100pack /1 84-es walkout :)))

(#658) dtrms válasza MdewC (#650) üzenetére


dtrms
(fanatikus tag)

Ha valaki nagyon pro, akkor ott lesz a top 100-ban.
Nem tudom milyen videókat néztek amúgy neten, de én találtam EGYETLEN magyar srácot, aki streamel, illetve kezd streamelgetni és top 100.
Belinkelem majd ide a csatornáját, hogy őt kövessétek ne az ilyen béna pron meg semipron játszó szerencsétlenségeket (akik amúgy csak dumálni tudnak, de fifázni nem). Nem tudom tudjátok e, de a legtöbb videós másokkal játszatja le a fut champ meccseket, hogy magasabb szinten legyenek és több pakkot tudjanak nyitni. (és ezt mondják is a videókban)

Ő viszont abszolút top 100 és meg is nyerte a magyar selejtezőt: molnargabo

(#659) gabesz82 válasza MdewC (#650) üzenetére


gabesz82
(senior tag)

Ezek a videók nyilván a 10-14 éves korosztálynak szólnak, vegyé' pontot (apa fizet) és ilyen játékosokat nyithatsz!!! Persze lóf..t se nyitnak, de hát nyitogatják tovább szorgalmasan. Egyébként nem gondolom, hogy attól jobbak ezek az arcok, hogy ilyen játékosaik vannak, egyszerűen beletolnak napi 8-10 órát a játékba, nekik készség szintjén mennek a cselek, beadások, indítások, stb. Nyilván így az elején baromi nagy előny, hogy ilyen csapattal indulnak neki...

PSN: Morfologus82

(#660) Edgar2621 válasza dtrms (#658) üzenetére


Edgar2621
(senior tag)

Ő nagyon jó játékos, de még ő sem mindig volt top100. Tavaly követtem az eseményeket, szinte mindig néztem a top játékosok eredményeit. Biztos van olyan aki helyett más játszik, de egy Boras, Hashtag Harry vagy Ovvy helyett nem játszik senki, őket érdemes követni. Nem mindenkinek jön be a stílusuk, de hasznos tanácsaik vannak.

XO: Wolf Rambo HUN

(#661) gabigyerek


gabigyerek
(senior tag)

Amúgy nem tudom ki hogy van vele, de a tavalyiból kiindulva az olyanok mint én, aki div2-div3 (1x2x div1) ben mozog és tényleg csak szépen építgetni akarja a csapatát hogy a kedvenceivel játszon (Manu), és szórakozni akar az el van nyomva.

Jönnek az Ikonok. otw lapok már az elején, nyomasd, nyisd a pakkokat, kell magas ratinges az sbcbe, draftolj, pakk-pakk-pakk-pakk, futties, MOTM lapok szóval minden szar, már szinte NIF Gold alig van a csapatokban. És nekem ez a felhajtás nem adja megmondom őszintén. Oké leszarhatnám, de persze pl Roberto carlos örök kedvenc és meg akarom szerezni, de orrba szájba kell nyomni majd a marketet meg mindent hogy megszerezzem. Pedig csak az az igény hogy kedvencekkel játszhassak. Nekem meg ez így too much.

PS4

(#662) MdewC válasza getdizzy (#657) üzenetére


MdewC
(Topikgazda)

Ebbe semmi újdonság nincs, költői kérdést tettem fel, ha nem ment volna át. ;)

Sima parasztvakítás.

Dtrms: semmi amatőr meg semi-pro videókat nem nézek, eleve csak legendáson játszom, a teljesben meg UT-n. Már ha véletlenül tolom offline.

A magyar srácot ismerem, egyedül ő van benne ebben a körben, külföldön is ismerik. 10M/1 hurrá! ;) :D

gabesz: tiszta sor, ezért tartom viccesnek ezt a típusú "promót".

[ Szerkesztve ]

(#663) Yodamest válasza gabigyerek (#661) üzenetére


Yodamest
(PH! addikt)

Egyik évben sem foglalkoztam a kereskedés részével a játéknak, sose vettem semmilyen színes lapot, csak full rare-gold kerettel tolom és nem éreztem elnyomva magam. Div 1-2 mindig megvolt, weekend leagueban egy stabil 25/13 win mindig megvolt, hiába jöttek sorra a full kék-zöld csapatok, kékre-zöldre lettek verve :DDD

Én csak azt mondom, hogy ha nem akarsz nem muszáj felülni a marketing gépezetre, ha jó vagy úgy is jó vagy és a legfontosabb, hogy ne érezd kötelezőnek amit csinálsz.

(#664) ProEvoFan


ProEvoFan
(PH! kedvence)

Jól eltudjátok venni az ember kedvét a FUTtól.De jah, kinek kell az a sok felesleges idegeskedés...

(#665) dtrms válasza Edgar2621 (#660) üzenetére


dtrms
(fanatikus tag)

Félre értés ne essék ! CSAK magyar játékosokra gondoltam. Kifejezetten magyar "videósokról" mondtam azt is hogy semi-pro és pro szinteken tolják, illetve hogy mások játsszák le nekik. És erre mondtam, hogy magyarból csak a molnargabot érdemes nézni és csak is az ő tanácsait érdemes meghallgatni.
Nem akarok leszólni itt senkit, de egy luckey meg christijan nagyon amatőr szint, ergó amiket mondanak se érdemes megfogadni, mert abból maximum a kezdő játékosok tanulhatnak. Ellenben egy molnargaboval, aki a világ elitben van úgymond és nemzetközi szinteken is ismerik és elismerik.

A külföldieket tekintve abszolút más a helyzet. Ott a népszerű videósok profik. Harry, Gorilla, Rockyy, mindegyiket érdemes nézni, illetve van csomó egymás elleni meccsük is. Abból is rengeteget lehet tanulni.

És emiatt említettem molnargabot, hogy jó lenne ha itthon is őt nézni mindenki, nem pedig a nagyszájú amatőröket.

(#666) jkrisztian válasza dtrms (#665) üzenetére


jkrisztian
(tag)

A srac jol jatszik, bar en sosem szerettem a streamjeit. Szerintem streamekbol tul sokat nem lehet tanulni mert a nagy porgesben nincs ideje kiterni az apro reszletekre, altalaban nagyon koncentral es nem nagyon magyarazza meg a dolgokat. Ami nagy kiraly, hogy van neki youtube channelje, ahol oktatja a jo nepet. Arra mindenkeppen erdemes raneznie annak aki fejlodni szeretne.

(#667) Geradossz válasza dtrms (#665) üzenetére


Geradossz
(fanatikus tag)

Én se akarok leszólni senkit, de pl láttam Gorillának a multkori döntőjét, meg fifa világbajnokság döntőket is, régebben meg Gaboval is játszottam pár éve. Hát nem nagyképßségből vagy ilyesmi, szívesen tolnék ellenük egy meccset, nem mondom, hogy nem jobbak, de a játék alapján amit láttam pl a Goruilla döntőjében efektív semmi olyat nem csinált ami extra lenne vagy én ne tudnék. Nyilván más látni és más ha ellene jáétszok, ezért is lennék kíváncsi, hogy mennyire verne el. Az meg számomra nem profi ha valaki egy dolgot csinál csak, pl itt van a gabo videója az a támadásos lefordulós szélen bepasz és gól. Nem ezt csinálja, nem rá gondoltam de nagyon sokan csak ezt nyomják. Én is ismertem azt a trükköt de aki csak egy dolgot csinál vagy egy dolgot tanul be és feszt azt nyomja nem nevezném profinak. Profinak azt nevezném aki sok trükköt ismer és csinál és nem egyféle játéka van nem ugyanazt csinálja egész meccsen. Én azt mondom, hogy játéktudásbeli különbség egy elit szint és egy top 100 között elenyésző, inkább a koncentráció készség az ami miatt ők jobbak. És ez most tényleg nem nagyképűség vagy bántás nekem ez a véleményem.

[ Szerkesztve ]

(#668) jkrisztian válasza Geradossz (#667) üzenetére


jkrisztian
(tag)

Ezt azert konnyu mondani. Te is ott lehetnel, a lehetosegeid ugyanazok, adott minden.

[ Szerkesztve ]

(#669) dtrms válasza Geradossz (#667) üzenetére


dtrms
(fanatikus tag)

Ezzel csak az a baj, hogy ő egy profi és profi ellen játszik. Ergó egy szinten vannak és azonos a tudások, ami azt jelenti, hogy kiegyenlített a meccs.
Ha a felállás más lenne és egy olyan játékossal játszana, aki nincs ott az elitben, akkor valószínűleg meglátnád azt, hogy mivel is tud többet. Gorilla elverte az egész fifás mezőnyt, szóval valamit tudhat....

Gorilla februári statja a FUT-ban:
2576 win és 275 lose....szerintem ez mindent elmondd amúgy.

(#670) ProEvoFan válasza ProEvoFan (#592) üzenetére


ProEvoFan
(PH! kedvence)

Nem flamekeltésből linkelem a konkurenciát, csak hogy lássátok mire gondolotam mikor a PESről beszéltem.
PES 2018 élménybeszámoló.
Ha ez mellé társulna az EA logó, az lenne a foci rajongók mennyországa. :K

(#671) ProgenXL


ProgenXL
(őstag)

Még mindig a PES-ről van itt szó....? :DD

Am úgy néz ki a lapos kapura lövésekkel a kapusok nem nagyon tudnak mit kezdeni.

Gunner for life

(#672) Kristof_94


Kristof_94
(PH! kedvence)

Én annyira nem vágom a 2K játékokat, de mivel lenne jobb, ha ők is csinálnának egy focis szimulátort? Illetve pl. miben jobb az NBA 2k, mint mondjuk egy EA-s NBA?

(#673) Geradossz válasza dtrms (#669) üzenetére


Geradossz
(fanatikus tag)

Ép ezt mondom, hogy inkább koncentráció mert akiket elvert, abból nagyon sokan meg tudnák verni és verték is el. Nagy különbség szerintem azok közt akik rendszeresen elitben végeznek és pl gorilla közt nincs. A másik hozzászólónak meg pont ezt mondom, hogy nem tudom elverni mert nem tudok kocnentrálni annyit hiába tudom azokat az elemeket használni amit ő ha kapok egy golt és nem maradok higgadt, meg egyszerre nem tudok 25 meccsen keresztül koncentrálni a wl-ben.

(#674) dtrms válasza ProEvoFan (#670) üzenetére


dtrms
(fanatikus tag)

Az illető közli a videó felénél, hogy ő amúgy nem fifázik és nagyon elfogult a pes-sel, mert óriási fan. (az elején azt mondta, hogy ki szokta próbálni. oké)

És akkor amiket mondanak:
pozitívum:
jobban fordulnak a játékosok
minden gól más és más (egy darabig...)
nagyon menők a meccs előtti animációk (...erre nem mondok semmit. Tényleg nagyon jó az elején, de valljuk be a 10-ik meccs után már ráfekszel a gombra hogy elnyomd.)

negatív:
rossz és átláthatatlan menü
szinte semmi licensz (MD White :D )
online nem működik....már kint van és nem lehet kipróbálni, mert rosszak a szerverek !?
menedzser módban sok a hiba
journey-ben, tehát sztoriban jobb a fifa (ő mondja nem én így fogalmaz: eltörpül a fifa mellett)
birói döntések nagyon rosszak
sokat csal a gép (fifában is, igen)

Grafikában nem tudnak dönteni.

Összességében, lehet, hogy offline barátok ellen jobb a PES, DE online környezetben össze se lehet hasonlítani. Szóval szerintem ne hasonlítgassuk és zárjuk is le ezzel a videóval a témát.

(#675) underdark válasza dtrms (#674) üzenetére


underdark
(fanatikus tag)

egy napja ( vagy inkabb fel) jelent meg hivatalosan... nem is ertem ezeket az azonalli teszteket meg ezt az elmeny beszamolot se

manapsag melyik jatek startja zokkenomentes?

[ Szerkesztve ]

"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"

(#676) Blashe


Blashe
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Már lassan 2 hónapja hogy letettem a 17-et, vele együtt a videózást is mint azt sokan tudjátok, DE ..... most, ELKEZDŐDÖTT! ;]

Kipróbáltam a fifa 18 demo-t. Legendáson játszottam 2 meccset. Mind a két meccs win volt, de amit a második meccsen lőttem, azt még most sem hiszem el. Maga a gól is egy csoda, de az, hogy ki lőtte, az elképesztő. Mdewc is örülni fog remélem, mert a Juventus-ról van szó. :)

[link]

[link]

:C

https://www.youtube.com/channel/UCCvAu-vAv-nCl6NblgzyrTA

(#677) ProEvoFan válasza dtrms (#674) üzenetére


ProEvoFan
(PH! kedvence)

Kár hogy a végét nem nézted meg :) Ott volt egy lényeges mondat.
Nyugi, nem megtéríteni akarok,(én sem tudom melyiket vegyem meg) csak beszélgetés szintjén meg kell említeni a konkurenciát, mert vannak ott nagyon jó elemek, amiket örökölhetne a Fifa.Mondjuk fullba a játékmenetet...a körítéshez meg a FUThoz ;)

(#678) ProgenXL válasza Blashe (#676) üzenetére


ProgenXL
(őstag)

Ilyet gyakran fogsz még lőni long shot-al. :) am szép

[ Szerkesztve ]

Gunner for life

(#679) jkrisztian válasza Kristof_94 (#672) üzenetére


jkrisztian
(tag)

Az EA-s NBA fenyevekre van a 2K kosaras jatekatol es ez nem elfogultsag vagy ilyesmi. Az a sportjatek szinte tokeletes. Az egesz meccs olyan mint egy igaz kosarlabda meccs. A szurkolok, a kispad, maga a jatekmenet meg minden. Szerencsetlen EA csak kinevetteti magat ezzel az NBA probalkozassal. Evekig nem adtak ki NBA-t, a 2K nem csoda, hogy agyonveri oket NBA temaban. Nem hiaba nyeri sorra az ev sportjateka dijakat, sem a Madden sem a FIFA meg sem kozeliti az NBA2K szintjet. Es ezt nem csak en mondom, erdemes utana olvasni. Mindenhol szuperlativuszokban beszelnek a NBA2K-rol.

Ma ejszaka fog kijonni, olyan 1-2 korul. Sajnos holnap is dolgozom de az esos hetvegen ugy neki fogok ugrani, hogy elkopik majd a gamepad. :DD :DD :DD

[ Szerkesztve ]

(#680) Szigma70


Szigma70
(PH! addikt)

Este végre én is ki tudtam próbálni a demót.

A külalakról, körítésről csak annyit, jogy engem nem hat meg, szebb lett a játék, de nekem nem jön be. A menü és különböző infoképernyők szine meg egyenesen ocsmány a 17hez képest. Sok helyen a fehér háttér kiégeti a retinám.

Nos, akkor a játék.
Tetszik! Most!
A játékmenet sokkal lassabb mint a mostaniban, de nem úgy, ahogy a 17 belassul, mintha málnaszörp ködben futkároznánk, hanem egységesen, van üteme, ritmusa a játéknak, nem egy rohanásnak tűnik az egész.
Az egész mozgás mintha sokkal smoothabb, simább lenne, olyan mint a 30 és a 60 fps közti különbség. Sokkal jobb a fizika, mintha mindennek meglenne a saját súlya. Még a labdát is lassítja a fű. A passzok sztem olyan találom szerüek, nem érzem azt, hogy 100% ban tőlem fúggenek, de lehet ez beállítás problema. Maga a játékmenet tetszik, mintha jobb lenne az AI mindkét oldalon, de a védekezés sokat butult sztem. Sokkal könyebb támadni, mint védekezni.
A lövésekben nem érzek mérvadó változást, most is van helyzet, ami biztos bemegy, és van aminek be kellene, de nem megy be.
Persze ez mind 2 meccs tapasztalata prof modban.
A Juvéval voltam, aláztam a Chelsit, de 1 11essel kikaptam a Realtol.

Ha így maradna, már örülnék.
Jahh, nálam a Juvéban Khedira van, de Matuidi nincs sajna. Lehet, hogy több verzió van?

Ps4

(#681) majnkopf


majnkopf
(tag)

Sziasztok, egy olyan problémám lenne a demoval, hogy nem megy. Elindul a launcher, rányomok a playre bejön a fekete fifa képernyő, de rögtön be is zárul az ablak. Volt már valakinek ilyen problámája? Ötletek, megoldások esetleg?

konfig

(#682) SzakalyAti válasza Szigma70 (#680) üzenetére


SzakalyAti
(tag)

A játékmenet 17-ben is lassabb volt, az UT a rohanás, remélem hogy marad így idén, szerintem is teljesen rendben van. Ha könnyűnek érzed játsz nehezebben, profin azért nagyon karcsú a gép. Mondjuk én is könnyebbnek éreztem a gép ellen, legendáson is 5-6ot rúgtam, ami 17-ben azért nehezebb volt

[ Szerkesztve ]

(#683) ProgenXL válasza Szigma70 (#680) üzenetére


ProgenXL
(őstag)

Van pár játékos akik még nincsenek abban a csapatban ahol kéne. Mbappe sincs a PSG-be pl. Neymart nem figyeltem.

[ Szerkesztve ]

Gunner for life

(#684) ludinho123


ludinho123
(tag)

Milyen szép is volna, ha a teljes UT is ilyen maradna mint a demo... szerintem 10-ből 8 ember imádná!

Egyébként jól látom, hogy kikerült a játékból az "LB speed boost" megiramodás? Valamint a lövés/passz gombos "test/lövőcsel" (másképp nem tudom leírni miről van szó :) ) is sokkal lassabb lett, már nem lehet annyira megetetni vele a védőket!

....

(#685) Szigma70 válasza ProgenXL (#683) üzenetére


Szigma70
(PH! addikt)

De valaki itt irta, hogy nála van Matuidi, Khedira nincs

Ps4

(#686) ProgenXL válasza ludinho123 (#684) üzenetére


ProgenXL
(őstag)

Lövőcsel utáni azonnali kapuralövés ami nem megy. 16-ba ezzel rengeteg gólt rúgtam.

Szélről befelé a kapuhoz, lövőcsellel a védő elküldve majd egyből lövés. Na itt mintha elveszne a lendület a csel után és már nem futja kapura lövésre.

Ellenben a fineszes lapos kapura lövéseket nagyon megeszik a kapusok. Szinte mind ledermedve nézi ahogy begurul a labda a kapu sarkába.

[ Szerkesztve ]

Gunner for life

(#687) toome1985 válasza ProEvoFan (#677) üzenetére


toome1985
(fanatikus tag)

En nem a fifat vettem meg. El is mondom miért. Tavaly ugy voltam vele hogy a frostbite annyi pluszt adott hogy kb teljesen mas lett a game. Idén semmi olyan nem tortent ami miatt azt mondanam hogy megéri megvenni. A gameplay nem sokat valtozott azon kivul hogy a beadasnal ugy tekeredik a labda hogy mar faj. Nincs erdemleges fejlődés. Az évi lebutítós szopatós hendis menetrend pedig kb 100% hogy meglesz. Undoritonak tartom az egeszet es idén inkább kihagyom. Mivel más nincs csak a Pes mint konkurencia ezert azt valasztottam. Semmivel nem lesz rosszab mint a fifa csak mondjuk total mas lesz. Ez mar epp eleg hogy ne azt erezzem 50 meccs utan hogy a tavalyi jatekkal jatszom.

(#688) chop válasza toome1985 (#687) üzenetére


chop
(őstag)

Teljesen igazad van, az EA-nel biztosan oriasi premiumot kapott az az arc, aki elohozakodott a UT otletevel, mert gyakorlatilag evek ota ez adja el a Fifat. Gyakorlatilag ezen jatekmod miatt a jatek "szavatossaga" dramai mertekben kibovult es egesz evben le akar az ember ulni jatszani, nem unja meg. Ezt a lemaradast a Konaminal egeszen addig nem fogjak tudni behozni, amig nem lesznek normalis licenszeik. Az EA viszont gondoskodni fog rola, hogy soha ne is legyenek...

(#689) Z'Z"


Z'Z"
(őstag)

PES 2018 topikot nem csinál valaki?
Komoly PEStisjárvány tombol. ;]
De most komolyan, mindennek megvan a maga helye!

[ Szerkesztve ]

PSN: Giuseppe_H1980 (Z'Z')

(#690) ProEvoFan válasza toome1985 (#687) üzenetére


ProEvoFan
(PH! kedvence)

A FUT kibaszott jó ötlet.Tavaly novemberig csak 250 órát bírtam játszani a fifaval, mert durván felidegesített a FUT.Játék közben már gyomorideges voltam...a játéknak nem erről kellene szólnia.Mindez PCn történt.Most ps4re veszem (?) meg, mert elvileg konzolon jobb a közösség, nincs annyi kilépkedés, coin csalók kevesebben vannak, meg a lényeg, nincsenek hackerek és kicsit olcsóbb a piac is.
Ámen.

(#691) dracox válasza chop (#688) üzenetére


dracox
(PH! addikt)

Ha nem lenne FUT része a fifának én biztos nem venném meg évről évre, de sztem a fifa tábor legnagyobb része sem.

(#692) gabigyerek


gabigyerek
(senior tag)

Ma reggel toltam egy picit, és ez olyan amit elsőre is írtam. Adnak maguknak egy pofont, a lövés nem abba az irányba megy amerre a visszajátszás mutatja. Most vagy én rúgtam tényleg mellé, vagy a nyíl nem jó. Vagy a momentum :D :D

https://www.youtube.com/watch?v=hhsxMiRwZlw

PS4

(#693) veterángeri válasza gabigyerek (#692) üzenetére


veterángeri
(kvázi-tag)

Ez érdekes!

(#694) Yodamest válasza toome1985 (#687) üzenetére


Yodamest
(PH! addikt)

Hát akkor jó offline játékot a 2017/2018-as évre a pessel.

ProEvoFan A 17-et megvettem PS4-re és PC-re is, mindkettő platformnak megvannak a jó és rossz oldalai, így belekóstolhattam mindkettőbe. Az idei részt viszont már csak PC-re veszem, számomra az többet nyújt. A gyomorideg meg mindennemű kompetitív online játéknál jelentkezik ha nagyon ráfeszül az ember, ez egy ilyen légkör. Lazítás képp két meccs között el kell indítani egy Witcher 3-at, megdugni Triss Merigoldot aztán mindjárt helyre áll a pulzus. (vagy nem) :)

[ Szerkesztve ]

(#695) jkrisztian válasza Yodamest (#694) üzenetére


jkrisztian
(tag)

Ugy beszelsz, mintha a PES-nek nem lenne online módja.

(#696) gabesz82 válasza gabigyerek (#692) üzenetére


gabesz82
(senior tag)

Az irány jó, szerintem lecsúszott a lövés, nem jól találta el a labdát... legalábbis ha a realitást nézzük, akkor csak ez lehet, de ha a FIFA-t, akkor simán bug, neadjisten' feature :D

PSN: Morfologus82

(#697) gabigyerek válasza gabesz82 (#696) üzenetére


gabigyerek
(senior tag)

Még a finishing re lehetne gyanakodni (csak hogy én magyarázkodjak helyettük ) de 83-as finishe van. Ha kick off meccsnél számít valamit a chem akkor még több. tehát 83-as finisshel készüljünk, hogy 5 méterrel arréb rúgja mint ahova irányítjuk ? :D Na ne már b@zdmeg. :D

PS4

(#698) MdewC válasza Blashe (#676) üzenetére


MdewC
(Topikgazda)

Lecsúszott neki. :)

(#699) Yodamest válasza jkrisztian (#695) üzenetére


Yodamest
(PH! addikt)

A pes fanok meg úgy beszélnek, mintha a fifának nem lenne gameplaye. Ha már ennyire szélsőségesen nézzük a dolgot, hogy gameplay=pes akkor én is mondhatom, hogy online mód=fifa.

(#700) Citroghost válasza Z'Z" (#689) üzenetére


Citroghost
(őstag)

Van PES topik, és csináltam tavaly is, mégis b..ztak az emberek írni oda.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  FIFA 18
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.