Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    veterán

    Na tegnap mi volt:

    Van ez a hiedelem amit én is vallok, hogy a sok színes lap miatt belassul a csapat, nekem ezért is nincs egyetlen speckó lap a csapatomba csak ritka arany játékosok.

    Na tegnap jött a kivétel erősíti a szabályt effektus, ellenem full kék, zöld, lsd parádé csapat bundesliga, Lewandowskival elől természetesen...... széleken Robben, Ribery, kapuba Neuer minden ami kell, legolcsóbb játékosa lehetett 1 milla kb.
    Hát azért ez a csapat már kifogott rajtam, igazából nem játszott annyira jól, persze zárta a területeket, figyelt az ívelésekre stb. de ezek a kék, zöld védők annyira agilisek, gyorsak hogy nem lehetett elfutni mellettük, egyszerűen lemorzsolt. Elől meg zöld Müllert, meg Lewát nem lehet tartani hosszú távon, zöld Hummels fejesekről nem is beszélve. Robben, Ribery rohamok már fel se tűntek...
    Egész jól tartottam magam, félidőbe 2-1 re vezetett csak, aztán már egyszerűen elfogyott a csapatom, lőtt 1 gólt kezdőrúgásból: hátrapassz majd előreívelte Müllernek, aki kapásból bevágta a felső sarokba. Majd jött még 2 gól, de nem is igazán tudtam kijönni a térfelemről se. Bárhonnan rálőtte épphogy védte a kapusom és jöhetett a szöglet amit meg nem kell ecsetelni.
    Végül 5-1 re nyert, jó utolsó gól olyan volt, hogy én jöttem szöglettel és a kapusom is előrement fejelni, ő kifejelte majd félpályáról rálőtte az üres kapura és bement. De legalább nem léptem ki küzdöttem a végsőkig :)

Új hozzászólás Aktív témák