Új hozzászólás Aktív témák

  • chab7

    addikt

    válasz ViZion #3525 üzenetére

    Nem akarok kis rendszereket próbálgatni míg a nagyok közt is ennyi problémába ütközök. Azokon sokkal több lenne. A Fedora-t most meghagyom ilyen gyakorló rendszernek, bár örültem volna ha legalább amit alap telepítésben feltesz az megy is minden rendesen.
    Gondolom, hogy elijeszthet egy teljesen kezdő linuxost, ha meglátja hogy a feltett és befrissített rendszerén a hálózat ikonja 0 jelet mutat.
    Persze ez csak kényelmetlenségi hiba, mert működik a net, meg váltani is lehet az elérhető hálózatok között, épp csak azt nem jelzi, hogy mekkora a jel erőssége.
    Engem meg csak azért szomorít el, mert nem 2 hét próbálgatás után futok egy ilyen hibába mikor már mindenbe beletúrkáltam hogy magamra szabjam a rendszert hanem már az elején.
    Így nehezebben fogok merni belekezdeni a rendszer testreszabásának, na de nem adom fel, 3 nap és kint a 17-es, majd próbálkozom azzal ;) ezt meg addig kicsit megjáratom, vajon mibe futok még bele - és nagy öröm lesz ha azok a dolgok már jól mennek a 17-esben amikkel ez alatt a 3 nap alatt összefutok most.

    Azt az írást olvastam amúgy ;) szeretem az ilyen írásokat és hála érte :R lesz is amit majd kósza szabadidőmben megpróbálok (mert sajnos az egészben ez a legnagyobb baj, hogy türelmem is lenne, meg utánna olvasgatni is szeretek a dolgoknak, de behatárolt idővel rendelkezem és csak azok a dolgok jönnek be amikre ez alatt a behatárolt idő alatt megoldát tudok találni.
    Ezért is lett anno Ubuntu. Annál is futottam bele gondokba, de találtam rá hamar a neten mindig megoldást. Remélem így lesz a Fedora-val is. ;)

    Apropo, ezen kívül a fórumon kívül van másik magyar Fedora fórum is? (amin esetleg többen vannak)

    [ Szerkesztve ]

    Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)

Új hozzászólás Aktív témák