Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
csab991
senior tag
Aki tolja TSE builddel, mi a véleményetek a jövőbeni nerfelésekről? Még mindig ez lesz a top, vagy esetleg Bloodied, Furious, Anti-armor, (Explosiveval persze mind) is ott lesz a szeren?
[ Szerkesztve ]
-
csab991
senior tag
Igen néztem. De még így is elég jó lesz nem? Talán a legjobb a Bloodied+Explosive, utána meg Anti-Armor Explosive, Furious Explosive és az új TSE, nem igazán tudom a damage kalkulációt ezeknél.
Van egy Furious Explosive Gatling Laserem, de azon még mindig erősíthetnének mert papírból van. Amúgy szeretem.[ Szerkesztve ]
-
csab991
senior tag
Hát igen az RNG az valamiért sosem favorizál. Van még egy TSE .50 cal, eg TSE Gatling Gunom, (power armor, heavy gunner build) egyiket tradeltem más fegyverért, a másik meg kemény 18k kupakomba fájt de megérte.
Szerintem a sima Scorchbeastek ellen bőven elég lesz a TSE, viszont legyártottam egy raktár lőszert az SBQ fightokra, bár mostanában elég jó random csapatok jönnek össze max 5 perc alatt leszedjük. Szerintem nerf után sem lesz 15 perc egy SBQ magas szintű emberekkel ha vannak egy tucatnyian. -
Joccc07
addikt
Ezeket ti hol találjátok? Nekem meg egy normális power armorom sincs.
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
csab991
senior tag
Redditen van egy trade csoport, na én ott csináltam üzleteket. Amúgy várhatnék az örökkévalóságig, mire esik egy olyan fegyver ami nekem kéne. Ezek amúgy tipikusan olyan fegyverek, amiket dupeoltak, tehát exploitolva sokszorozták őket. Meg mernék esküdni, hogy az enyémek is ilyenből származnak.
[ Szerkesztve ]
-
Semin
senior tag
Power Armor:
Hát Excavator a legkönnyebb oda visz a főszál lvl 25-ön. (le kell craftolni, csak reci)
Enclave szál jutalma X01 receptek. (le kell craftolni, csak reci)BOS questline végén (Belly of the Beast) komplett lvl50-es power armor a jutalom (bár kicsit sérült)
A Crafthoz pedig ami kell kb: 100 csavar, 100 rugó, 60-70 Black, de nem gáz annyira
[ Szerkesztve ]
-
csab991
senior tag
Szerintem a rate el van írva, 500 helyett kb 50 a reális.
A Gatling alap sebzése: 83 SZERK: ezen rajta felejtettem a Bloody Mess kártyát ami +15% sebzés még, de a lényegen nem változtat.
A TSE tulajdonképpen ezt a sebzést négyszerezi:
83 első lövedék,83 első lövedék robbanása,
83 második lövedék, 83 a másik lövedék robbanása.Így kijön egy 333-as sebzés egy TSE Gatlin gun-ra ami stimmel is, hiszen nekem is ennyit mutat. Kártyák nélkül
Erre jön 3*20% damage heavy gunner kártyákból most 533-on járunk.
132 1. lövedék-132 1.robbanás
132 2. lövedék-132 2.robbanásErre jön a Demolition Expert kártya ami 100%-al növeli az explosive sebzést, így 800-at kapunk.
132 + 264
132 + 264Szerintem nerf után, ez az egész úgy fog kinézni hogy a 800-as Gattlingomnak kb. 200 lesz a sebzése. Tehát elég nagy érvágás lesz. De megbékéltem vele.
[ Szerkesztve ]
-
csab991
senior tag
Kis korrekció.
Tehát a TSE eddig 4x-es sebzést adott. Ez 100+100+100+100, így nézett ki (példa).
Nerf után 100+25+20+20, így fog kinézni elvileg.
Ahogy megnéztem a többi Legendary Effectet, az új meta a Bloodied+Explosive lesz, de utána a második legjobb a TSE lesz, aztán a harmadik a Furious+Explosive. Valamilyen szinten kellett a nerf, hiszen elég nagy inbalance volt eddig.
Ez persze szigorúan ranged buildekre vonatkozik. -
Semin
senior tag
Olyan 2 hete használok egy X01-es páncélt és le a kalappal ahogy bírják a darabok.
Vadásztunk SB-et, barangoltunk Blast zoneban, Eventeken, és nagyon jól bírja.
(értem itt a durabilityt.) xal hajrá megéri Craftolni![ Szerkesztve ]
-
csab991
senior tag
Sikerült szereznem egy Bloodied Explosive .50 cal-t így majd lesz már viszonyítási alap a Furious Explosive Gatling Laser és TSE .50 cal mellett. Már csak egy Anti-Armor prefix-es fegyver kéne, bár szerintem az nem lesz a meta része.
-
Semin
senior tag
-
csab991
senior tag
Szerintem sem adódik össze teljesen az AP, meg az is lehet van valamiféle cap, szóval egy idő után hiába stackolod nem nő. Szerintem a perkből 36%, az már bőven jó, ha még a fegyver is ad 40%-et az meg már cap közelében lehet.
Ma maintenance, elvileg holnap lesz az update. Ja én PC-n tolom, nem tudom hogy egységesen kapja-e meg mindenki.
[ Szerkesztve ]
-
csab991
senior tag
Szerintem még kicsit többet is mert a perk kártyát is nerfelték. Ha be lehet lépni majd csinálok pár képet mennyit változtak a dolgok.
Perks: The damage bonuses provided by each rank of the Demolition Expert perk have been reduced from +20%/40%/60%/80%/100% to +20%/30%/40%/50%/60% to match other weapon perk damage bonuses.
Perks: The condition loss bonuses provided by each rank of the White Knight and Licensed Plumber perks have been reduced from 30%/60%/90% to 20%/40%/60%, and their repair bonuses have also been reduced, to match the Power Patcher perk.
Dev Note: In looking at the Demolition Expert, White Knight, and Licensed Plumber perks, we felt they have so far been overperforming in their current roles, and we wanted to bring them more in line with similar perks to help prevent them from feeling like mandatory picks.
Weapons: The Explosive legendary mod’s damage bonus has been reduced from +100% to +20% of base weapon damage, with explosive radius damage.
Weapons: The Two Shot legendary effect’s damage bonus has been reduced from +100% to +25% of base weapon damage.
Dev Note: As mentioned in a previous Inside the Vault article, both the explosive mod and two shot weapons could result in dealing very high amounts of damage, and this was compounded if two shot and explosive were combined. We’ve decided to tone both of these damage bonuses back.
Weapons: Flamers, Cryolators, plasma weapons, and laser weapons can no longer spawn with the Explosive legendary mod.
Dev Note: The explosive mod causes weapons to fire bullets that are . . . explosive. The weapons listed above don’t fire bullets, so we’ve temporarily removed the ability for them to spawn with that mod applied so we can make adjustments.
[ Szerkesztve ]
-
csab991
senior tag
Ja meg adtak egy terhelhetőségi limitet is, szóval szerintem ha belépsz, menj Vault 76 környékére és keresgélj 1-es 2-es szintű karaktereket, jóeséllyel majd dobálják el a cuccaikat amikkel nem tudnak mit csinálni. Sok ilyen mule account van, amiken tulajdonképpen csak tárolják azok akik gyűjtögetnek.
-
csab991
senior tag
Megvolt az első SBQ harc patch után. Elég könnyen lement. TSE és BE .50cal-t használtam felváltva. Ha 60% életen vagy, akkor már a Bloodied Explosive többet sebez mint a TSE. 20% életen pedig majdnem a dupláját sebzi. De ez úgy hogy semmi perkem nincs bloodied buildre. Nerd rage stb.
-
Semin
senior tag
Valahogy így tervezem a buildem-et, bár még kicsit finomhangolom :
[ Szerkesztve ]
-
csab991
senior tag
Szerintem a Power User és a Full Charge nem annyira fontos. 48 Fusion Coreral mászkálok szinte állandóan Power Armorban, de sosem akar elfogyni, pedig nincsenek ezek a perkek kirakva. Nálam így néz ki a build jelenleg.
Még azon gondolkodom hogy 2 pont lemegy az Endurancreról és 2 a Luckra, a Starched Genes miatt. Most van kb 11 aktív mutációm, de ebből 2 nem kéne.[ Szerkesztve ]
-
csab991
senior tag
Eddigi tapasztalatok.
A megnyírbált TSE még így is nagyon jó, bár elég pontatlan és most már számít, hogy a töltények is találjanak, ne csak a robbanások. Mintha gyorsabban is csökkenne a fegyver kondíciója, lehet a kilőtt lövedékek duplán roncsolják a fegyvert.
Közelre, nagy célpontra, háromnál több ellenségre tökéletes a TSE .50cal, de nagy átlagban a BE .50cal-t használom, ugyanis jóval pontosabb, annyi hogy az életmet a felére csökkentettem, tehát a másik fele sugárzás.
Ezt a nagy nertfelést amúgy jól ellensúlyozhatták volna, ha kevesebb material, ammot craftolni, úgyláttam sok embernek ez a legnagyobb baja sokat kell farmolni alapanyagért. Ha csak fele annyiba kerülne egy egy adott lőszerfajta, szerintem mindjárt nem lenne baj, hogy kevesebbet sebeznek a fegyverek. -
-
csab991
senior tag
Aukciós ház szerintem is nagyon jó ötlet lenne, sokkal folyékonyabb lenne a trade a játékban.
Elvileg javítják a bulk bugot is.
A TSE Gatling Laserem az még nevetségesebb, tényleg mintha papírból lenne, remélem legalább duplázzák a durabilityjét, mert nagyon gyenge, de a mirelurk queen meg egyéb magas DR ellenségekre tökéletes.[ Szerkesztve ]
-
csab991
senior tag
Voltam 5 SBQ harcban, egyszer volt hogy kb 10 percig lőttük mire meghalt, a másik négy alkalomkor nagyon könnyen megfeküdt, nem igazán érezni itt a nerfet. Egyszer viszont annyira gyorsan lement, hogy nem volt ideje visszaregenerálódni az életének.
Az már megint más hogy a loot borzalmas, többségében alig dob 3* fegyvert, páncélt. Állítom az összes armor-t amit hordok azt vendortól vettem, amit mások eladtak.
Eventek sokkal kevesebbszer vannak, ráadásul ahol szokott lenni legalább 50-es szintű legendary enemy mégkevesebb, számomra kicsit kifújt a játék.[ Szerkesztve ]
-
Semin
senior tag
Biztosan belenyúltak, mert én is érzem. Gondolom ez lenne az "end game content"
(ha nem kötik le farmmal az emberkéket, mindenki unatkozni fog )
Érdemes lesz letenni kicsit, és akkor visszajönni ha az első komoly tartalmi patch megérkezik.más:
Egyébként néztem egy Melee buildet, de rohangáljon a fene. Az a baj vele, hogy folyamatosan kapod a sebzést, és ez nekem nem fekszik.[ Szerkesztve ]
-
csab991
senior tag
Már farmolni sem tudok nagyon, megvettem azokat a recepteket amikre szükségem van, ki craftoltam magamnak csak tegnap 45k .50cal roundot, most van 152k. Kicsit körülményes volt, kellett hozzá vagy 2000 gunpowder, 2000 lead meg 7000 steel, mondjuk ezek nagy részét vettem.
Melee nekem fárasztónak tűnik, mindegyik SBQ fighton kb csak rangedek voltak, nem igazán érződött a melee hiánya.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA® driverek topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- (PSN/PS5) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS5 Slim (garanciás)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest