Új hozzászólás Aktív témák
-
Cruzolka
aktív tag
Üdv
Amatőr kezdő kérdés. A fegyverek, armorok elhasználódnak ugyebár...
Magasabb szinten lesznek olyanok amiket nem kell javítani, vagy ez állandó?Zolka
-
-
zozo2001hu
tag
Sziasztok!
2018 decembere óta van meg a játék PC-re, kisebb nagyobb megszakításokkal játszok is vele. Rengeteg dolgot javítottak a játékban ezen időszak alatt, de azért még akad bőven hiba sajnos.
Az alábbi PC configon játszom:
i5-7500 CPU, 16GB DDR4 2400 RAM, MSI RX 470 8GB GAMING X VGA, 1TB HDD.Hülyén hangzik de mostanra jutottam el oda, hogy találtam egy olyan grafikai beállítás kombinációt, amellyel tűrhetően fut a játék (fullHD felbontáson javarészt 60fps-el), ezért írok ide hátha segítek ezzel másoknak is:
A Window mode maradjon Borderless Window, a preset legyen MEDIUM (a Fade csúszkák beállítása miatt) ezután kilép/belép.
Ezt követően a Quality beállítások mehetnek vissza HIGH-ra, a Shadow Distance pedig LOW-ra.
Valamiért egy idő után a VGA kártya ventillátorai extrém módon felpörögnek, ezért az MSI afterburner programban a ventillátorokat leszabályoztam 40%-ra, így halkabb a PC és nem melegszik túl a kártya sem.
Nem tudom másnak mi a tapasztalata, de sajnos ez a grafikus motor nagyon optimalizálatlan, kár mert maga a játék nem rossz szerintem.
Ha esetleg valaki szeretne játszani csapatban szívesen állok rendelkezésre (id: zozoquartz), az I Am Become Death küldetéshez jó lenne segítség, mert ez egyedül nehéz lesz úgy látom.
Jelenleg LEVEL 52 vagyok.
-
-
Joccc07
addikt
Valaki tudna segíteni? Hogyan kell az áramot bevezetni a házba? Elkezdtem becsövezni, a generátorra rá van kötve de nincs áram a házban. Kötöttem be próba izzót is de nem világít.
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
Semin
senior tag
válasz Joccc07 #1009 üzenetére
Aham na itt több probléma is lehet.
alapvetően két féle izzó van:Az elsőt rá kell direktben kötni a hálózatra, amíg a második (pl villanykörte) esetében “szórt“ áram kell neki.
Vannak switchek amik ezt biztosítják.
összességében onnan lehet őket felismeri, hogy egy kis zöld lámpa világít rajtuk ha áram alá kerülnek.Ma délután tudok segíteni ha vagy
[ Szerkesztve ]
-
Lendova
őstag
válasz Joccc07 #1018 üzenetére
Az a baj, hogy lassan egy év után még mindig túl sok a használhatatlan vagy közepes fegyver, mellette a sok player a top tier vagy elég jó fegyverekre vadászik.
Ha más fegyveren lenne az a 2 effekt, néhány ezer kupakot még megérhetne valakinek.Én ezzel a 2-vel játszok most, nem volt szerencsém még jobbhoz:
Junkies dmg on a budget
Borzalmas recoil, egész jó dmg
Ezt meg elraktam, egyszer csak fixálva lesz a dmg bug és talán tweak-elik a durability loss-t:
384dmg kártyákkalAll fiat goes to zero.
-
csab991
senior tag
válasz Joccc07 #1027 üzenetére
Szerintem nagyon kevesen játszottak rajta, és megosztotta még jobban az amúgy sem nagy játékosbázist. Jobb is így lehet. Többnyire lefutok 3 silót és leölöm SBQ-t, vagy pedig tradelgetek discordon, ha találok valami érdekeset.
Lendova: a shoti nemrég lett nerfelve, mert a pelletek több damaget toltak a kelleténél, kétlem hogy erősíteni fognak rajta.
[ Szerkesztve ]
-
csab991
senior tag
válasz Joccc07 #1029 üzenetére
Ajánlom [link] ezt az oldalt. Itt mindig megvannak az aktuális a kódok. Most nincs sok időm, de szerintem a héten mehetünk egy silót ha te is ráérsz.
Lendova: a loot táblán szerintem lenne mit csiszolni, nagyon kicsi az esély hogy jó itemet dobjon az RNG, ha valaki high-end cuccokat akar, mindenképp tradelni kell, mert amúgy nehéz egyről a kettőre lépni.
[ Szerkesztve ]
-
Lendova
őstag
csab991: Most gyakran van az, hogy annyi dmg-et sem csinál, mint kellene. Kliens oldalon leugrik a célpont HP-ja a lövéskor, majd rögtön utána vissza valameddig, mintha pld összesen 200 dmg-et írna jóvá a szerver 1 headshot-ból 1 méterre a target-től.
Igazából kellene egy nagy fegyver rebalance, mert nagyon amatőr, ahogy eddig ezt csinálják. Jelenleg pld. van 3 jó primary legendary effect és ha azok nem X, Y, vagy Z fegyveren vannak, akkor már kuka.
De ha a legendary effekteket kihagyjuk a buliból, akkor is lenne min csiszolni. Túl kics dmg, túl nagy recoil, túl drága lőszer etc.All fiat goes to zero.
-
Semin
senior tag
Hát én ilyen össze vissza HP ugrálást csak Legendary ellenfelek estén láttam. Az meg tudjuk, hogy képesség. Elég érdekes bug...
Én 3 buildet próbáltam ki, és mindegyik jó volt. (nyilván mindegyiknek megvan a hátránya)
Stealth Gauss:
Pro:
+ One Shoot, one kill. (manuálisan fejre célozva bármi)
+ Lőtáv ... nagy lőtáv.
+ Stealth előnyei, vagyis azzal harcolsz akivel akarsz.
(A hangtompító miatt meg sem találnak az ellenfelek)
+ Nem ér ütés, nem törik semmi, nem fáj semmi. (nincs betegség)
+ Egyedül is hatékony.
+ Remek páncél átütés.
+ Gazdaságos
+ Sok Inv. hely.Con:
- Lassú mert lopózni kell.
- Tömeg ellen nem hatékony. (itt érhet ütés is, ami nagyon fáj)
- Csapatban használhatatlan. (Party)
- PA-ban nem tudsz lopakodni. (jelentős sebzéscsökkenés)
- Kis térben veszélyes.
- Nem variálható mert magas Per/Luck- kell..50 + PA:
Pro:
+ Nagy DPS, tömeg ellen is.
+ Kis térben hatékony.
+ PA miatt magas védelem.(RAD ellen is)
+ Vertikális mozgás (Jet+0FallDMG)
+ Könnyen átalakítható melee-vé a magas STR miatt. (ideiglenesen is kompatibilis)
+ Csapatban remek móka, de egyedül is ütőképesCon.:
- Csak közepes lő táv.
- Hangos, vonza az ellenfeleket.
- Pazarló és drága. (nna .. amire most gondolsz, annak a 10X-ese)
- Jelentős felhalmozást igényel lőszerből és Fusioncore-ból. (kevés inv.)
- Hamar monotonná válik.Fist Melee:
Pro:
+ Nagy DPS, tömeg ellen is.
+ Stealth előnyei, vagyis azzal harcolsz akivel akarsz.
+ MINDEN egy ütés. (~8k DMG/ütés alapból)
+ Mozgékony.
+ Nincs Ammo, nincs armor. (Ha felveszed, akkor csak SBQ-ra, vagy max. Raidre)
+ Remek védelem, páncél nélkül is.
+ Hatalmas Inv.
+ Sok mutáció (~9)
+ Csapatban korlátozottan használható (minden egy ütés)
+ Lone Wolf "Wolverine" feelingCon.:
- PA-ban használhatatlan (PA-ban nincs Fist)
- Melee, vagyis mindenhez oda kell menni. (SBQ-nál elég kellemetlen)
- Magas a sérülés ráta.
- Magas RAD védelem csak HAZMAT-ban.
- Végtag sérülés esetén Stim igényes.Hopp ez kicsit hosszú lett. Bocsi
[ Szerkesztve ]
-
csab991
senior tag
válasz Lendova #1033 üzenetére
Párszor én is találkoztam ezzel a buggal, néha még a relog sem segített igazán, de főleg csak akkor amikor explosive módosító volt a fegyveremen.
Ez is igaz, ahogy láttam leginkább handmade, fixer, lever action .50cal a legkeresetebb portéka a piacon.
Semin: - Jelentős felhalmozást igényel lőszerből és Fusioncore-ból. (kevés inv.)
A mule-omon két karakteren van 90k gunpowder, egy karin 300k steel, egy másik karin 75k lead, 5k flux, és ultracite. Ez csak az ultracite .50-hez való ammo alap.
Kb 4-5 hónap volt mire összeharácsoltam mindent. Ebből kb. 2M ammot tudok craftolni.[ Szerkesztve ]
-
Ryder62
őstag
Nem jönnek az NPCk, csak jövőre.
-
csab991
senior tag
válasz Ryder62 #1040 üzenetére
Single mód felől vannak kétségeim, nem számítok rá. Jövő héten már elérhető lesz a privát szerver, de szerintem ez annyit jelent, hogy a haverokkal tudod együtt tolni, úgy hogy más nem zavarhat be, ki tudja amúgy milyen díj fejében. Lehet majd még fejlődik a jövőben, de én még nem erőltetném.
-
Semin
senior tag
válasz csab991 #1041 üzenetére
A Single mód/Privát szerver lehetősége engem nem zavar, bár sz.tem nincs is nagyon rá szükség.
Nagyban hozzájárul az, hogy ez az eddigi legjobb community akivel játékban valaha találkoztam. Mindenki segít a másikon, nem toxikus stb.A PVP szerver végleg kikerült?
[ Szerkesztve ]
-
gyantaszuz
aktív tag
Na kinel fog porogni az uj elofizu? Az atomok miatt talan megeri (bar en elvbol nem koltok ilyenre), de amugy szerintem a scrap tarolos cucc eleg szemet dolog, hiszen mindenkire ra van kenyszeritve az elegge limitalt tarolokapacitas, mikozben valoszinuleg 0 effort lenne megemelni a limitet.
-
csab991
senior tag
válasz gyantaszuz #1043 üzenetére
Az hagyján, ma reggel már teli volt a reddit panaszokkal, hogy elvesztek a tárolóból a junk-ok. Szerintem ez egy elég kapzsi lépés volt BGS-től. Ha legalább hibátlanul működne a rendszer akkor okés, de így.
Nekem van 3 karakterem 90% junk weight reduction settel, ők tárolnak szinte mindent. Nem volt vészes kiszedni ezeket a purveyortól így még ha végtelen tárolást ad is a scrapbox akkor is kicsit felesleges. Az összes junkom kb. 40k lenne súlyra, weight reduction nélkül. Kétlem hogy az átlag felhasználónak szüksége van ennyi tárkapacitásra.
[ Szerkesztve ]
-
gyantaszuz
aktív tag
válasz csab991 #1044 üzenetére
Jaja, redditten elegge ki vannak akadva az emberek. Foleg mert arra hivatkozott a bethesda, hogy a limit emelese technikai akadalyokba utkozik, de egy kis plusz della fejeben maris megoldottak a tortenetet.
De az a csunya, hogy ugyis elofizet ra egy rakat ember.Fallout 76’s $100-a-Year Subscription Service Is a Joke - IGN Now (video)
En nem vagyok ekkora hc jatekos (az utobbi fel evben kb 15 szintet leptem, lol), hogy ilyesmire gondoljak, de nem adtal rossz otletet.
-
csab991
senior tag
válasz Joccc07 #1046 üzenetére
Az a baj, hogy ennyi pénzért kb. egy makulátlan, tartalommal teli és hibamentes játéknak kéne lennie, ami sajnos nem az. Pontosabban ez lenne az elvárható, ne az hogy még havidíjat fizessen az ember hogy kapjon atomot, meg szabad tárhelyet.
De mostanában már az Atom Shopban is láttam hogy sokszor ugyanazok a cuccok jönnek vissza, esetleg drágábban. Pl: Free States Jetpack 750 pont, külön PA 1000 pont. Eddig ez egy csomagban volt elérhető egy rakat más cuccal együtt.
[ Szerkesztve ]
-
Joccc07
addikt
válasz csab991 #1047 üzenetére
Annyira idegállapotba kerültem , hogy mindjárt le is törlöm. Nagyon bosszantó.
Megyek Forzázni míg nem jön az új SW.
Bár most az új season nem ad semmi újat de azért lenyomom ahogy eddig mindig. Mostmár a ranked rész is megvan úgyhogy kezdem utolérni magam.>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
jzsolt79
tag
Fallout 76 project igazgatóját úgy bnám ki páros lábbal már, mint macskát szarni... gyakorlatilag teszteletlenül bssza oda a játékosok elé az újdonságokat most már ki tudja hányadjára. Pontosabban nem is számít hányadjára, mert még nem jött ki orbitális hiba nélkül egyetlen nagyobb fejlesztés se.
-
gyantaszuz
aktív tag
válasz jzsolt79 #1049 üzenetére
Nyilván módszertan függő, de a nagy szoftverfejlesztő cégeknél bevett szokás, hogy nincs dedikált tesztelőjük. A csapattagok egymás kódját tesztelik.
Online (főleg kompetitív) játékoknál pedig általában van egy Public Test Realm jellegű dolog, ahol a userek tesztelhetik a véglegesnek szánt tartalmat.
Egyébként szoktam figyelni a nyitott szoftverfejlesztői pozikat a nagyobb cégeknél (Pl a CD Projekt Redhez sűrűn keresnek magyarul beszélő fejlesztőt/tesztelőt), de a Bethesdanál nem rémlik, hogy tesztelőt keresnének. Szóval lehet tippelgetni, hogyan tesztelik a szoftvereiket és miért a reddites bugreportok alapjan javítják a hibákat. Bár az is lehet, hogy azért nem keresnek tesztelőt, mert van egy jól bejáratott senior gárdájuk ( ).[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- NVIDIA® driverek topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- PS5 Slim (garanciás)
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest