- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
Lehet tölteni a patchet (15.2GB).
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
# Patch Version: - Xbox: 1.0.1.8 - PS4: 1.0.1.9 - PC: 1.0.1.14
## General - Performance: Several issues have been addressed to resolve hitches during gameplay and other performance issues. - Stability: The Fallout 76 game client and servers have received additional stability improvements. - Xbox: Fixed an issue that could lead to instability on certain menus.
BUG FIXES
### Art and Graphics - Ambient Occlusion: Placed items no longer leave behind shadow outlines after being picked up. - Camera: The game camera now pans more smoothly when the player enters furniture. - Graphics: The cover of Tesla Science magazine Issue 9 no longer appears solid red on pickup, or when inspected.
### Enemies - General: Fixed an issue in which some enemies could chase the player farther than intended. - Loot: Ghoul and Scorched Officers now correctly drop nuke code pieces upon being killed by a player.
### C.A.M.P., Workshops, and Crafting - Blueprints: Fixed an issue that could cause Blueprints to break into smaller parts after logging out and back in to Fallout 76. - Plans: Paints applied to Power Armor during the Fallout 76 B.E.T.A. will now appear correctly on the items that were painted, and those paints can now correctly be applied to additional sets of Power Armor. - Repair: Fixed an issue that could cause an item to return to a broken state after being repaired.
### Quests - Bureau of Tourism: The Prickett’s Fort Token Dispenser can now be repaired, and players can no longer walk through it.
### PVP - Pacifist Mode: Players with Pacifist Mode enabled who engage in PVP by contesting a Workshop owned by another player will now correctly deal full damage to that player as long as they remain hostile. - Respawn: Choosing the "Respawn" option after dying during PVP combat will now correctly clear any active hostile status toward other players. - Seek Revenge: Cap rewards will now display correctly when choosing the “Seek Revenge” respawn option after being killed by another player. - Seek Revenge: When targeted by another player who is seeking revenge, the reward amount will now display the correct number of Caps that can be earned by killing that player.
### User Interface - Languages: Korean fonts will now be displayed correctly in game menus. - Hotkeys: The “Take Photo” hotkey can no longer be rebound and is now tied to the space bar on PC and the A button on controllers. - Hotkeys: Fixed an issue that could cause the “Take Snapshot” button in Photomode to display an incorrect hotkey. - Social: Fixed an issue that could cause players to disappear from each other’s social menus if two players each sent a friend invite to one another. - Social: Fixed an issue that prevented newly equipped Player Icons from displaying to other players in the Social Menu.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Offline még nektek is?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Joccc07
addikt
válasz Plazmacucci #155 üzenetére
Igen, nálam is az.
Mindenkinek: Elhamarkodott döntés volt részemről a pre-order. Már egy kicsit bánom, hogy megvettem. Ez most még csak egy erős béta de semmiféleképp nem egy kész játék. 1 év múlva talán jó lesz.
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
-
Joccc07
addikt
Azért írtam, hogy egy kicsit. Singlenek jó lesz elővenni néha. Én például a Rustot szeretem. Ez is hasonló. Azért is vettem meg mert mégiscsak Fallout. A Rustot az állandó havi szerver wipe miatt nem csíptem.
Krissal:Azért is örülök, hogy nem teljes áron vettem.
[ Szerkesztve ]
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
Krissal
tag
Mindig azon agyalok, hogy az Online játékok gyakorlatilag szolgáltatások, tehát nem egy egyszeri termék... Ha viszont szolgáltatás, akkor bizony garantálniuk is kellen bizonyos minőségi és elérési mutatókat. Más jogszabályok is vonatkoznak rájuk, konkrétan kötbért is lehetne velük fizettetni és talán nem jönnének ki félkész játékok, mert most bármit lehet
-
duvi
nagyúr
Mennek a szerverek...
-
félisten
Hogy lehet megcsinálni hogy a páncél ne a zakó alatt legyen?
-
törölt tag
Végigolvastam, már csak azt nem értem ezen mi 15Giga... Pár MB-nak kéne lennie.
Tuti jönni fog még egy short patch, de ha ilyen elb@xott módon csomagolták össze a játékot, hogy nem lehet kis elemenként frissíteni, akkor elég szívás lesz minden alkalommal több gigákat letölteni.... én még mindig a letöltíssel "szórakozok" -
protegum
aktív tag
(#170) Plazmacucci szerintem sehogy. Különben nem látszódna az Atomic Shopban vásárolt legújabb fájintósan kinéző skin
(#171) REIT igazad lehet, mert könyvtár mérete nem nagyon változott. Konzolosok viszont szívnak vele. Nekik a teljes játékot le kell tölteni újra. De legalább még mindig szar az egész social rész. Eltűnnek az emberek a friendlistből és a teambe hívás is dadog.
-
félisten
válasz protegum #172 üzenetére
Miután leírtam, találtam egy farmer kockás ing kombót amit végre alul hord és nem úgy nézek ki s wasteland-ben mint egy szmokingos retardált. Még sísapkám is van.
Más. Valaki jelentkezhetne már partiba, mert rohadt unalmas egyedül. Vagy kisebbek a többiek nálam, vagy két háromszor magasabb szintűek. Asszem 13. szinten vagyok... Valaki team up? Most kezdeném gyűjtögetni a blood sample-öket a laborhoz.
-
protegum
aktív tag
válasz Plazmacucci #173 üzenetére
Vannak ruhák amiket a páncél alatt lehet hordani. A vault suit, az enclave-s suit, de például a military fatigue nem az.
-
protegum
aktív tag
Ha valaki már ott tartana, power armor részegységeket gyártana, mert van ilyen quest. Vigyázzon arra, hogy mindig legyen elég hely a PA inventory-ban, mert ugye a kereten lévő darabokat is odapakolja be, ha elraktározza az ember és amit nem tud elpakolni annak annyi. Egyébként, ha valaki túl van terhelve, be tud cuccolni a keretbe és elraktározva is csak 10 egységet foglal el.
-
Thorkos
tag
Nem igen értem miért csak a sírás megy volt beta, ismeri mindenki a bethesdat, szerimtem mindenki tudta mit kap . Ennek ellenére megvették az emberek és nyüszögnek. Aki nem tudja elviselni a hibáit miert nem várt fél évet míg javítják még olcsobban is hozzajutott volna
U.i.:nem sértegetni akarok senkit csak nem ertem..[ Szerkesztve ]
-
Geresics
addikt
Sajnos nem tudok Veled egyetérteni.
Én pl. nem láttam 1 percet sem a Beta-ból, mikor szólt haverom, hogy toljuk. Tudom, a kivétel erősíti a szabályt...A nyüszögés pedig azért megy, mert ez egy nem teljesen kész játék. Ha fél évet kell várni arra, hogy kész legyen, akkor adják ki fél évvel később. Nyilván, akkor azért megy a nyüszögés, mert miért csak most adják ki. Az a baj, hogy minden játékfejlesztő a vásárlót tekinti tesztelőnek! Kiadják a játékot rengeteg hibával, és hiányossággal, megkapják a hibajelentéseket, és nekiállnak foltozni. Szerintem ez nincs rendben. És ez nem csak ennél a játéknál van, hanem szinte mindnél! Ez a baj.
A Fallout esetében nekem mégis a legfájóbb, hogy ez nem egy PC-re fejlesztett játék, amit kiadnak konzolra is, hanem ez egy konzolról portált játék PC-re! Ez mind a játékmenetben, mind már a menü
irányításánirányíthatatlanságán visszaköszön...Ettől függetlenül én pl. megpróbálom élvezni a játékot, és szerintem azzal a heti 3-4 óra játékidővel, amit rá tudok fordítani, jó sokáig el is leszek, pláne, hogy mire egyes részekhez érek, a többi játékos már rég megtette a hibajelentést, és talán javítják addigra!
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
törölt tag
Nem szoktam előrendelni és néztem béta teszt videokat, amiben dicsérték és a videok is tetszettek.
Az ördög a részletekben bújik meg.
Összecsiholhatnak ebből még egy értelmes játékot, de tényleg érthetetlen miért nem ment ez elsőre.
Szerintem lesz támogatás, ahogy a GTAV esetében is: nincs más választásuk. -
keIdor
titán
válasz Geresics #179 üzenetére
Ott van a YouTube, tele van hetek óta figyelmeztető videókkal, hogy miért ne vedd meg ezt a játékot, én is láttam többet, direkt ránéztem. Todd Howard is jó nagy kamugép lett...
A játék amúgy máris 40 dollár volt BF-kor: [link]
Nagyon rosszul szerepel eladások szempontjából, máris szükség volt akcióra. Karácsonykor lesz ez kevesebb is...¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
félisten
Én sem értem a sírást, mivel mindenki tudta, hogy ha a béta véget ér, egy hét múlva nem fog új játékot kapni az ember.
A másik amit nem értek, az meg a véget nem érő sírás. Ezeregy platform van arra, hogy az emberek kinyilvánítsák a véleményüket, és amióta elindult a béta ment is a shitstorm, hozzáteszem jogosan. De, hogy a mai napig újabb és újabb videók jelennek meg, ahol egy alig nézett répa beleáll a játékba, és ezredszerre is megmondja a tutit, csak hogy nézzék a gagyi csatornáját, az már nálam is kiveri a biztosítékot.
Én tudtam mire fizetek be megjelenéskor, el is kezdtem játszani, nem vagyok hardcore gamer, napi 2 órát teszek bele, nem találkoztam olyan hibával ami megakadályozott volna a végigjátszásban. Most is csak annyit szeretnék, hogy valaki jöjjön játszani. Amennyi energiát beletesztek a hibák kivesézésébe, már rég lenyomhattunk volna két side questet....Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
protegum
aktív tag
válasz Plazmacucci #182 üzenetére
Pontosan. Én sem adok akármilyen wannabe youtuber véleményére. Amit olvastam róla, annak alapján karácsony utáni akciós vásárlást terveztem be. Két játékot is talonban tartottam, a másik a bfv volt. Mindkettőnél volt lehetőségem kipróbálni, sőt a bfv-nél több is, még így is benne maradt durván 7 óra a trialban. Bfv-re pont kifejező a félkész early access jelző . Fallout76-nál viszont még a social-os szerencsétlenkedésen kivül még nem találkoztam olyan hibával ami miatt ki is nyomtam volna a játékot.
(#178) geresics az összes bethesdás fallout konzol átírat, ezen kár bosszankodni, sejthető volt, hogy az f76-nál sem lesz másképp. Jelenleg olyan játék amivel az elmúlt pár évben játszottam talán a metro sorozat és a pubg nem konzol játék. Bár a pubg-nél vannak egyéb gondok is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Plazmacucci #182 üzenetére
Csapatjátéktól engem is két dolog tántorít el: egyrészt nem vagyok hajlandó mikrofont használni (miért nincs chat?) Másrészt rohadt sok idő elmegy a menüben való szömötöléssel. Emiatt pedig folyton egymást bevárni nem annyira nagy flash
A Fallout számomra amúgy is mindig a magányos korombolásról szólt :-/ -
Sanyaaa26
senior tag
Azért annyit had jegyezzek meg mint érdekesség, vedd meg, aztán játszhatsz a bétával, ami pár alkalom és már adják ki a játékot.
Egy béta teszt után nem szokás a következő héten kiadni, ez csak egy hipe volt hogy vedd meg és így előbb lehet játszani, elmúltak már azok a szép idők mikor minden játékról kiadtak egy demót.
Az meg hogy leköt napi pár órát, és ennyit megért, hát nem tudom az a közel 19.000 ft nem kevés érte, hogy aztán hébe hóba elővegyem.
Persze lehet vele játszogatni, de ez így ahogy van egy félkész valami, ami stílusát tekintve sem tudom hová akar tartozni. -
protegum
aktív tag
válasz Sanyaaa26 #186 üzenetére
Aki nagyon ki akarta próbálni az ingyenesen is megtehette. Én például az utolsó béta után döntőttem el, hogy megveszem és csak akkor vonta le a pénzt mikor letölthetővé vált. De ha valaki boltból rendelte elő annak is csak átvételkor kellett fizetni, a kódot így is megkapta. Sőt még kapott három ajándék kódot a bétához, amivel azt csinálhatott amit akart. Persze ez pc, a konzoloknál nem tudom, hogy volt. Nem zsákbamacska vétel volt és senkinek se tartottak fegyvert a fejéhez hogy megvegye.
-
tiborv
aktív tag
Lehet rosszul gondolom, de attól hogy konzolon körülményesebb a chateles játékokban nem hiszem hogy magyarázat rá. A kiadó más mmorpgje is megjelent konzolra és ugyanúgy van benne mint pcn.
Viszont a világhoz szerintem sokkal jobban passzol annak hiánya, mégha játékban és játékosként furán is hat ez a megoldás. Posztapokaliptikus világban frissen ebredve ne cseteljek már a világ másik végén lèvőekkel mondjuk ez lehet hogy belemagyarázás, de szerintem jobb ez a "frusztráció" vagy nem tudom minek nevezzem aminek a bélyegét rányomja a játékmenetre.
D2r.guide; http://classic.battle.net/diablo2exp/; https://d2.maxroll.gg/
-
AMD Power
titán
Demót megnéztem belőle. Nem az én világom!
-
Thorkos
tag
Nem tudom valaki bele futott e már hasonloba, inkább leírom hátha megmentem pár menekült nehezen összeszedett komponenseit. Ps-en jött tegnap elő hogy a páncél javító perk bugos volt erő páncélnál. Nem javitotta fel 200%ra de az anyagot levonta.
-
duvi
nagyúr
Lelőtték a szervert. Karbantartás van
-
duvi
nagyúr
-
bLaCkDoGoNe
veterán
XONE-on most kapott egy 33%-os akciót, szóval biztosan lesz hamarosan PS4-re is.
Próbálják még menteni a menthetőt, de akkorát hasalt egyelőre, mint egy ház.
Megérdemlik."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Thorkos
tag
válasz bLaCkDoGoNe #197 üzenetére
Imádom a vilagot, de a fejlesztőkre /kiadora valóban ráférne egy seggeberúgás
-
félisten
válasz bLaCkDoGoNe #197 üzenetére
Igen ez így van sajnos. Ennek ellenére sok helyen azt látom, az is kapja az ívet, aki le meri írni, hogy jól elszórakozik vele, vagy netán jobban tetszik neki mint a 4.
Az én részemről nem bántam meg, hogy megvettem, csak azt sajnálom, hogy kevés a játékos, és itt sincs fóruma ennek igazából. Még senki sem jelentkezett játszani egy órácskátVissza kell vinnem pár kazettát.
-
Tatyla
őstag
PS4 US storeban lement az ára 40$-ra már be is húztan, töltöm lefelé 😉
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Robogó, kismotor
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Autós topik
- Synology NAS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- LED világítás a lakásban
- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest