- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergello
addikt
Felvettem a You Gotta Shoot 'Em in the Head questet, megszereztem Dave kulcsát. Érdekes, hogy megöltem mindenkit a Republic of Dave-ben (gyerekeket kivéve persze) és semmi karma veszteség. Fort Constantinenél megyek a power armorért, erre 100-as lockpick kell az ajtóhoz...
Amikor Paradise Fallsban öltem meg mindenkit arra még karmát is adott. Már így is very good a karmám. -
katt777
félisten
válasz marcus.fenix #950 üzenetére
Ráadásul ha máshogy fejezed be, akkor is ua. a vége...
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
maskimx
senior tag
válasz Gergello #951 üzenetére
fort constantine-hez kell mind a három kulcs, nem csak Dave-é. Mindegyiket meg lehet szerezni erőszak nélkül, és Tenpennynek nincs kulcsa. Ha megvannak, ne menj vissza a ghoulhoz, aki a questet adta, mert elveszi a kulcsokat, és megy ő a cuccért. És az egy igen jó cucc, mindenképp szerezd meg
www.tacticalgamer.com
-
katt777
félisten
Nem azt írtam, hanem hogy kell lennie valaminek, mert telepíti az xlive-ot, amely nélkül el sem indul, és amikor Halo-ban létrehoztam a profilt, akkor ezzel a profillal volt csak hajlandó elindulni ez az idióta FO3 is. Mellesleg ha neten vagy, kapásból fel akar menni rá, de én letiltottam, és erre kilépett. A főmenüben meg ott a LIVE pont.
-
maskimx
senior tag
Semmi, ez is egy mód a megoldásra. Sőt, azt hiszem lehetséges a "cuccot" a ghoultól elvenni, miután kihozta az erődből, na de akkor hol marad a szórakozás?
szerk: nincs semmilyen multi sajnos, fene tudja, minek a live. Azt viszont érdemes megjegyezni, hogy ha használod a liveot (bejelentkezel) és elmented a játékot, akkor az a mentés csak bekapcsolt live-al érhető el
[ Szerkesztve ]
www.tacticalgamer.com
-
katt777
félisten
Miért, az nem szórakozás, ha elveszed tőle? Enyimé, bebeee!!!
Hát bizony nem, mert nálam semmi live nem volt bekapcsolva (ha csak nem kapcsolta be maga a háttérben), amikor a Halo2 megcsinálta, és bizony elérte a mentéseket, amelyeket így csinált, csak nem a Save könyvtárba tette, hanem azon belül létrehozott egy újabbat a live-os felhasználó nevén. Tehát csak át kell oda/onnan másolni a mentéseket a save "gyökér"-be ill. viszont a live-os/live-mentes használhatósághoz.
Sztem a live arra biztosan jó, hogy különböző karaktereket tudj különböző könyvtárba menteni. Egyébként nem azt kéne tudnia, hogy az adott karakteredet online tudd használni?[ Szerkesztve ]
-
maskimx
senior tag
Szerintem a live főleg az achievementek követésére, meg másokkal való kapcsolattartásra van, kb mint egy nagyon szar microsoftos xfire
Ezt a másolgatást még nem próbáltam, csak arra emlékszem, hogy amikor először kikapcsoltam a live-ot, eltűnt a játékból az összes mentésem, elég ijesztő voltAzért felderíteni egy földalatti katonai bázist szerintem jobb szórakozás, mint kinyírni egy ghoult
www.tacticalgamer.com
-
SteeWe
aktív tag
Tegnap eléggé felba@szott a játék, vagyis a 8.11-es catalyst. 8.10-el szépen ment, de gondoltam felteszem az újabbat. Erre fél percen belül fagyás, úgy hogy csak reset segített, mondom f@sz@. Visszaraktam a 10-es azzal szépen ment. Mondjuk ez most nem a játék hibája, hanem a catájé...
-
Gergello
addikt
Ha nálam lesz minden kulcs, akkor nem fog kelleni 100as lockpick?
Ha jól emlékszem nem azt írta, hogy key required vagy mégis?
A speech skillem elég alacsony és Davenél nem is láttam más megoldást,.persze lehet hogy rosszul beszéltem vele. Csak beszéddel végig lehet vinni? Jó lenne csinálnom madj egy másik karit is magas speechel és charismával. -
katt777
félisten
Pedig ennyi az egész.
Végül is fel lehet deríteni a bázist, AZTÁN kinyírni a ghoult.......................................................................................
Viszont a 7900GT-vel is megoldódott a problémám (ez is fagyott és kidobált, mint a 4870). Lebuttottam a grafikát, és szépen megy. Szóval, mint mondtam, a játék a hunyó.
Új karakterrel csinálhatom megatont elölről, mert szóltam a seriffnek a remek tippetek szerint, hogy majd úgyis lelövöm Burke-öt, csak amikor lelőttem, senkit nem érdekelt, hogy ki akarja nyírni a seriffet, hanem közölte a játék, hogy nem lehet már házam Megatonban.
Viszont megérte újra kezdeni, mert találtam még Vault101-ben egy +10 medicine-es gumibabát. egyébként megpróbálom most először a lockpicket (főleg, hogy rájöttem, hogyan kell használni, mert először csak gyorsan bezártam a képernyőt ), speech-et, ilyesmit felnyomni, és elsőre a +10% XP-kkel is kezdem, hogy gyorsabban legyen szintlépés. Egyébként érdekes módon most valahogy több a küldetés. Anno szépen meggyőztem Simms-t, és megmondta, merre keresem az apámat, most meg nem tudtam az új karakterrel, és kaptam egy küldetést. Persze lehet, hogy ha már újra kell kezdenem Megatontól, akkor felnyomom a speech-et, viszont akkor nincs küldi. Szar ügy...
-
katt777
félisten
Na most megint berágtam a játékra. Mi az, hogy a tűzhangyának 10 shotgun lövés kell közvetlen közelről? Ezt már god-módban tudtam meg, mert kicsit untam, hogy minden lőszerem elfogyott már a metrólejáróig, és még így is gyógyítgatnom kellett magam. Úgy látszik, hogy ha már rendesen fut a játék, csak észrevesz az ember egyre több baromságot benne. Lassan tényleg leteszek róla, és visszatérek Cyrodiilbe.
-
kisho
senior tag
Ti próbáltátok a Dart Gun-t? Nem tűnik túl erős fegyvernek, de két elég veszélyes rondaság ellen bevált nekem. Mégpedig a Deathclawok és a Yao Guai-ok ellen. Nem azért, mert sokat sebez rajtuk, hanem mert a méregnek köszönhetően jócskán lelassulnak, így egy dart találat után elővéve egy rendes lőfegyvert szépen le lehet őket hátrálva teríteni anélkül, hogy megsebeznének minket.
A Shishkebab is egész jól használható szűk folyosókon, mondjuk például mikor Vaultokban mászkálunk. Kár, hogy nem lehet fáklyaként világításra használni.katt777: azért a fegyver sebzése nagyban függ a fegyver állapotától, a S.P.E.C.I.A.L.-tól, és a Small guns értékektől is. Mondjuk pár helyen nekem is ráment majd' az egész lőszerkészletem a mindenféle agresszív állatokra.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz attyspocak #969 üzenetére
Hát ez az, hogy ezt-azt úgy kell osztani, ahogy (no meg ugye asszem lvl6 volt a karakterem, és .44-ese még mindig nincs, és azt anno valami nagyon vészes helyen szereztem, talán Vault89-ben, vagy hol volt a sok ork). És mire rendesen kiosztanád, vége a játéknak. És ezért mászkáljak körbe-körbe a térképen, hogy majd csak sikerül kiosztanom azt a párt pontot, ami szükséges, hogy betörni is tudjak, hackelni is, meg lőni is? Szégyen gyalázat, amit az Oblivion engine-nel műveltek, amely arra is képes, hogy minden lépés, minden mozdulat hasson a karakterre, és az folyamatosan fejlődjön mindenben.
Vki írta, hogy fel kell tolni minden lövöldözős képességet maxra, és akkor OK, de FPS-re ennél nagyságrendekkel jobb játékok vannak.
A lényeg a totális életszerűtlenség (ismét), mert hiába akár még nem is láttam fegyvert, ha közvetlen közelről fejbe durrantok valamit egy shotgunnal, annak annyi. Egyetlen lövéstől. Ezért rühellem a szerepjátékokat, eltekintve attól a 2(3) üdítő kivételtől, amelyeket az Oblivion és a KotOR (1-2) jelentenek. Azok tényleg SZEREPek és JÁTÉKok, ahol tényleg azt csinálsz, amit akarsz, és tényleg megoldhatsz minden feladatot akár valamiben képzetlenebbül is.
Asszem keresek egy trainert, azzal feltolok mindent 50%-ra, és onnan kezdek fejleszteni, akkor talán lesz némi realitás a játékban. De ez az utolsó esélye. Persze most megint kezdhetek új karaktert, mert letöröltem a szarba az egészet.
Szóval ezt a totális szívatást kapja az ember a pénzéért, kissé el vannak szállva maguktól a játékfejlesztők (de már nem ez az első ilyen játék ). Mert ők majd megmutatják. Hát, én is megmutatnám nekik, béta teszterként, egy kalapáccsal a kezemben; garantáltan kijavítanák a kódot egy-egy ilyen hiba után, mire feléjük fordulok, hogy lecsapjam őket. Tényleg agresszívvá teszik az embert a PC játékok! Persze csak az ilyen szarkupacok.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
Nekem is van egy ilyen érzésem... Ha nem reklámozzák agyba-főbe, hogy Oblivion engine, én aztán rá sem nézek, nem hittem, hogy így tönkre lehet vágni valami jót. Csak azért birizgálja a csőrömet, még úgy is, hogy végül is nem a játékkal nem bírok alapból, hanem a programozók hülyeségével.
Esetleg megpróbálok először semmire sem gyúrni small guns-on kívül, és csak barangolni meg irtani, aztán felfejleszteni a science-t meg a lockpick-et, aztán tovább irtva-lődözgetve a többi képességet is, és csak AZTÁN kezdek el játszani. Csak sokkal jobb lett volna eleve úgy, ahogy Oblivionban megcsinálták.
Megnéztem újra a telepítést: 1.0.0.12-es az én játékom is, viszont hiába írja a patcher, hogy valami fájl nem megfelelő, azért feljavítja 1.0.0.15-re. Sajna nagyon hülye trainerek vannak hozzá, csak ilyen végtelen élet, végtelen lőszer, meg ilyesmi, viszont nem akarok többet csalni, mint a játék.
-
maskimx
senior tag
Van egy rakás mod hozzá, esetleg nézd meg, hátha van, ami jobbá teszi számodra.
Fallout3Nexuswww.tacticalgamer.com
-
Mans20
addikt
Helosztok
Valaki nem tudja hogy tudom az irányításnál az Attack hoz hozzárendelni a bal egérgombot?mert minden gameba a támadás az szokott lenni itt meg a bal shiftet kell.de nem tudom átrakni az egérre,meg a használatot se tudom a mouse3 ra ami a görgő,merthogy én arra szoktam az E-t rakni.
-
lordjancso
senior tag
Hali!
Nem tudtok valami infót a magyar verzióról?
Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
Mans20
addikt
válasz lordjancso #977 üzenetére
Ma azt mondta a pali az 576 ba hogy még nemtudni mikor jelenik meg,csak hogy majd kilehet cserélni az angolt a magyarra,de akor már inkább megvárom a magyart.bár fönt van az angol.
[ Szerkesztve ]
-
-
katt777
félisten
Letöltöttem pár jónak ígérkező cumót, de egy sem működik. A Data Filesnál szépen kipipálom mindet, de a játékban semmi, és újraindításkor megint üres az össze kocka. Valamelyik mod írta, hogy 1-re kell állítani valamit az ini fájlban, azt megtettem. Hiába.
-
Mans20
addikt
Basszus valaki tud valami helyet ahol fegyvert találok?még bent vagyok a vaultba és azt se tudom merre menjek,a hülye őrök meg összevernek,ott rohangálok egyszál alsóba,medkitet vagy ilyesmit hol lelek ?
-
attyspocak
aktív tag
Találtam ma egy olyan PC terminált az L.O.B Enterprises épületében, ai nem múödik látszólag és mégis!
-
katt777
félisten
válasz attyspocak #988 üzenetére
Mégis, kipróbáltad? Csak mert én is megtaláltam, és amikor használni akartam, felrobbant. Szóval direkt azért tették oda, hogy ha valaki arra jár, és látja, hogy rossz, de mégis buherálni kezdi, megszívja.
-
katt777
félisten
Rögtön az elején Amata ad neked fegyvert. De a fa testápoló is megteszi, főleg, ha hagyod, hogy a csótányok előtte jól megcsócsálják az őröket. Csak okosan, ha mások elvégzik a munkát, miért piszkolnád be a kezed? Majd ha 250-es skilljeid lesznek...
-
SteeWe
aktív tag
Jaja, egy angol szótár megteszi, legalább tanulsz is vmit játék közben.
Más:
Vault 106 kipucolásán kívül, lehet ott vmi mást is csinálni. Néha-néha bevillantak a régebbi vault mindennapokból jelenetek. Találtam egy generátort, de nem tudtam újra működésre bírni. Nem volt semmilyen kapcsoló a környéken.!!Spoiler!!
Az tiszta, hogy azért őrültek meg, mert vmi baleset következtében, gáz került a levegőbe. A vault végében volt egy doki, ami láthatatlan lett fight közben. -
Mans20
addikt
És miért csak egy fegyver lehet nálam?1 nél többet nem tudok kiválasztani,ez elég érdekes.
Meg a másikat leginkább csak vats al lehet leölni annélkül alig sebződik. -
attyspocak
aktív tag
Egyszerre több fegyver is lehet nálad (már ha elbírja a karid), de ne akard már, hogy kézbe is vegyen egyszerre pl. egy sörétest és egy vascsövet.
Valaki nem tudja, hogy hogy lehet képet szerezni Lincolnról? Már minden vackot elhordtam és eladtam annaka a Hannibálnak, de lépet nem találok. A Linkoln emlékmúnél meg le kellett öljem az őröket sajna.
[ Szerkesztve ]
-
Mans20
addikt
válasz attyspocak #999 üzenetére
akkor rosszúl gondoltam ,úgyértve hogy váltogatni tudjam a fegyvert pl görgővel,mert most mindig bekell lépnem a menübe és kiválasztani a másikat.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest