- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.tom
őstag
válasz lordjancso #400 üzenetére
Nekem a morrowind-ben ennek is jobban tetszett a megoldása. Semmi illúzórombolás. Megmondták, hogy ettő meg ettől nyugatra, itt meg ott, és kész, mennyé'. Hát igen. Fanatizmus
-
MarioAna
senior tag
Valaki nem tudja, hogy amikor aknamezőn kell keresni aknát, majd visszavinni a kereskedőhöz Megatonba, akkor azt, hogy kell megcsinálni? Mert én amint az aknamezőre érek minden 2. lépésem robban . Valahol lehet venni aknakeresőt (vagy használjam a winfosost ?), vagy magamnak kell csinálni?
-
Gregorius
őstag
Hát ez elsőre nem valami bizalomgerjesztő.
Az pedig kimondottan hajtépés kategória, hogy végigtoltam a Vaultot kozmetikázott ultra high beállítások mellett, minden ment szépen és folytonosan, kiérek a nagyvilágba és most a legprimitívebb low beállítások mellett is diavetítőzik. Bug? -
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Itt mit kell csinálni? Mert elakadtam : [link]
-
cettlee
őstag
válasz MarioAna #402 üzenetére
én látom az aknákat, és ha a közelépe érek akkor pittyenik egyet és 1 másodperc mulva robbanik.tehát 1 másodperc alatt rákell néznem és az E-vel hatástalanitom.utána már fel lehet szednia földröl. nekem 9en van a megfigyelés és az inteligenciám is
vasinger.szerintem onnan vissza kell fordulni vagy feltörnia zárat.
[ Szerkesztve ]
-
Zomb€€
őstag
Te jó ég 2008-ban Duke Nukem texturák: [link]
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
v.tom
őstag
válasz Vasinger! #407 üzenetére
A megoldás az overseer szobájában van. Ott találsz egy terminált, ami jelszót fog kérni. nem nehéz kitalálni, mert ugye a csajszi, akivel kezdesz összemelegedni, az overseer lánya. Na tehát akkor a jelszó meg is van. Ha jól emlékszem ennek segítségével ki lehet nyitni a rejtett ajtót, ami a pincébe vezet, ahol pedig ki tudsz jutni a vault101-ből.
-
cettlee
őstag
na bazmeg kaptam ien patkány ellenes botot hogy lekell tesztelni a patkányokon egy alagutrendszerbe, csak véletlen nem értettem tejjesen a feladatot és hirtelen megöltem minda 20000001210230 ezer patkányt, utána jöttem rá hogy nálam vana antipatibot, ésmosmeg egyetse találok seholse
-
Gregorius
őstag
Gőzöm sincs, mitől van. Fórumokon olvastam, hogy a Creative X-Fi driver a gagyi, úgyhogy ideiglenesen átpakoltam az alaplapi integrált cuccra a hangot. Ez valamennyit enyhített a helyzeten, de még mindig ratyi. Komolyan Half Life 2/Vampire - Bloodlines fílingem van, mert még csak nem is lehet azt mondani, hogy húbazz a grafika és mégis rendszertelenül szaggat. Talán annak van köze hozzá, hogy x64-en tolom? Dehát más játékkal még nem volt ilyen gondom.
Jah, az adataimnál lévő konfig már kicsit elavult, mindjárt frissítem
[ Szerkesztve ]
-
Zomb€€
őstag
válasz Gregorius #412 üzenetére
Dettó ugyan ez jutott eszembe, Vampires. Fika graf,iszonyat bugos gépigény. Nálam is Ultrára rakta be automatán a launcher és külsö tereken 20-30 fps. No meg mondani se kell hogy 40nél is ugy szaggat mint a Crysis 25nél sem
De a hangulata nagyon tetszik."Egyszer fent...egyszer fent!"
-
gabx76
őstag
-
cettlee
őstag
srácok hol lehet power armor traininget szerezni? mer találtam power armort csak nemtom felvenni.
-
mcmike
őstag
Azért annyira nem rossz a grafika szerintem. Persze nem egy eget rengető dolog, de van benne AA, Aniso, HDR amik azért elég lényegesek. Engem leginkább a hangulata fogott meg, és talán ez a legfontosabb. Bár én nem játszottam az előző fallout-okkal, az első RPG-m az Oblivion volt. Nekem már az is elég ha az Obliviont látom valamennyire újraéledni egy posztapokaliptikus köntösben...
Nekem egyelőre tetszik, és a hangok is rendesen ott vannak a szeren. Szvsz...
LIDL Richard featuring Billy Auchan...
-
cettlee
őstag
vki megtudná mondani hogy jutokel rivet citibe? apám után kéne menni, meg a moira-s küldetés is oda vezet. ha követem a nyilat a vasinkton emlékmütöl a metroba akko megint visszafele mutat a nyil.összevissza
-
attyspocak
aktív tag
Bocs, hogy ne molvasom végig a több mint 400 kommentet! Segítene valaki? Én nem nagyon emlékszem már az egyre és a kettőre irányításilag. Amikor detektálok egy ellenséget a [V] lenyomásával, akkor az accepts lenyomásakor valami kissé kimerevedett külsős képet kapok. Ez mi és mit kéne vele kezdeni?
-
Brent
aktív tag
A játékban lineáris a játékmenet? Vagy arra mehetek amerre akarok ?
-
mcmike
őstag
Hi all!
Lenne egy kérdésem: hogyan tudok saját magam javítani (repair)? Mármint a saját eszközeimet? Az Oblivion-ban egy kis kalapáccsal (repair hammer) lehetett. Itt?
Előre is köszi...
-
mcmike
őstag
Hasznos lehet: Fallout3 Manual
-
cettlee
őstag
jolvan kösz mindenkinek meg találtam rivet cicit, msot viszont valami szimulátorba vagyok és a rockvellék házasságát kell szanaszét törnöm, csak éppen 9%on vana speech-em(rambo vok) és igy nem hiszi el a hazugságomat a csaj.van valami más megoldás?
-
attyspocak
aktív tag
Nos ez a használati útmutató is azt írja, hopgy kliklk ide klikk oda a V után, de nekem semmi nem türténik, hiába jelölök ki célpontot és fogadom el.
-
cgod
tag
válasz attyspocak #430 üzenetére
E betűt nyomkodod?
Ha valami kell gyorsan, telefon a barátod | Eladó használt montik, érdeklődni a szokott felületeken.
-
Kraptor
őstag
Azért vetik fel azt a hibát, hogy nem lehet csak párbeszéddel megoldani az egészet mert pl ez is tette naggyá a Fallout 1 és 2-t mert ott lehetett ilyeneket csinálni Nagyon állat volt F1 és F2, szerintem sokkal jobb volt mint F3. Nekem jobban tetszett volna, ha F3 nem F3 néven jön ki ott jobban bele tudtam volna magam élni az egészbe, most egy kicsit nehéz mert a hangulatot azért nem találták el olyan jól mint az elődökben.
És már milyen dolog, hogy nem ölhetek gyereket?!?!?! Ez FELHÁBORÍTÓ!!! A másik ami nem tetszik, hogy nagyon Oblivionos (túl sok action kevés RPG).
[ Szerkesztve ]
-
v.tom
őstag
valószínűleg a power armor-t a Brotherhood Of Steel paladinoktól és knight-októl szerezted,amikor kinyúvasztott párat a super mutant behemoth. Bent a bázison kaphatsz felvilágosítást több embertől is. Ez annyiban nyilvánul meg, hogy elmondják, kitől tanulhatod meg. Ha nem megy, szóljál, és megnézem neked.
-
v.tom
őstag
válasz attyspocak #430 üzenetére
A V lenyomása után "befogja" a célpontot,és ott ki tudod választani, melyik testrészre célzol, és mekkora esélyed van eltalálni, de gondolom ezt te is tudtad már. Akkor nem tudsz lőni, ha elfogyott az AP-d, amit a jobb alsó sarokban találsz meg. Ez egyébként magától visszatöltődik. Az ap használat nagyrészt a fegyveredtől és a képességeidtől függ. Jah, és miután kiválasztottad a célpontokat, E-t nyomj.
[ Szerkesztve ]
-
v.tom
őstag
Ebben igazad van, de be kell látni, hogy egy alapvetően fps nézetes játékban furcsán venné ki magát, ha nem is lenne egyáltalán muszáj harcolni. Egyébként a hangulattal én is így vagyok. Remélem majd egy két kiegészítő, és nem kevés lelkes rajongó javít majd valamit rajta.
-
Gregorius
őstag
Ezt egyszerűen nem értem. 4G RAM van a masinámban, ugyan legyen már elég (főleg mert 32 bites processz legfeljebb 2G-t használhat egyben). Lehet, hogy a 7600GT nem egy mai darab, de annyira nem lehet gáz, hogy ultra low detailen is dadog az egész. Különösen mert az Oblivion minden komolyabb probléma nélkül futott majdnem max detail mellett. És a vicc az, hogy még a VTM-B sem szaggatott ennyire a régebbi, feleekkora teljesítményű rendszeremen...
Bár én nem játszottam az előző fallout-okkal, az első RPG-m az Oblivion volt.
Öreg hiba. A Fallout 1-2 etalonnak számított a maga idejében, és még manapság is példaként szokás emlegetni (és itt nem csak a bughalmaz szoftverekre gondolok). Az Obliviont meg csak jóindulattal nevezném RPG-nek, az inkább kalandelemekkel tűzdelt FPS/TPS. -
HolloW
senior tag
Kinek milyen a karmája ?
STEAM - KOBRA KAI!
-
v.tom
őstag
válasz attyspocak #436 üzenetére
Pedig azzal is mennie kéne. Hmmm. Nem tudom.
-
Drizzt
nagyúr
Van ez a csaj a Megatonban, akit 120 kopejkáért meg lehet fektetni elvileg. De hogyan? Bemegy, felfekszik az ágyra, hozzászólok, aztán meglép. Héjj, ez nem ér kétszáz kopejkát.
I am having fun staying poor.
-
Zomby8
tag
Sziasztok!
Mit gondoltok elfut a Fallout 3 egy Thinkpad T500-on (2.4 GHz, 2 GB, Ati 3650)? Elvileg uti a minimumot csakhat megiscsak egy laptop. Regi szerelmem a Fallout, csak asszem nem adtak ki demot, hogy kiprobaljam...
Koszi
-
fiATHaLON
őstag
válasz Gregorius #403 üzenetére
Ez most komoly , hogy ilyen jó alaplap, 4gb ram, meg egy bivaly cpu,
és alápakolsz egy 7600GT-t, majd csodálkozol a teljesítményen?
Csak belepillantottam játékba, de első ránézésre is kiforrottabb, mint az
Oblivion, márpedig ez a kártya ott is kevés volt...
Szerintem már egy 8800GT is megvadítja a rendszered,
ára meg nem elképesztő már...
Remélem nem veszed cseszegetésnek. Nem annak szántam.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest