- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Mozilla Firefox
- XPEnology
- ASUS routerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- DIGI kábel TV
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Nem erről volt szó, hanem a Vault-ba való átjutásról. Amikor mindezeken már rég túl vagyok. Ott nincs párbeszéd-lehetőség McGready-nél a kijutásra, mert a hercegnőtől addig még eljutok.
Asszem ez lesz az. Csakhogy itt is azt írja, hogy ki kellene engedniük. De a Princess nem nyitja a kaput, hanem McGready-hez küld engedélyért, akinél meg nem tűnik fel a párbeszéd-lehetőség. Asszem ezt írtam le kb. 5X.
A tippet azért kösz.[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
Na, ezt nem mondta nekem az a kis köcsög Joseph. Viszont a hercegnő és a mayor sem nyitották az ajtót. De fent van a level-limitet feloldó mod, úgyhogy majd szert teszek child az heart perkre is, aztán megnézem, mire jutok. De az még odébb van, mert most csak mászkálok körbe a vidéken, és ölök, hogy szerezzem a pontokat, és fejlesszem a karakteremet.
Az eredeti kérdést én erre értettem, mert a gyerekekhez bejutni nem művészet, aztán mondta novan, hogy szerinte a Lamplight-ba bejutásról van szó.
Kurva Talon bázison (az nagyon durva volt, kilóra nyomtam magamba a stimpak-eket damage-moddal is, persze nem kicsit akadt a 7900GT-n) is van egy 100-as lockpick-es bunker, Na, ezeket megint rühellem. Mi az, hogy a maximum szint alatt meg sem lehet próbálni kinyitni? Oblivionban is próbálhattad a nehéz zárat, aztán vagy sikerült kinyitni, vagy nem. De itt esélyed sincs. Tudom, nem Oblivion.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
És még mindig nem a beengedésről van szó! Hanem a Vaultba KI-engedésről. Az sem érdekelne, ha küldetést kell hozzá teljesíteni, HA lehetne.
pilóta: Hát én már azon berágtam, hogy csak állnak ott, mint a barom (ja, a játéktervezők betették magukat).
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
Érdekes. Nekem a hercegnővel kellett beszélnem, aztán Joseph-fel, aki megmondta, miért hercegnő a csaj, aztán vissza ahhoz, erre kibökte, hogy McGready, annál meg vége volt. De majd megírom, mi lett, ha mindent bejártam, és esetleg nekiállok a fő küldetésnek.
-
-
katt777
félisten
Igen, az a térképem is megvan. Viszont miután rájöttem a megoldásra (meg még történt pár érdekesség ettől függetlenül), letöröltem az egész progit, és a lemez is megy vissza a havernak, szívjon vele ő. Bejártam a környéket, sehol semmi, egyik objektumban sem, aztán vissza a bombagyárba. Na mondom, hát TCL "kulccsal" legalább megnézem, mit lehet itt csinálni, és most láss csodát: Lent volt az elzárt rész mélyén egy nő, annál volt a kulcs! Az a kulcs, amellyel amúgy be lehetett volna menni a lezárt részbe (de mivel ő bent van, nem lehet lejutni), így kijönni már simán tudtam.
Emellett a 7900GT-n butított grafikával meg sem jelennek ellenségek, vagy csak a közvetlen közelemben, aztán pl. falakból másznak elő, a hangyakirálynőt követve kijöttem a barlangjaiból, és a csajszi egyszerűen köddé vált az orrom előtt, a tányérantennáknál a talon bandita leesett a gyilokjáróról, de megállt az oszlop közepének magasságában, és onnan lövöldözött; ez kicsit sok lett a jóból hirtelen...
Asszem max. majd a végleges kiadást nézem meg, addig jó játékot mindenkinek, aki ezt élvezi, kritikáim (és nem fikázásaim, a különbséget nem értők járjanak utána a szavak jelentésének) emitt véget értek.
-
Gregorius
őstag
72%-os állapotú plasma rifle-nél is vannak jobb fegyvereim, és Moira sokkal kevesebb helyen () lelhető fel a pusztaságban, mint az átlag kereskedő. Most, hogy megírtuk a könyvet (és megkaptam érte a survival perket), most már okom sincs nagyon Megatonba visszajárni, hacsak nem lepakolni a zsákmányt némi zsetonért.
-
katt777
félisten
Nem város, fent ÉNY-on van a hármas tányérantennáktól kicsit keletre. Fent egy bombagyár, amellett pallókon lehet átmenni a robot-üzembe (egy rakás robot őrzi), vagy a dombon le az alsó bejárathoz, ez utóbbival szemben van egy kis ház, ez a CO headquarters, amelynek a pincéjéből le lehet menni a másik irányból az alagsorba (itt van a széf a "big guns" gumiemberkével). Beszéltem közben egy nagy FO3 fan-nel, ő sem talált kulcsot. Úgy mondjuk érdekes is lenne, hogy bent van a kulcs a csajszinál... Persze, gondolom, a másik irányból kéne lemenni, és itt, a csajnál megtalálva a kulcsot, felmenni arra, amerről jöttem, viszont a másik kulcs nincsen sehol, még a holt wastelandernél sem az irodában.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest