-
IT café
Üdv Mindenkinek! Kérlek olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dh66e
veterán
Üdv Mindenkinek!
Régóta használok lapos tévét,de idén jött el a pillanat amikor először rakom fel a tévét a falra.Sokan kerestek meg privában a hogy és mintről ezért talán van létjogosultsága egy ilyen topicnak is.
Ezt a fali tartót néztem ki írtam a forgalmazónak hogy tuti jó e a tévémhez és mikor mindent leegyeztettünk meg is rendeltem.További infók az Összefoglalóban !
[ Módosította: Qru ]
-
dh66e
veterán
válasz LiteCross91 #12 üzenetére
"Ennél több pénzt én terveztem költeni rá "
Akkor vegyél inkább kihajthatót hogy legalább hozzáférj mikor csatlakoztatni akarsz valamit.Az majd 3x ennyibe kerül.
(#14) Midway
Ezeknél a fixeknél- főleg ami ilyen szűk -ezek szerint a tv-be előre be kell dugdosni mindent mert felakasztás után már nem fér hozzá az ember? Egy 50-55" tévénél ez igen izgalmas feladat lehet amolyan egész családot megmozgató. -
dh66e
veterán
Képernyő közepe szemmagasságban ez az alap, ettől azért lehet feljebb menni de semmiképpen ne legyen a szemmagasság felett a tv alja.de ez tényleg egyén kérdése ki hová tudja tenni.Annyi hogy ne fájjon az ember nyaka mikor megnéz egy 2 órás filmet.
CRT-t ne vedd alapul ott más volt a helyzet.
Tévedni nem lehet fogsz egy nagyobb méretű kartont kivágod a tv méretét és odapróbálod,de használhatsz festőszalagot is ami nem tépi le a festést.[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz B-L-A-C-K #25 üzenetére
Jogos szerkeszteni fogom az első hszt,csak várom a kívánságokat további észrevételeket hogy mi kerüljön be-
A magasság belövése és a kábelek elvezetésére ís írtam pár sort magamnak, de látom már ezt is szerkesztenem kell neked köszönhetően.
Sajnos modit kell keresni mindig mikor szerkeszteni kíván az ember egy hsz-t ezért várok még.
Mindenki segítségét megköszönöm bármilyen javaslattal is álljon elő.A gyakorlati tapasztalatokra lettem volna kíváncsi a konzollal kapcsolatban mint a faltól való elállás,stabilitás stb stb.
-
dh66e
veterán
Az én konzolomhoz (1hsz) eleve 3 csavar rögzít és atomstabil pedig forgatva van minden nap.A fal a leglényegesebb véleményem szerint és a furathoz való csavar ill tipli.Panelnál a csomagolt csavarok tiplik bőven megfelelnek,téglánál ( és a gyengébb falaknál) a szerkezet miatt le kell csekkolni.
-
dh66e
veterán
Nézd nem tudok neked mást írni mint a sony topicban is írtam.
A T-nél reklamálj ez az ő saruk főleg hogy írod hogy mindennel együtt adták elviekben.A sony ezzel nem fog tudni mit kezdeni semmi köze az ügylethez.
Maradjunk most már inkább a témánál mert ez itt nagyon de nagyon OFF.[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
Attól még használható az ő méretére.
Az se árt véleményem szerint ha az ember előre gondol mert egy nagyobb tévé cserénél vehet új konzolt is ha csak egy méretre koncentrál.
15 fok döntés szerintem bőven elég az ül/fekszik látószög figyelembe vételével.
Abban igazad van hogy kevés az infó az oldalukon erre jobban is odafigyelhetnének,de kereséskor bepipálja az ember a főoldalon hogy mit szeretne és pontosak a találatok.A biztos persze az ha rákérdez én is ezt tettem. -
dh66e
veterán
válasz Lev Abalkin #125 üzenetére
Szia!
Az első és legfontosabb hogy nagyon stabil ahhoz képest hogy elég keskeny(16x6,5cm) a talp része. Mindössze 3 csavar hely van rajta 2 felül egy alul kb 1cm szélességig lehet játszani vele (+2db lyuk van még közvetlenül a felső furatok mellett ezeket nekem nem kellett használnom mert betonba a 3 csavar tökéletesen tart)
A kar 28 cm a felfüggesztő kerettel együtt teljesen nyitott állapotban és ha a tv rajta van a konzolon kb 10cm-t áll el a faltól.Egy 55" tévét ami nálam is szolgál kb 30-35 fokban lehet kifordítani bár ezt most hasra mondom de ennyi biztosan van..
A csuklórészek jól dolgoznak, nem kotyognak,hangtalanok forgatásnál.Nincs rajta utólagos dőlés szabályozó pontosan kell felfúrni leszámítva azt amit fentebb írtam miszerint kb egy centi játék van a talpfuratokon.
A talp rész tetejére és aljára is húzható takarósapka ill alul van egy kábel kivezető kialakítva.Természetesen leakasztás gátlóval is rendelkezik ami 2 helyen rögzül a keret alsó részéhez.
Talán egyedüli hátránya ha valakinek sokat kell a dönthetőségen állítani ilyenkor imbusz kulccsal kell állítgatni ami azért nem olyan kényelmes mintha lenne egy kézi kar amit kienged vagy visszazár az ember.Nekem ez nem probléma mert én csak jobbra balra forgatom a döntés az fixre be van lőve.
Remélem mindenről írtam ami fontos lehet neked. -
dh66e
veterán
-
dh66e
veterán
válasz Sicilian #160 üzenetére
Szerintem távtartó készletet szinte mindhez adnak az enyémhez is van vagy 3 féle méretű.A lényeg az hogy neked jó legyen a felhasználás és a tartósság szempontjából.
Nekem mindenképp forgatható kellett,mert elég sokszor használom a ki be meneteket és így sokkal könnyebb hogy kifordítom mert a csatlakozók eléggé bent vannak a sonyn. -
dh66e
veterán
-
dh66e
veterán
válasz penge111 #176 üzenetére
Számla van a készülékről amiről kiderül hol lett vásárolva?
Amennyiben a közeledben van egy sony kereskedés menj be és kérj egy szettet.Tuti adnak és tudni is fogják miről van szó.
Képem nincs róla. Ez két darab kb2cm hosszú kis fémhenger aminek mindkét vége menetelve van.Az egyik bemegy a tévébe a másikra pedig a konzolt rögzíted értelemszerűen. -
dh66e
veterán
válasz penge111 #187 üzenetére
A kézikönyv leírásában benne kell lennie vagy fogsz egy mérőszalagot és megméred a lyuk távolságokat..Nos ha olyat veszel ami több méretet is támogat akkor nem lesz gondod vele.
(#188) penge111
A vesa 400 annyit jelent hogy max 40 centi a lyuktávolság amit támogat.A vesa számok milliméterben értendők.
[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz Freddy76 #225 üzenetére
Szia!
Kéne pár infó fix,dönthető, forgatható ? Mert így elég nehéz.(#226) panyongf
Amennyiben nem kapsz választ itt akkor vedd fel priviben a kapcsolatot Black-kel és kérd meg hogy mérje meg a konzol paramétereit így könnyen ki tudod számítani a tiédhez hogy hová esik.
[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz werszomjas #228 üzenetére
Viszonyíthatsz az enyémhez képest (1hsz-ben megtalálod), de a többiek is linkeltek már pár bevált tipust.A vesa méreteket nézd hogy tieddel kompatibilis legyen.
[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz Freddy76 #230 üzenetére
Ezt nézd meg.
Egyébként tartósságra mind megfelel adott mérethez.Inkább a kényelmi funkciókban van difi..A múlthéten három helyen is megkértek hogy rakjam fel nekik a konzolaikat.3-ból háromra azt mondom hogy rendben voltak.Volt köztük Hama egy tescos vagy obi-s noname meg volt egy ehhez hasonló amit linkeltem.[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz werszomjas #233 üzenetére
Vedd fel vele a kapcsolatott nekem is ő segített annak idején a vásárlásban.Remélem összejön neked is.[link]
-
dh66e
veterán
válasz Pancsermeste #240 üzenetére
Elég nehéz ezáltal stabill tartást ad.Olvasd el a hozzászólásokat ott az oldalon abból kiderülnek a hibái.Az ára tényleg jó!
[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz Pancsermeste #251 üzenetére
Nem lesz semmi gond panelban meg főleg nem.Örülök hogy bejött a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Havi limitet kap a GeForce Now
- DUNE médialejátszók topicja
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest