Új hozzászólás Aktív témák

  • Bujdy81

    csendes tag

    válasz blueboi69 #98053 üzenetére

    Te munkádat hogyan árazzák?

    "És duplán lófasz a seggébe és a szájába is, mert van egy jóféle sablon adásvételije, ami kialakult az évek során, amit formáz az aktuális adatokkal, egyedi dolgokkal. Azon kívül miket is írtál?"

    Az megvan, hogy minden bank kb. másmilyen dolgokat kér az adásvételibe? Tudom, akkor van sablon minden bankra. De másmilyen szerződés kell egy házra, mint egy lakásra, vagy garázsra. Tudom, akkor van sablon minden bank/ingatlantípus kombinációra... ;)

    "tárgyalóhasználati díj : milyen tárgyaló? Van saját irodája." Az ingyen van? Vagy 'az már ki van fizetve'? Gondolom, akkor Téged sem zavarna, ha holnaptól kapnál még egy adag melót, hiszen a havi béred úgyis ki van fizetve...

    "Komolyan a legtöbb ilyen az netto 1-2 órás munkáért bezsebel annyi pénzt, amennyiért más egy egész hónapot dolgozik." Egyrészt kezdesz olyan lenni, mint hz, hogy nem látsz bele nagyon, mégis tudod a tutit!
    - Elvileg egy ügyvéd később felelősségre vonható, ha eltolta a szerződést. Annak a biztosítási díját ki fizeti? Hiszen előbb-utóbb mindenki fog hibázni, akkor kell tartalékolni.
    - az iratot meg kell őríznie tudtommal, sok évig. Szerinted a tároló kapacitás ingyen van?
    - ha ilyen ketszi jó üzlet, akkor miért nem vagy ügyvéd? ;)

Új hozzászólás Aktív témák