Új hozzászólás Aktív témák

  • WiZARD

    addikt

    válasz zetor2000 #83787 üzenetére

    Szlovák postán így müxik.
    Excelből lehet importálni a portáljukon, ott akár előre online ki is lehet fizetni az egészet.
    Generál cimkét, amin vonalkód is van és ha kell akkor a CN22-t is tartalmazza. Odaviszem, becsippantja mindet és kész is van.

    itthon:
    Címezzem meg ahogy akarom, CN22-t varázsoljak rá ahogy akarok.
    Van feladójegyzék pdf-ben, ezt excelbe átraktam magamnak, hogy kezelhetőbb legyen.
    Ezt ki kell tölteni, a csomagokat szigorúan olyan sorrendben kell adogatni ahogy a listán van, mert különben megzavarodik a humán munkaerő.
    Ő egyesével ragaszt a csomagra vonalkódot, elsőbbségi matricát, leméri, becsipogja, bepötyögi full címet, vám adatokat, stb. Aztán a matrica másik felét ráragasztja a feladójegyzékre.
    Ha itthon adom fel, akkor 2x annyi idő a csomagolás/címzés, 3-4x annyi idő a postán a feladás, csomag függően 30-100%-al drágább, nyomkövetés nem működik Európán kívül és mintha kicsit lassabban is érne oda.

    zetor2000: pesten meló mellett mindig úgy jött ki, hogy a keletibe vittem az éjjel nappalira, vmikor éjjel 2 körül. Ott nincs sima ablak, de 2 ember ül, 2 ablaknál, annyira nagy forgalom nincs, így max kicsit vártak miattam néha.
    Egyik alkalommal valami hivatalos szervtől jöttek ~30m-t készpénzben befizetni, volt velük fegyveres őr is. Idióta szabályzat miatt csak kézzel számolhatták a lét, és a végén 10ezer ft különbség volt, így elölről kezdték. 1 órát vártam rájuk. FőDudu gondolom megverte volna őket is :DDD

    Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

Új hozzászólás Aktív témák