Új hozzászólás Aktív témák

  • zetor2000

    senior tag

    válasz FőDudu #71426 üzenetére

    Én legális terméket ajánlottam. Kalózt nyilván lehet "szerezni", de megoldásnak nem mondhatom, hogy nyúljon egyet... Az nem túl fair. Amúgy ja, van az nCore-n, mindenféle.
    Microsoftnak van valami Key Management akármilye, amit céges környezetbe szánt, annak annyi a baja, hogy asszem delta T időnként látni kell a szervert, azaz 1x-1x csatlakozni kell valahogy arra a szerver környezetre, hogy az aktiváció megmaradjon. Ez asszem félév, de lehet változó, nem tudom, csak hallottam róla.

    Helyi gépre telepített aktiválósból csak 3-4 az, ami megvan, hogy ha kéne, honnan lehet szerezni, de idehaza nem nagyon kell, bent meg van céges.

    Most ami olyan, az melóba valami videó és hang vágó cucc, ha minden jól megy, akkor lesz Adobe CC All Apps+Stock (Adobe Creative Cloud minden terméke plusz az Adobe Stock Photos, asszem), ebben van Premiere meg akármik, meg Vegas valamit is nézegetem, hogy sokkal egyszerűbb, mint a Premiere, de kinek mi. Meg SoundForge-t is. Aztán ha megveszik örülök, ha nem, akkor meg majd széttárom a kezem, és hümmögök, vagy mutogatok, hogy én mondtam, hogy kell, de nem vették meg. :)

    Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Új hozzászólás Aktív témák