Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    válasz -NoVa- #65499 üzenetére

    Igen.

    Elképesztően pocsék kiindulási alap ez most a gyerekeknek.

    Nagyon durva extrém erők próbálják befolyásolni a gyerekeket már kiskoruktól kezdve. Itt legalábbis a média extrém bal, ami gyakorlatilag az iszlamizmust és a radikális klímaterrorizmust tolja ezerrel arcba, miközben bármifajta kritikus gondolkodást a "rasszista!!!!!" mantrával teszi inasba.

    Mellé még próbálják a nemi identitást elfojtani és erőszakosan tolni egy adott nemre az ellenkező nem viselkedési formáit, ruházatát és foglalatosságait.

    A kifelé kommunikált doktrina az elfogadás és "mindenkinak azonos értéke", de közben valami elképesztő módon megvetik, kirekesztik és passzív agresszívan alázzák a bevándorlókat.

    És akkor egy gyermek ebből a hazug, képmutató és indulatoktól fortyogó pöcegödörből próbáljon valami értelmes értékrendet kialakítani.

    Ahogy írod az utolsó 30 évben kisiklott elég sok dolog és a most felnőtté váló fiatalokon azt látom, hogy teljesen meg vannak őrülve. Kollégák között vannak egyébként elképesztően értelmesen gondokodó egyedek, akik a klímaszorongást maximálisan magukra veszik, miközben nagyon PC módon próbálnak nyilatkozni, de kábé annyira megy jól a dolog, mint egy pingvinnek a maratonfutás. Megfojtja a sok társadalmi kívánalom és elvárás a gondolkodást és az értelmes világképet.

    Erre most rárakták a bőrszínen alapuló szembenállást. Mintha nem lett volna elég az eddigi probléma.

    Akkor most feldühödött színesbőrű fiatalok felgyújtanak gépkocsikat az elővárosok parkolóiban, ahol nagy valószínűséggel friss vagy már letelepedett bevándorlók (akármilyen színű) autói állnak.

    És ez már sokadszorra megy különféle szövegösszefüggésben. Amikor a gettóban az elkeseredett fiatalok elkezdenek kocsikat gyújtógatni, akkor kábé 90%, hogy valami nemrég érkezett családos szerencsétlen autóját gyújtják fel vagy valami már pár éve ott élő, de még "jó helyre" nem költözni tudó bevándorlóét. Esetleg (10%) egy fiatal svédét. Nem az egész rohadt rendszert kialakító és fenntartó hazug kormánypárti politikusok autóját. Mert azok értelemszerűen nem egy külvárosi gettóban parkolnak.

    Nincs értelmes válaszom. Csak mély keserűséget érzek, hogy itt tart a világ. És, hogy ebből kellene a gyerekeimet valahogy értelmesen elindítani. Van kihívás.....

Új hozzászólás Aktív témák