Új hozzászólás Aktív témák

  • blueboi69

    csendes tag

    Na autó már itt van, jövőhéten megy még egy körre vissza, mert a futóműre nem volt ideje és az még kell.
    Most vmi más hang jön a motorból, szerinte valamilyen vákunszelep az EGR-hez, szerintem meg nem... na majd lesz vmi, de mostmár legalább tudunk mozogni.

    Fűnyíróra kitaláltam, hogy veszek vmi szart, aminek magasságállíthatós a kereke és átszerelem, mert az enyémen csak 3 furat van és egyesével kell átszerelni a kerekeket és baromira hiányzik. Szóval lehet ez is egyenesbe jön.

    Asszonynak még mindig a Mazda2 tetszik, viszont azt néztem, hogy így képről egyik sem rohad. Nekem a bmw rozsdásodik pár helyen, de persze csak ott ahol látványos... Mostmár el is tudok menni megnézni élőben ilyen vasat, aztán hamarosan veszünk egyet neki.

    Tudom, hogy szar rohadós mazda, de ez tetszik neki, meg túl sok alternatíva nincsen. 500-800e között nézünk kisautókat, ami biztonságos, magas, nem igényel különösebb törődést és csajos is. Yaris nem jött be neki, az alacsony. Még a 2004-2007 közötti swift ami lehet, de azok meg drágábbak még.
    Mazda2-ből viszont alig van eladó, kb 30db az országban és értelmeszerűen nem akarok 100km-t autózni azért, hogy megnézzek, szóval hirdetésfigyelő beizzítva aztán ennyi, csak lesz kapás.

Új hozzászólás Aktív témák