Új hozzászólás Aktív témák

  • Frawly

    veterán

    válasz ncc1701 #55212 üzenetére

    De most ha hazamegyek, ott se lesz jobb. Csak ott még munka se lesz. Bár hazamenetel lesz, ha itt elfogy a pénzem. Van pár hónapnyi tartalékom, talán hat hónapig kihúzom, főleg, hogy nálunk a melóhely se áll le, de nem tudom mihez kezdek, ha elfogy. De az angolok sem tudom mit csinálnak, a nagy részük hiába keresett jobban, hónapról hónapra élnek, mert elszórják a pénzt, nem tesznek félre. Sokan már 1-2 hónap után kidőlnek, mert nem kapnak fizetést, vagy a munkájukat is elvesztik, nem tudják a számlákat, törlesztőket fizetni. Csak az fogja eddig húzni, akinek legalább egy autó árányi megtakarítása van, vagy egy háznyi. A többieknek befellegzett, akár őslakos, akár bevándorló. Max. az nem kerül a híd alá, aki valami rokonához tud költözni, akinek megmarad a háza, de ők is max. segélyen lesznek. A kormány sem tudja majd a segélyeket fizetni, meg a dolgozók kiesett 80%-os bértámogatását sem. Ennyi pénze az angol kincstárnak sincs, meg akkor sem, ha Szekönd Bözske alól a protézisét is elárverezik.

    Ezen annyi ember fog elnyomorodni, meg elveszteni mindenét, hogy 100× rosszabb hatása lesz, mintha a fél ország belehalt volna a koronába inkább 1 hónap alatt.

    Már pedig nem kamu, egy másik BBC-s videón angol kormánytag is megerősítette sajtótájékoztatón, nem csak egy elszállt tisztiorvos picsa riogatása volt, hanem tuti infó. Anyjukat az. Ez most olyan sokként ér, hogy alig térek magamhoz, de komolyan. Arra felkészültem, hogy nem lesz egy ideig kaja, meg zavargások lehetnek, de hogy ekkora bránerséget behúznak, az minden horrorrémálmom lepipálja.

Új hozzászólás Aktív témák