Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    Most van Svédországban a „sportszünet”, ami a legtöbb megyében mostanra esik vagy +/- 1 hét eltéréssel történik. Ilyenkor az általános iskolások (ovisok nem) mennek többnyire síelni valami hegyre a közelben. Ha nincs pénzed erre vagy kénytelen vagy dolgozni (nincs szabid), akkor lehetséges napközibe adni a gyereket vagy a szülők behozzák őket a melóba. Ilyenkor a gyerek többnyire egy sarokban ül és várja a nap végét.

    Tegnap egy meg nem nevezett hajtáslánc meg nem nevezett szériájának meg nem nevezett design review meetingjén a concept leader érkezett az 5 gyereke közül 2-vel. A két gyerek felkészülten érkezett, mobillal és fejhallgatóval, aztán leültek egy sarokba és nyomkodták. A kisebbik néha belefeledkezett a játékba és felnyerített. Valamint féluton az apjuk ellátta őket a tipikus svéd gumicukorral, hogy ne kezdjenek el túlzottan nyüzsögni. Vicces volt, hogy megy a vérkomoly design review meeting, a section managertől kezdve a portásig mindenki ott volt. És a két gyerek.

    Mikor vége lett akkor az apjuk lerakta őket a kis kávézós sarokba, aztán ott a KV-gép tud adni forró csokit is, ami instant siker a gyerekeknél.

Új hozzászólás Aktív témák