Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz -NoVa- #4757 üzenetére

    Engem most basztatnak, hogy legyen :-D Héten már a 10. embernek mondtam el miképpen működik, most akkor írjam le levélben és legyen míting, megfejtés, csak kezd unalmas lenni, hogy fél éve erről rágjuk a gittet és mindig csak a lényege marad ki. Meg aztán minden nap legyen napi mentés és tesztként visszaállítás. Olyan jó, hogy nem értik, a napi mentés 6 napig tart és visszaállítani nem tudunk, mert jelszó kellene hozzá :-D Többi stimmel. Lényeg, hogy ki kell jelölni az ónerét.

    Most éppen némi áruátvétellel voltunk elfoglalva, itt is ugyanaz van, nagy autó nem tud hova állni, áru raklapon, parkolóban ne bontsuk szét mert jajj hogy néz ki, béka nem jöhet be a céghez és ha itt bontjuk el akkor a csomagolást nincs hova tenni. Kiskocsit meg majd kunyerálunk, mert nincs saját, nem jár.

    Kávégépesek is morgolódnak mellettünk, jönnek-mennek a bútorok, menő irodaház menő kivitelben és csak egy mondvacsinált oldalsó parkoló van a TAXIknak, akik inkább a külső sávban állnak meg parkolásjelzővel. Nekünk meg bejárat sem, kockakövön kerüld meg az épületet, de legalább még nem volt tömeg az ebédlőben, amin ilyenkor keresztül kell menni.

Új hozzászólás Aktív témák