Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    válasz #09908736 #40263 üzenetére

    A meló a fórum rovására ment, elnézést kérek...

    Szerintem keress egy valami értelmes átváltozós (akármelyik irányba) fórumot, ahol tudsz beszélgetni emberekkel akik már végigmentek az úton vagy az úton járnak éppen vagy fontolgatják. Vélhetően nem lesz túlságosan lélekemelő pár eset, de arra mindenképpen jó, hogy különféle emberi történetekből tudj extrapolálni a saját helyzetedre vonatkozólag.

    Ha különféle transzformációkon átment emberek hajlandóak mesélni neked, akkor azokkal a kérdésekkel kapcsolatban is kaphatsz válaszokat, amiket feltettünk. Család hogy működik, gyereket milyen hatások érik, kapcsolatok miként befolyásolódnak. Sok válasz nem lesz egyben értelmezhető rád, de egyfajta iránymutatásnak jó lehet.

    Nálunk van a cégnél "kollégatámogató fórum", ahol különféle már sokat látott emberek próbálnak lelki támogatást adni és ott lenni, ha valakit komolyabb sokk ér az életben. Az egyik ilyen támogató kolléga az a srác/nő, aki egyébként elektromágneses sugárzások expertje és neki van a durva vádlija. Ő a céges pride mozgalomban is benne van, de egyáltalán az a harcias fajta aki technó zenét üvöltő kamion tetején vonaglik, hanem inkább a csendes megértő és támogató lélek, aki különféle publikációkban próbálja felhívni a figyelmet a dolgok mögöttes tartalmára és a még mindig jelenlevő kihívásokra.

    Ez inkább FőDudunak:

    A külföldön elfogadóbbak a homoszexualitással kapcsolatban, bezzeg Magyarországon felvetésre itt egy link. Elég komoly lista. Hol érte jelentős támadás a nem heterókat. Van dátum, áldozatok száma és rövid leírás. Elgondolkodtató.

    This is a list of notable homophobic, biphobic and transphobic violence. Examples include corrective rape and other types of assault.

Új hozzászólás Aktív témák